Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Муабетиве се сеа што би било, али мислам дека овие две би гласале за Тони... :)
Тешко.. Ама затоа може да се каже оти загуби чист глас од сликарката.. Јебига, тоа е Survivor..

И стварно не знам зошто сте толкави песимисти.. Ме боли газот што шоуво е српско, Тони ќе победи и готово! (Period, што би рекле некои)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Прво сите навивавте за Катарина, а сега кога влезе зашто влезе :uvo:

Ако некој заслужи од жените финале тоа е Кача, во сите борби беше одлична, секогаш меѓу најдобрите, во сите 3 игри за финале беше 2ра! Така да баш ми е мило за неа. Не губи Тонка наш гласови од неа, он губи тоа што Андреј е дел од финалистите. А Андреј ги добива и гласовите од публика секако!
Ајде чекаме 5ти јануари :vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Прво сите навивавте за Катарина, а сега кога влезе зашто влезе :uvo:

Ако некој заслужи од жените финале тоа е Кача, во сите борби беше одлична, секогаш меѓу најдобрите, во сите 3 игри за финале беше 2ра! Така да баш ми е мило за неа. Не губи Тонка наш гласови од неа, он губи тоа што Андреј е дел од финалистите. А Андреј ги добива и гласовите од публика секако!
Ајде чекаме 5ти јануари :vozbud:
заслужено влезе најспремна од жените од кај испадна ова 4 финалисти незнам али ај

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
калееееееееееееееееее шшшшшшшшшшшшааааааааамппппппппппппппиииииииооооооооонеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

иинтееееееееееееееееееллллллллллллееееееееггггенннннннеееееециииииииојјјјјјјјјјјјјјооооооооооооооооооо

Член од
14 март 2010
Мислења
16.946
Поени од реакции
16.274
Како што Србин нема да победи во Македонско реално шоу (ако некогаш се организира), така и Македонец нема да победи во Српско реално шоу т.е организирано од нивна страна.:smir:
A што ако Тони е победник, ќе смените мислење за тоа дека Србин морално е да победи? :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Играта денеска беше многу интересна ... се утепав од смеење на Марко и Јелена, немаа никаква ориентација и само се удараа :)
Кача заслужено е во финале, покажа на сите 3 игри дека има желба и потенцијал за да победи.Мада мислам дека 4 финалисти се премногу за едно вакво шоу ама тоа е ..
Сега останува да чекаме 5-ти Јануари и да видиме дали конечно македонец може да победи во српско шоу :)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Некако глупо е во финале дури 4 финалисти,а само 11 во големиот совет...и 3 се многу не пак 4..најреално од се е да останат на крај двајца и да се гласи,сега ептен густо ќе е..нијанси ке одлучуваат,но сепак мислам дека на крај ќе победи Тони иако реално според мене од овие 4 финалисти најмногу заслужува да победи Кача !!
Гласовите од големиот совет според мене ќе одат вака
- за Тони ќе гласаат Марко,Милош,Милан и Кнез(иако го нарече лицимерен,едина негова грешка) и Билјана 5 гласа
-за Андреј ќе гласа скоро цело Касуко Един,Александра,Никола и Бојана(ќе ја убедат Един и Александра) 4 гласа
-за Кача ќе гласаат Јелена и Весна 2 гласа
-за Гоца мислам дека никој нема да гласи
Тоа е мое мислење иако нели ништо не се знае..како и да е се надевам дека на крај ќе победи еден од Тони и Катерина !!

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
A oд каде знаеш ако може објаснување?
Слушна некој до сеа да спомне џип ? Кога даваа џип за награда стоеше паркиран у студио цело време -.-

--- надополнето ---

Некако глупо е во финале дури 4 финалисти,а само 11 во големиот совет...и 3 се многу не пак 4..најреално од се е да останат на крај двајца и да се гласи,сега ептен густо ќе е..нијанси ке одлучуваат,но сепак мислам дека на крај ќе победи Тони иако реално според мене од овие 4 финалисти најмногу заслужува да победи Кача !!
Гласовите од големиот совет според мене ќе одат вака
- за Тони ќе гласаат Марко,Милош,Милан и Кнез(иако го нарече лицимерен,едина негова грешка) и Билјана 5 гласа
-за Андреј ќе гласа скоро цело Касуко Един,Александра,Никола и Бојана(ќе ја убедат Един и Александра) 4 гласа
-за Кача ќе гласаат Јелена и Весна 2 гласа
-за Гоца мислам дека никој нема да гласи
Тоа е мое мислење иако нели ништо не се знае..како и да е се надевам дека на крај ќе победи еден од Тони и Катерина !!

-За Tони : Милан, Марко, Кнез, Милош
-За Андреј : Никола, Бојана, Един, Александра
-За Катерина : Билјана и Јелена
-За Гоца : Весна

Ова се неофицијални информации. Горе прочитав дека гласовите од Србија ќе се бројат како еден, а гласовите од Македонија, Босна и Црна гора како друг. Во овој случај гласот од Србија сигурно идат за Андреј, а гласот од Македонија, Босна и Црна гора за Тони (најверојатно). Тогаш ќе бид 5:5. Ќе видиме што ќе се случи. А ништо чудно и да напраат дубара со гласовите па за Тони да не отиде глас од публика :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу се радував за Кача стварно заслужи но мислам дека колку толку шоуво добива еден тек кој го тера продукцијава,што не би требало да биде.Мислам дека треба да се знае се од почеток а не сега имаме изненадување крастајци криви.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Кача е царица само што требаше во финале да бидат тројца а не 4,Кача требаше да влезе место Гоца али тоа е тоа ...

Член од
28 јануари 2010
Мислења
42
Поени од реакции
0
штета...
јас сакав гоца барем да не е во финале ама ете не ми се осфари тоа ама бидејќи навивав за касуко како племе сеа има повеќе шанси да добие член од касуко односно Андреј и се надевам дека така ќе се случи...
овој марко многу паметен се правеше а у свари во последните 2 игри се покажа колку глуп е...
победа за андреј...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom