Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Јас не ја подржувам па не ми отворија тема.
Јас не ја подржувам па не ми отворија тема.
Душиче
Договорено!500.000 евра
Пре би рекол дека е љунга.Поентата ми беше, Срцулевић, дека на типов не треба да му се посвети до толку внимание. Издишан балон е.
Што е бе србијанац , да не сакаш да го спориш Речак.
Што бараа телата на илјадници убиени албанци во внатрешноста на Србија , па дури и во Београд , во реки и ладилници ??!!
Ајде оспори ги уште овие :
БЕЛГРАД - Србија откри масовна гробница со околу 250 тела на етнички Албанци, за кои се верува дека биле убиени за време на конфликтот на Косово во 1998-99 година.
Најголемата масовна гробница со над 800 тела на косовски Албанци беше откриена во 2001 година во јами на терен за полициска обука во близина на Белград и во источна Србија
Масовна гробница на стотина косовски Албанци во Црна Гора
Медиумот пренесе информација дека во дворот на дрвопреработувачкото претпријатие „Боикомерц“, во центарот на градот, вчера биле откопани остатоците на околу стотина луѓе.
За каква манипулација зборуваш , слична на онаа во Сребреница ?Поради манипулацијата која ја правеле учк со својте загинати терористи, Српската Армија морала да им ги собира загинатите за да не се повтори Рачак, односно да не ги соберете на куп и да плачете пред МЗ. Толку ли ништо не разбра од новинарот на Ле Фигаро.