LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.319
- Поени од реакции
- 272
Шо се десило у ѓубрето бе?
A oти да не се договори со маж и пред да дојди во шоу, со „секс“ далеку ќе догура, а главната награда е баш примамлива
(150 000евричи) ..коа ќе му донеси толку пари дибекот све ќе заборави што правела
)
Или го прави бидејќи ретко се гледа со маж и, па веќе и е скурчено од тој брак, па вака пред цел Балкан ќе си го реши проблемот и ќе си добие развод..можеби но чисто сумјам, како што таа кажа мажот и работел на платформа, а тие млатат пари, многу јаки плати имаат, ако не и најаки во државата после политичкиот врв.
затоа мислам дека го прави од задоволство.
i sto ke gledame ako ispadne Marijana :tv:Ако типот работи на брод, тогаш комшилукот убаво му ја познава жената
Чекам Маријана да испадне :smir:
Добро, немора да испадне, ама барем мажот и да се појави во студио. Да видам како размислува хахахаi sto ke gledame ako ispadne Marijana :tv:
e toa bi bilo interesno Ivan da ispadne vo javnostДобро, немора да испадне, ама барем мажот и да се појави во студио. Да видам како размислува хахаха
uste 80 dena .... uste malceЗнае ли некој уше колку ке трае таа напаст од риалити шоу :helou:
Сител.ебати никаквата телевизија...
така е , не е до тебе...оти мислам дека, секое шоу кое сител ќе го преземи од А1 некако нагло ми опажа квалитетот на шоуто, можеби е само до мене![]()