Финалето е на 5ти јануари т.е. на Коледе. Не ми се верува датово што го погодија глеј го беДајте ако ја имате утрешната епизода нема да можам да ја гледам нова година јбг
ти треба на коледе да идеш затоа нема да можеш да гледаш?Финалето е на 5ти јануари т.е. на Коледе. Не ми се верува датово што го погодија глеј го бе
Утре мислам дека нема да има. На 5ти ќе го даваат останатиот дел од племенскиот совет со гласањето и вклучување во студиоДајте ако ја имате утрешната епизода нема да можам да ја гледам нова година јбг
А што, да не мислиш дека Тони може да победи? 0% Тони има шанса за победа пошто не е србин. Ако треба ќе направат се само да некој друг не победи во српско шоу.Ова со четворица го напраеја за да му скратат глас на тони....
Јас мислам оти и Катарина и Јелена сигурно ќе гласаа за Гоца.. Само Марко ако влезеше во финале Тони губеше глас..Ова со четворица го напраеја за да му скратат глас на тони....
Муабетиве се сеа што би било, али мислам дека овие две би гласале за Тони...Јас мислам оти и Катарина и Јелена сигурно ќе гласаа за Гоца.. Само Марко ако влезеше во финале Тони губеше глас..
Ама сигуно не е направено ради тоа..
И честито нека им е на Гоца и Кача..