Liverpool v Chelsea | 07.11.10 | Anfield Road,Liverpool | 17 h |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Toooooo Даворе!!! Давор, Манчестер, опклада... Познато ми стои ова.. :icon_lol:

И ај да не бидам целосен офтопик... Стварно не ми е јасно како може некои да веруваат дека ова е отплаќање на Челзи на "старите долгови"

а вака мојт? Дрогба со феноменалниот пас од Стиви Џи и дечково? кај е тој во муабетов :) не е убаво да се чувствува запоставен :)

Ако стигна фан на Манчестер за судии да зборвит, кај ојде лигава. :))))))

Има некој маж да се кладиме дека Манчестер Јунајтед ќе го тепа Сити во среда?
Онака на аватар,едно 5 дена да го чуваме.
Нема да ти успее малерот, јее :3:

Toooooo Даворе!!! Давор, Манчестер, опклада... Познато ми стои ова.. :icon_lol:

И ај да не бидам целосен офтопик... Стварно не ми е јасно како може некои да веруваат дека ова е отплаќање на Челзи на "старите долгови"

Сакаш кладба дека Сити ќе ве тепа во среда? Ако тепа Сити 1 недела носиш аватар од мене,ако тепа Јунајтед јас 1 недела носам аватар од тебе.... нерешено - никому ништо.Може??

Сакаш кладба дека Сити ќе ве тепа во среда? Ако тепа Сити 1 недела носиш аватар од мене,ако тепа Јунајтед јас 1 недела носам аватар од тебе.... нерешено - никому ништо.Може??
Јас се нафаќам бе, ако не сака колегата.

“Everybody was waiting for Chelsea not to win every game and one day, when we lose, there will be a holiday in the country. But we are ready for that.”

- Jose Mourinho

“Football is such an extraordinary game and so full of surprises, you just never know.”
Sir Alex Ferguson

Јас се нафаќам бе, ако не сака колегата.
Пошто гледам овој ман ју чемпионс не ми се одзива,ајде договорено.
Ако тепа сити носиш 1 недела аватар од мене,ако тепа јунајтед јас носам 1 недела аватар од тебе.
Нерешено - Никому ништо. ОК?​

Пошто гледам овој ман ју чемпионс не ми се одзива,ајде договорено.
Ако тепа сити носиш 1 недела аватар од мене,ако тепа јунајтед јас носам 1 недела аватар од тебе.
Нерешено - Никому ништо. ОК?​
Deal.

Aман бе...што сте запнале..и така и така таа еб*на песна е химна на 25 екипи.... Мене по малце не ми се допаѓаат тие знамињата на Ливерпул, али голем курац ебаго...

The song is also sung at football clubs around the world, where it is performed by a massed chorus of supporters on matchday; this tradition began at Liverpool Football Club in the early 1960s and later spread to several other clubs.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom