Liverpool v Chelsea | 07.11.10 | Anfield Road,Liverpool | 17 h |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Давор, сине тоа се сериозни обвинувања ама ако еве ти и тебе едно кисче :* и жити мене кај виде дека го предавам тимот.. ja само чувствував должност да му се заблагодарам на Ливерпул и на Торес, исто како вие што чувствувавте должност лани да му се заблагодарите на истиот тој Ливерпул и на Џерард за титулата..

Џерард не ни ја донесе титулата. Преку сто постигнати гола во ПЛ и двете победи против Јунајтед ни ја донесоа. Мојт така? :)

Кај ќе ти оди душата бе,кадееее?
:pos:
Можеш да се заблагодариш на Торес,ама да ја постираш нивната химна тоа е стварно ниско.

Џерард не ни ја донесе титулата. Преку сто постигнати гола во ПЛ и двете победи против Јунајтед ни ја донесоа. Мојт така? :)

Не мојт. Ама мојт: Дрогба ви ја донесе титулата, со помош на Џерард.

Не го гледав натпреваров, ама Торезиња се враќа во форма. Да не ја ебат повредиве, сигурно ќе беше најдобра на свет, некогаш, ама тоа е. :)

Кур мој ја донел Џерард.Составен дел од играта се грешките.Капитено згреши Дрогба искористи.
А,Челзи не победи 1-0 туку 2-0.Значи и Лампард даде гол.
Челзи имаше 103 дадени голови,најмалку примени,Дрогба најдобар стрелец,и победи во сите дерби утакмици.

а вака мојт? Дрогба со феноменалниот пас од Стиви Џи и дечково? кај е тој во муабетов :) не е убаво да се чувствува запоставен :)

а Давор шо да прам бе брат не знам да се изразам изгледа.. кај и ја најдов да ја пастирам химната од Ливерпул, може некој ќе се чувствува изиритирано или испровоцирано... кај ќе ми оди душата стварно

ај доста е со офф топик :)

Одамна не биле волку слаби челски...ливерпул заслужено ќе си победи, оставија срце на терен, другиве влегоа ко шампиони и се посраа :icon_mrgr
И на тебе и на оној Ѓавол истото ќе ви го кажам, кога сте веќе толку паметни.
Сте ја слушнале поговорката "Нашло куче да не лаее" ?
Поздрав

Исфрустрирано?Во никој случај?Испровоцирано?Во никој случај.
Да заебеше судијата,да имаше Челзи шанси и акции,да играше добро е тогаш да,ама мизерен Челзи и јас да се чувствувам така,не бе сине.

Ви дишеме у врат сега со 2 бода разлика и без пораз...
А на 18ти декември ќе ве ебеме со се навивачи и управа!

Chelski's falling down, falling down, falling down!!! :devil3:

И лани вака бевте многу самоуверени :tv: :bip:
А за поразот брзо ке дојде,за 3 дена отприлика :)

Aман бе...што сте запнале..и така и така таа еб*на песна е химна на 25 екипи.... Мене по малце не ми се допаѓаат тие знамињата на Ливерпул, али голем курац ебаго...

Има некој маж да се кладиме дека Манчестер Јунајтед ќе го тепа Сити во среда?
Онака на аватар,едно 5 дена да го чуваме.

Ајде јас се кладам.
Deal?

Договорено.Ако биде нерешено или Сити да тепа,јас ќе носам аватар 5 дена,ако тепа Јунајтед тогаш ти ќе носиш аватар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom