Liverpool v Chelsea | 07.11.10 | Anfield Road,Liverpool | 17 h |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај, ај..нека тепат Скаузерите...да го направат интересно првенството...

Ај, ај..нека тепат Скаузерите...да го направат интересно првенството...

Добро бе шо се стегаш.Кажи си фино лепо,сакам Ливерпул да ги тепаат копилињава од западен Лондон да ги стигнеме со поени. :)
Шо се стегаш,опушти си ја душичката.
:pos2:

Добро бе шо се стегаш.Кажи си фино лепо,сакам Ливерпул да ги тепаат копилињава од западен Лондон да ги стигнеме со поени. :)
Шо се стегаш,опушти си ја душичката.
:pos2:
Па ваљда од постот мој се подразбира зошто велам да тепат Ливерпул.. + и Манчестерското дерби е после 3 дена...

Напред ливерпул... Никогаш не сум навивал за вас но овој пат ке навивам..

Нерешено или победа за Челзи

Јас сум all in двојка, иако Ливерпул ќе пружи мал отпор ќе биде тешко да се спротивстават на уиграната машинерија на Челзи.

Ливерпул - Наполи конечен резултат 3-1.До 89-минута беше 1-1,но потоа во 89 и 90 минута Стивен Џерард даде 2 гола.

ако хоџсон почни дефанзивно, појде ливерпул у пм!!!
челзи ќе му акни гол и после ко че се отворат уште некој на контри!!!
алп почни пак ливерпул офанзивно, е тогаш има голема шанса и сите 3 бода да ги земи.

Најомразен тим ми се овие, Ливерпул, ама последниве години во вакви натпревари секогаш навивам за нив, од просто познати причини. Секогаш далеку од Јунајтед, а во можност да скинат некој поен на Челзи или Арсенал, така да, Go Liverpool. :)

Тешко ќе биде, ма да затвореников мош ќе си бара наплата од Дрогба за ланската услуга. :)

Победа на сините од Лондон со 1 или 2 гола разлика..Ливерпул без Џо Кол, Челзи со Лампард = 2-ка :)

Ќе пишев чиста двојка и победа за Челзи но информацијата на фантом за неиграњето на Малуда и Лампард ме подзамисли..а и дека Ливерпул влегува помалку во форма со три победи по ред(сосе европа лига)..ќе биди сепак тежок натпревар без двоумење !

Победа на сините од Лондон со 1 или 2 гола разлика..Ливерпул без Џо Кол, Челзи со Лампард = 2-ка :)

Oва не е никаков хендикеп за Ливерпул искрено речено.

Ќе пишам „подетален“ пост покасно.

Како така,од 2-0 со никаква игра,израмнија на 2-2,значи се бореа ;)
А не ги спомнуваш претходните сезони ??
ок според тебе, Ливерпул дава повеќе отпор против Челзи отколку против Јунајтед.:pos2: дете оди да гледаш тие турските серии :))
уствари,секој тим најјако игра против Челзи и си ја остава душата.:toe:

Чичко ај одјеби.Неам намера да ти објаснуам тебе што и како.
Можеш да појдеш да ги собереш френките и чушките,слободен си.

папа ама го отпишавте Ливерпул така лесно, Челзи воопшто не игра супериорно надвор од мостот односно игра доста анемично и тешко бар во мои очи ( против Астон Вила,Блекбурн, МанСити ), а од друга страна Ливерпул ја подигна формата почнаа да играат и да личат на тим .. Како и да е ќе биде многу интересен натпревар нема така лесно да се даде Ливерпул па мислам дека ќе заврши нерешено ...

сакам Ливерпул да ги тепаат копилињава од западен Лондон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom