Liverpool v Chelsea | 07.11.10 | Anfield Road,Liverpool | 17 h |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Чиста победа на Челзи, Ливерпул не е доволно силен да се спротистави на Челзи.

0-2, или 0-3 !

Нема што да бара Ливерпул на овај натпревар, сигурна победа на Челзи.
0-3 мој тип :)

Покрај коментарите погоре, во кои се зборува дека Ливерпул е на рамниште на Вулверхемпотон, ќе ставам коментар и јас.

Бидејќи пола од форумов гледа фудбал од сабајле ... то 2009та година, немаат претстава што претставува Енфилд за Ливерпул. Недај боже да знаат дека Ливерпул бил и послаб и помизерен, но на Енфилд против силен тим е друга прича. Ама ајде ...

Победа на Ливерпул, без размислување. Според моите математики, јас преферирам Челзи да победи, ама овој пат, Ливерпул е ранет лав и ... така.

тешка утакмица во сите погледи, од една страна челзи имаат добар скор годинава и се први моментално, иако ливерпул почна многу лошо не ќе бидат максимално мотивирани на овој натпревар, играат на енфилд и ќе се борат за излез од кризата кој ги фати сезонава, вакви утакмици преставуваат пресврт за екипи кој имаат лоша форма, ливерпул ќе оди на победа и страшно борбена игра
челзи мој не е на највисоко ниво моментално ама сепак ќе има добар тим на располагање дебелиот,лампард најверојатно се враќа, босингва можеби ќе биде и стартер, атмосферата и амбиентот во соблекувалната е солиден,минатата год. челзи ги победи сите конкуренти од т.н англиска четворка. се надевам дека ќе успееме и сега барем да дојдеме до победа.
реално Х
навивачки 2
не ја исклучувам можноста и 1 да заврши

Се прецени сега и ти со победава,чекај малце ќе видиме што ќе се деси до недела.
Инаку прочитај го мојот коментар и ќе видиш што имам пишано.Во никој случај Ливерпул не е на рамнише со Волвс,па макар и во најмизерна форма да е.

Без Малуда и без Лампард, Челзи можи против ВБА на гости или против Бирмингам. Против Ливерпул, па и ваков ко шо е моментално? Тешка работа.

Изгледа секој тим против вас ја остава душата.

Иначе победа на Ливерпул.
:pos2:,кога го читав коментарот,баш на истото помислив.:))
Давор, ти си гледал Ливерпул-Јунајтед ?:tv:

Инаку,се надевам дека Ливерпул ќе тепат и ке мрднат од дното:))

Сум гледал..во најтазе сеќавање ми остана последнава утакмица каде што бугарот ги здрви,а дадоа два пацерски голови од пенал и слободен,така да не видов оставање на душа на Олд Трафорд.
А,гледам бајги за Ливерпул ќе навивате в недела,е баш сакам да ви ги затне Дрогба муцките :)

Покрај коментарите погоре, во кои се зборува дека Ливерпул е на рамниште на Вулверхемпотон, ќе ставам коментар и јас.

Бидејќи пола од форумов гледа фудбал од сабајле ... то 2009та година, немаат претстава што претставува Енфилд за Ливерпул. Недај боже да знаат дека Ливерпул бил и послаб и помизерен, но на Енфилд против силен тим е друга прича. Ама ајде ...

Победа на Ливерпул, без размислување. Според моите математики, јас преферирам Челзи да победи, ама овој пат, Ливерпул е ранет лав и ... така.

Се согласувам, во Англија во дерби натпреварите никогаш не се гледа формата.

Иако Ливерпул е може да се каже мизерен, никогаш не се знае кога може да им се поврзат жичките. Играат на Енфилд, што е плус за нив. Но од другата страна па Челзи го имаат Анчелоти кој мислам дека сепак ќе ја пронајде добитната тактика против Ливерпул, Анчелоти >> Хоџсон.
Само да не умеша прсти судијата и да не остави да гледаме дерби :)

Сум гледал..во најтазе сеќавање ми остана последнава утакмица каде што бугарот ги здрви,а дадоа два пацерски голови од пенал и слободен,така да не видов оставање на душа на Олд Трафорд.
А,гледам бајги за Ливерпул ќе навивате в недела,е баш сакам да ви ги затне Дрогба муцките :)
Како така,од 2-0 со никаква игра,израмнија на 2-2,значи се бореа ;)
А не ги спомнуваш претходните сезони ??
ок според тебе, Ливерпул дава повеќе отпор против Челзи отколку против Јунајтед.:pos2: дете оди да гледаш тие турските серии :))
уствари,секој тим најјако игра против Челзи и си ја остава душата.:toe:

Абе сите само зборувате тука тешка утакмица, дерби ќе биде, ова, она, а во сабота или во недела кога ќе уплаќате прва ќе биде наличена Ливерпул - Челзи 2
Победа на Челзи 1-2 или 1-3.

уствари,секој тим најјако игра против Челзи и си ја остава душата.:toe:
Никој тим не ја остава душата против Челзи, сите едноставно легнуваат на терен кога играат против Челзи. И Челзи имаше најлесен респоред и не можиш да очекуваш да победиш на гостување кај Сандерленд. :salut:

Никој тим не ја остава душата против Челзи, сите едноставно легнуваат на терен кога играат против Челзи. И Челзи имаше најлесен респоред и не можиш да очекуваш да победиш на гостување кај Сандерленд. :salut:
според логиката на Давор,така испаѓа.:toe:
Распоредот нема веза,кога тогаш пак ќе треба да се игра со потешки противници,кој може да ги победиш,а од послаби да изгубиш..:)) а изјавата на Дени не му требаше :))

Челзи се појаки и Ливерпул треба да се измачат за победа. Јас лично би сакал да биде нерешено или победа на Ливерпул а како ќе биде здравје ќе видиме во недела.

Редно е и Ливерпул да победи, нема белки да испаѓаат. :) Челзи се моментално во многу подобра форма, но сепак мислам нерешено би било најреално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom