C
cige
Гостин
Ова е најефтино во Македонија со Андроид?СЕ избриша ама си направив бакап
Имаш официјален упдејт ти за 2.1
Ова е најефтино во Македонија со Андроид?СЕ избриша ама си направив бакап
Имаш официјален упдејт ти за 2.1
Мислам дека Lg то е поефтино, а и да одиш со Lg-то според мене, далеку поголем е има надградба на 2.2 верувајми МНОГУ БИТНА РАБОТА Е ТОА. Овај мини е ПРЕМНОГУ МИНИ. Неможеш ни една веб страна да прегледаш како што треба.Ова е најефтино во Македонија со Андроид?
x8 е послендо со 2.1 како што гледам на интернет.А за X8 апдејт бива ?
И бива некако да се уклучи чат на фејсбук ?
http://www.appbrain.com/Еве и јас конечно се приклучувам на андроид групата, земав Samsung I5800. По толку reviews разгледани и критики прочитани ми се гледа као добро телефонче.
Дајте некој предлог што да му правам и инсталирам. Моментално сум на верзија 2.1 и ќе фуам со таа уште малце да го поднаучам.
Ме интересира дали ми зима нет ако ја користам апликацијата за GPS беше инсталирана на телефонот и се вика Maps. Не е Google maps
Прочитав ама баш за оваа апликација нема објаснето.http://www.appbrain.com/
Користија таа страна за да си најдеш што ти треба од апликации. За GPS види 1-2 страни наназад имаат објаснувајно.
LG540 или така нешто слично се викаше, ама мислам дека беше 6.999 на претплата,о а ва е 4.999Мислам дека Lg то е поефтино, а и да одиш со Lg-то според мене, далеку поголем е има надградба на 2.2 верувајми МНОГУ БИТНА РАБОТА Е ТОА. Овај мини е ПРЕМНОГУ МИНИ. Неможеш ни една веб страна да прегледаш како што треба.
www.market.android.com поврзиго телефонот со усб на пц логирајсе со gmail адреса и фурај Уствари не сум пробал да не те мамам. Ама види пробај. Ако не на торенти има КУП програми кој можеш да ги спуштитш на пц па потоа ќе ти кажам што како поточно.Дали можам да ги сметнувам апликациите од маркето на коммпјутер директно оти немам интернет активирано на моб ..
Google Maps бара пари сигурно, тоа што си го имал незнам што е искрено. Види на торенти побарај има куп програми. Напиши андроид навигатор и ќе најдеш.Прочитав ама баш за оваа апликација нема објаснето.
Да Lg GT540 би ти го препорачал тој само заради големината.LG540 или така нешто слично се викаше, ама мислам дека беше 6.999 на претплата,о а ва е 4.999
Баш ќе побарам тестови да споредиме. Верувајми штотуку се упдејтирав на 2.3 и можам да направам оверклок на дури 900mhz.Lulz, работава е што и 5.0 да му стаиш нема да биде брз колку галаксито. Повеќето телефони имаат портови за 2.3 што е одлично али вакви изјави...
Ее и јас сум на истото 7 мод.А А колку што глеав пред некое време има Cyanogen 7 и за него.