Liverpool v Chelsea | 07.11.10 | Anfield Road,Liverpool | 17 h |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Кец како планина и враќање на Ливерпул во походот кон титулата. :vozbud:
И нерешено би било супер да излезе, секогаш е добредојдено кога тим од долниот дел на табелата ќе му одземе бодови на Челзи.

Враќање жими газов......не е титулата толку невозможна колку што не сакаат да ја освојат годинава........е сега вас ви одговара да тепа Ливерпул секако....а и нерешено е премија за вас....дури и подобро е нерешено.....оти со победа после може да следи серија како онаа вашата пред 2 сезони ....ама јбг како што кажа колегата погоре Хоџо не е толку добар тактичар...барем засега не покажа дека е.....х според мене...ама и со филозофијата на стариов....хмм..... ќе чека да заводи Челзи па после ќе напаѓа......е сега ако конечно ја смени својата филозофија се може да се случи!!!!

Chelsea are expected to start in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
12 John Mikel Obi
18 Yury Zhirkov
21 Salomon Kalou
39 Nicolas Anelka
15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 17 Jose Bosingwa, 19 Paulo Ferreira, 46 Josh McEachran, 44 Gael Kakuta, 23 Daniel Sturridge, 11 Didier Drogba.

Liverpool are expected to start in the following 4-2-3-1 formation:

Reina; Kelly, Carragher, Skrtel, Konchesky; Lucas, Meireles; Maxi Rodriguez, Gerrard (c), Kuyt; Torres.
Subs: Hansen, Wilson, Spearing, Shelvey, Poulsen, Jovanovic, Ngog.
The referee is Howard Webb.

Гомна најголеми.
Колку само сакам да не наполни Ливерпул до врв...вакви аматери немам гледано одамна.

Епа англиско дерби е ова, ништо не е сигурно. :toe:

Уште ли го чуваш на клупа Дрогба,а Анчелоти ??? Копиле едно смрдено.

Не барам победа,не барам поволен резултат Џену.Барам само да играат,а не ко пичиња да го губат секој ебан дуел.Барам барем еднаш Тери да му земе дуел на Торес и барем Малуда да направи еден продор по лева страна.Е тоа го барам,од моменталниот лидер и шампион на Англија.
Ама сето тоа го нема...

Не барам победа,не барам поволен резултат Џену.Барам само да играат,а не ко пичиња да го губат секој ебан дуел.Барам барем еднаш Тери да му земе дуел на Торес и барем Малуда да направи еден продор по лева страна.Е тоа го барам,од моменталниот лидер и шампион на Англија.
Ама сето тоа го нема...

Не, не ти се обраќав на тебе, се обраќав на тие што беа уверени :) Инаку ќе смисли нешто Анчелоти ќе видиш, сепак мислам дека сега во второ Дрогба ќе го засили нападот. А за ова што викаш дека бараш пожртвуваност и борбеност и јас те поддржувам, и јас мојот тим сакам да го гледам така, и кога ќе изгуби барем да знам дека дале се` од себе :smir:

Честито победа на Ливерпул!
Секоја чест на Торес за вториог гол, ајде нека направи хеттрик :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom