Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:,кога го читав коментарот,баш на истото помислив.Изгледа секој тим против вас ја остава душата.
Иначе победа на Ливерпул.
Покрај коментарите погоре, во кои се зборува дека Ливерпул е на рамниште на Вулверхемпотон, ќе ставам коментар и јас.
Бидејќи пола од форумов гледа фудбал од сабајле ... то 2009та година, немаат претстава што претставува Енфилд за Ливерпул. Недај боже да знаат дека Ливерпул бил и послаб и помизерен, но на Енфилд против силен тим е друга прича. Ама ајде ...
Победа на Ливерпул, без размислување. Според моите математики, јас преферирам Челзи да победи, ама овој пат, Ливерпул е ранет лав и ... така.
Како така,од 2-0 со никаква игра,израмнија на 2-2,значи се бореаСум гледал..во најтазе сеќавање ми остана последнава утакмица каде што бугарот ги здрви,а дадоа два пацерски голови од пенал и слободен,така да не видов оставање на душа на Олд Трафорд.
А,гледам бајги за Ливерпул ќе навивате в недела,е баш сакам да ви ги затне Дрогба муцките![]()
Никој тим не ја остава душата против Челзи, сите едноставно легнуваат на терен кога играат против Челзи. И Челзи имаше најлесен респоред и не можиш да очекуваш да победиш на гостување кај Сандерленд. :salut:уствари,секој тим најјако игра против Челзи и си ја остава душата.![]()
според логиката на Давор,така испаѓа.Никој тим не ја остава душата против Челзи, сите едноставно легнуваат на терен кога играат против Челзи. И Челзи имаше најлесен респоред и не можиш да очекуваш да победиш на гостување кај Сандерленд. :salut: