Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Никој не ти го спори тоа ама ти викаш дека се си дошло на свое место, со тоа што си одбрал за споредба најлошиот период од историјата на Интер и најдобриот на Милан . Тоа е како јас да земам да ти правам статистики за изминативе 5 години... Земи преброи титули и ќе видиш нормална слика за големината на двата клуба. :smir:Crespo....gleam sea i gleam drug Inter....ova e drug Inter, Inter koj gubi od Totenham, koj ne moze da gi pobedi Bari i Bresa.....ne e ova toj Inter od Lani.
Io Sono, ako e od "91-va togas mnogu dobro znaes sto se ima Milan osvoeno i koi se igraci igrale za Milan (Vea, Basten, Rajkard, Gulit, Savicevic, Stam, Kafu, Maldini, Rui Kosta, KAKA, SHEVA, Inzagi)....pak nekako Milan mi e mnogu mnogu.....nekako mnogu poveke vo sekoj pogled od togasen Inter.
Neroazuro razlikata vo tituli vo seria A e tolku mala sto moze da se zanemari, a razlikite vo evropa se tolku golemi sto mi e nelogicno i smesno da gi sporedam (I koj tim za kogo treba da e poim?)
Murinjo zamina, zaminaa i trite tituli zaedno so nego, sega go gledam Inter takov kakov sto e.....prosecen tim.
А милан е шампионски тим? Вие минатата година со цел тим бевте просечен тим, ние со 5-6 повредени првотимци победуваме или губиме на смешен начин(ова со лече)...Crespo....gleam sea i gleam drug Inter....ova e drug Inter, Inter koj gubi od Totenham, koj ne moze da gi pobedi Bari i Bresa.....ne e ova toj Inter od Lani.
Io Sono, ako e od "91-va togas mnogu dobro znaes sto se ima Milan osvoeno i koi se igraci igrale za Milan (Vea, Basten, Rajkard, Gulit, Savicevic, Stam, Kafu, Maldini, Rui Kosta, KAKA, SHEVA, Inzagi)....pak nekako Milan mi e mnogu mnogu.....nekako mnogu poveke vo sekoj pogled od togasen Inter.
Neroazuro razlikata vo tituli vo seria A e tolku mala sto moze da se zanemari, a razlikite vo evropa se tolku golemi sto mi e nelogicno i smesno da gi sporedam (I koj tim za kogo treba da e poim?)
Murinjo zamina, zaminaa i trite tituli zaedno so nego, sega go gledam Inter takov kakov sto e.....prosecen tim.
Их статива,за малце ај пробај пак. Хинт: "нос" :tv:Добро е што најдобриот играч на Милан Пато не игра, па ќе биде далеку полесно за Киву.
bumpМашала,машала...доста самоуврени се...
Има некој за кладба,кој изгуби - 1 недела носи аватор по желба на победникот.. ?
Пробај со хинт „офсајд“Их статива,за малце ај пробај пак. Хинт: "нос" :tv:
За мене лично е најопасен кај Милан, општо дечкото си растура...Их статива,за малце ај пробај пак. Хинт: "нос" :tv:
ц,тоа е асоцијација за Пипо.Пробај со хинт „офсајд“
Не ни мења ништо тука. Ни мења ако не игра Пипо, пошто тој е подвижен, а Ибра е статичен. Со ваква ослабена одбрана за нас Пипо е најголема опасност.ц,тоа е асоцијација за Пипо.
Иначе незнам што ви мења еве Пато нема да игра ама ќе игра Робињо кој за разлика од Пато подава не е себичен,полошо дури.
И Камбиасо е повреден. Занети, Станковиќ, Снајдер се сигурни. Напред Милито и Ето се сигурни. Е сега Кутињо/Биабиани/Пандев, еден од нив ќе игра...Епа тоа е си еба дете пипо,толку од него сезонава штета.
Инаку читам повредени од среден ред ви се марига,мунтари и мота,а снајдер се враќа. Кој друг ќе игра средина,занети после ?
Другар капа долу спомнав за титулите на Милан во европа и Светот..едноставно без смонените најуспешен светски тим во последните 20 или 25 години како што милува Берлискони да коментира..(за последните 10 не му одговара па и така ќе коментираше да беше)..ама тука правиме муабет за Сериа а а ти спомнав дека не се само титулите во прашање ,туку како што можеш да приметиш земи и меѓусебни дуели низ историјата,и погледни all-time табела и се ќе ти стани јасно во врска со домашното првенство помеѓи Интер и Милан..а за внедела што ќе биди нека биди..јас спомнав ако победува Милан дај боже да победи со 3-4 гола разлика за да се увиди дека постои криза во Интер..а ако победи Интер ќе се нервираме(фановите на Интер) со Бенитез барем до јануари(кога ќе изгубиме во финалето во Јокохама од Интернационал)!Neroazuro razlikata vo tituli vo seria A e tolku mala sto moze da se zanemari, a razlikite vo evropa se tolku golemi sto mi e nelogicno i smesno da gi sporedam (I koj tim za kogo treba da e poim?)