Интер - Милан, "Derby della Madonnina", недела, 14 ноември!

Кој ќе биде епилогот од овој меч ?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ма не е ова фудбалско силување, ова му доаѓа како душевно... не ја гледаш утакмицава со наши очи, затоа не сфаќаш.

еве вака, Ибра да им даде гол на Интер, Матераци(најомразен играч на секој навивач на Милан) да го направи пеналот, после Ибра да го прати Матераци во болница, плус Бенитез(најомразен тренер) да го пуши, бонус со играч помалце е богами силување...

Најблиску до ваква саисфакција вие бевте кога Роналдо даде гол и Интер ја сврте после..

Ова е утакмица снова за секоја росонер.

мислам....ова за мене е хет-трик!!!
Јас ве разбирам, толку долго не можевте ни гол да дадете со Интер па сега се ви изгледа како богзнае што... Се поклопија коцките, вие сте најдобри во последниве неколку години а Интер не бил полош од времето на Џулиалминфакингпјетро... така да уживајте, победа си е победа :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Јас ве разбирам, толку долго не можевте ни гол да дадете со Интер па сега се ви изгледа како богзнае што... )
си се помешал....не е ова Интер од раните години на декадава, па по три години шестнаестерец да не види а на гол и да не помисли...да, и ние го јадеме ама никогаш обилно. : )

M

Mario Gómez

Гостин
интеристи мој совет, легните си вечер... пошо утре ве чекат напорен ден.:salut:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па вечерва тој Интер глатко ќе го тепаше овој Интер, али тоа не е ваш проблем. Вие си ја искористивте шансата и честитки за тоа. Интер ако не се ослободи од угостителскиов сектор во тимот, ќе биде што не било одамна...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
еве вака, Ибра да им даде гол на Интер, Матераци(најомразен играч на секој навивач на Милан) да го направи пеналот, после Ибра да го прати Матераци во болница, плус Бенитез(најомразен тренер) да го пуши, бонус со играч помалце е богами силување...
ова за мене е хет-трик!!!
Има смисла муабетов :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Има смисла муабетов :)
чек чек уште има...

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=38803

Балотели (оној од младинската на Интер што излезе, што отекуваа дека капитен ќе им биде некој ден) дојде да го гледа дербито и отишол после утакмица на вечера со Галијани... :icon_lol:

Јаден Морати жими све... за сите играчи имаше љубов, а од тие шо ги сакаше највеќе (Ибра, Роналдо, Виери па и Балотели) го доби у муцка право.. :icon_lol:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
чек чек уште има...

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=38803

Балотели (оној од младинската на Интер што излезе, што отекуваа дека капитен ќе им биде некој ден) дојде да го гледа дербито и отишол после утакмица на вечера со Галијани... :icon_lol:

Јаден Морати жими све... за сите играчи имаше љубов, а од тие шо ги сакаше највеќе (Ибра, Роналдо, Виери па и Балотели) го доби у муцка право.. :icon_lol:
Си пропуштил важна информација, и навивал „Ибра, Ибра“. Сериозно, имаше инфо.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
виидов виидов и тоа..... сериозно да праиме муабет за детево, му имам гледано неколку интервјуа, од авион се приметува дека има умствени недостатоци... глас, гестови, поглед, све оддава на млатнанта особа. Aли има некој шмек нека си ебе мамата најомилен интераш после Рекоба ми е.

Како и да е, ако е вистина дека Морати го заштитил со некоја клаузула да не може да иде во Милан, ништо од него наредниве неколку години, ама ако не, како што е Пипо повреден а овој нешто незадоволен од Сити може да се деси некој заем уште зимава и да бидат бурлески тотални :icon_lol:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Тој ќе заврши во Милан порано или подоцна. Има одлични односи со раководството а за брзо време никој нема да го сака :) Како је могуче таков играч да нема 3 грама памет, стварно не ми е јасно...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Barem zelbata mi se ostvari :)

Убоо аватарче! :pipi:

Поздрав до актуелните носители на Берлускони купот:vozbud::vozbud::vozbud:

А да ќе заборавев честитки за победата.
Поздрав и до тебе доле !

E да, честитки за добрата игра :pos:

:pos:

Ее кој збореше Марли дека Бенитез е најголемото засилување на Милан, двајца дотични господини овде ми кажуеа дека и со тој тренер ќе немале проблем сезонава, па другиот збореше Валенсија, Ливерпул, Истанбул, бла бла.

Кој збореше Марли дека Интер е мизерен, исто имаше контра аргументи, без факти нормално!

Епа сега ги молим двајцата господини да се препознаат и да речат. дебелиот врска нема и Интер е мизерен !

Zlatan Ibrahimovic Top of the Match35631
8.0
Како беше она изјавата од Станковиќ? He stops himself ... Не ми текиња !

И за крај !

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Сосема заслужена победа на Милан и честитки за првата позиција на табелата :smir: А Интер 30 минути со играч повеќе што не направија ниту 1 шанса е тоа е жално :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
@ Mарли
Да ти копам по интернетов нема да најдам некој фан на Интер што имал некој друг став освен оној дека ок ке биде и со Рафа, т.е., тешко дека ке начекам некој што летово фантазирал за вакви сценарија ...
Така да, не се само двајца или тројца или четворица, тргни од форумов ке видиш колку се т.е. колку биле, е сеа у моментов е обратно и тоа е тоа.
Фактите остануваат за неговото минато, ко и мојот пост за неговата '' или-или '' ситуација со Интер кој го напишав летоска, за моја жал накај второто зацепа и тешко дека ке има назад т.е. идење нагоре у неговата кариера.

А за Алергри уште стојам на тоа дека не е за овој Милан, на крај краева воопшто не е импресивен сезонава колку што конкуренцијата е очајно лоша, пред Се Интер кои до сега имаат загубено 16 бодови од можни 36, додека Милан има загубено цели 10 ( што реално е многу, ама кој да искористи ?! ) од можни 36.
Нејсе, 6 поени негатива во овој дел од сезона не е многу, не е ни малку, ама со Рафа нц, теорија немаат да се надеваат на титула, ко што рече и Раниери лани за Интер, Интер се тие кои можат да ја изгубат титулата така и сега за Милан истото важи во една ваква конкуренција, сега ако не го искористат ова ондак пиштол у глава нека свирне некој од Галијани или Берлускони бидејќи директен виновник за тоа ке биде тренерот кои они го назначија сезонава.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ма не е ова фудбалско силување, ова му доаѓа како душевно... не ја гледаш утакмицава со наши очи, затоа не сфаќаш.

мислам....ова за мене е хет-трик!!!
сексот стално не им се допаѓа на двата партнери :toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
@ Syn

Те разбирам потполно, но знаеш мора на крај да излезе тоа " Told ya ". Посилно е од мене :pos:

Иначе за Алегри не си у право ќе видиш. Типот е супер тренер. Бодовите ги загуби на мизерен начин. Со Чезена утакмицата што се деси уште не ми е јасно, Лацио се извадија ко кокошки пред колење со 10 стопостотни шанси за Милан и неколку удари во рамката.
А Јуве не победи со две поминувања на центар. И уште кај загубивме бодови не ми текнува.
Нејсе последни 8 меча у Сериа А имаме 7 победи, резултатите пончаа да доаѓаат.
А сигурен сум дека и играта ќе биде подобра, Алегри оди у вистинска насока, за загубените бодови не е он крив колку што е одбранта која ја има на располагање :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom