Liverpool v Chelsea | 07.11.10 | Anfield Road,Liverpool | 17 h |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска сум особено горд на Ливерпул!!! не само зашто победија, туку зашто покажаа како се игра со срце и како се брани клубот што го сакаш!!! одбраната фантастична, средината...немаше изгубена топка ги изедоа противниците за доручек нападот...торес....неам зборови!!! Утакмицава е чист доказ дека Ливерпул е сеуште во топ4 !!! на goal.com многу убаво е кажано формата е минлива , класата е перманентна!!! Тоа е тоа! Сега сакам 7 бода од наредни 3 утакмици и назад сме кај што ни е местото. После иде boxing day, а тогаш се е возможно!!!!! YNWA!!!

Е уште ова од фан на Манчестер го немав видено,ама искрено.

брату се ќе видиш по белиов свет :) ај шо го тепа Челзи го тепа него ми донесе и доста добра сума на пари Ливерпул :) па само ја благодарност да изразам.. мислам ако е дозволено.. ако не кажи да правам некако да го бришам постов..

Не го бриши бе,нека седи тука.Па некад ко ќе кењаш против Ливерпул,ќе ти покажам што си напишал...

^ a jaс ќе будам тука за да те потсетам зошто сум го напишал ;)

Честитки за навивачите на Ливерпул.. Заслужено...

Давор, сине тоа се сериозни обвинувања ама ако еве ти и тебе едно кисче :* и жити мене кај виде дека го предавам тимот.. ja само чувствував должност да му се заблагодарам на Ливерпул и на Торес, исто како вие што чувствувавте должност лани да му се заблагодарите на истиот тој Ливерпул и на Џерард за титулата..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom