Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи Александра и Един не можам повеке да ги гледам,не не не :nene:Поодвратни личности жими школото јас немам видено.Само пренесува оваа грдата што се случувало што кажала Гоца,што кажала Катарина,бре,тужибаба...
За играта нема што да коментирам...колку ленави беа тие од светло плавата група...
Кај Тони таму и Катарина :tv:
Е добро бе па ти шо сакаш да прави Александра? Да слуша шо зборуваат и онака кежуал се да и биде. Па фала богу дека ќе каже, до вчера беа заедно мора со нив да остане.
Значи утре ќе биде 5 вс 5 односно ќе биде Един вс Марко. И советов ќе решава, а со оглед дека Милош и Весна се од на Марко страната, а богами и Биљана, едно 99% е дека утре лета Един.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Е добро бе па ти шо сакаш да прави Александра? Да слуша шо зборуваат и онака кежуал се да и биде. Па фала богу дека ќе каже, до вчера беа заедно мора со нив да остане.
Значи утре ќе биде 5 вс 5 односно ќе биде Един вс Марко. И советов ќе решава, а со оглед дека Милош и Весна се од на Марко страната, а богами и Биљана, едно 99% е дека утре лета Един.
Незнам дали забележа ама Александра како да е отфрлена во тоа племе,Бојана и Никола се држаат,за Един и Андреј прича о себи...не знам уште колку долго би била со нив ако не направи нешто Гоца да ја сврти против нив.Се е можно.
Глупо е што на тој начин се однесува,бар за мене бидејки утре ако и направат нејзе ко што и направија на Билјана што тогаш?

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Советот ќе гласа само во финалето. Барем така беше лани.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Незнам дали забележа ама Александра како да е отфрлена во тоа племе,Бојана и Никола се држаат,за Един и Андреј прича о себи...не знам уште колку долго би била со нив ако не направи нешто Гоца да ја сврти против нив.Се е можно.
Да ама ако се префрли со Гоца, ги исфрлат сите од Касуко и следна ќе биде она на исфрлање. Не бива тоа така, да ги предадеш твоите да се префрлиш кај другите ти е меч со две острици. Можеш многу да профитираш, ама можеш и ептен гадно да се заебеш.

--- надополнето ---

Советот ќе гласа само во финалето. Барем така беше лани.
Ама Милош вчера викаше дека кога ќе им кажат кој има имунитет ќе одлучат за кој да гласаат. А кога ќе видиш годишново вриеше од пресврти ништо нема да ме зачуди.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Поинтересно ќе беше секој за себе да се бори, ама во Survivor сешто може да се очекува.Мислам дека Един ќе биде следниот кој ќе се придружи на жирито во "хотелот со 7 звезди" :pos:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Да ама ако се префрли со Гоца, ги исфрлат сите од Касуко и следна ќе биде она на исфрлање. Не бива тоа така, да ги предадеш твоите да се префрлиш кај другите ти е меч со две острици. Можеш многу да профитираш, ама можеш и ептен гадно да се заебеш.
Сега нема мои твои свои,сега се гледа само за себе тоа е и целта на соединувањето иако велат останатите дека сеуште се поделени во две племиња,колку стигнеш подалеку толку подобро:smir:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Игриве се многу глупи,некако безвезе.Со калта веќе претераа.
Иначе мило ми е што Тони не е загрозен,а на племенскиот сакам да лета оној пропаднатиот одбојкар Един,зашто не можам да го поднесам.
Се согласувам со тебе 100%.

Е сеа само држам среќа да лета Един. За понатака ќе видиме.
Марко ми беше смешен коа рече: Зашто ми ја вреѓаат интелигенцијата? Као демек ја ќе поверувам у тие приказни дека сакаат Бојана да ја избацат само за да Един се заштити... Е копиле итро еј... се надевам нема да му успее.

Z

Zoza

Гостин
Поинтересно ќе беше секој за себе да се бори, ама во Survivor сешто може да се очекува.Мислам дека Един ќе биде следниот кој ќе се придружи на жирито во "хотелот со 7 звезди" :pos:

ima mnogu zadaci da zavrsi dodeka dobie hotel so 7 zvezdi neli gledase sinoka sto sve mu stokmija..i citiram Milos i Biljana:Edin je prljav igrac a nama je dosta prljavo dvoriste morace dobro da ga iscisti :)

Rifle

E da beee!!!!!!!
Член од
25 ноември 2010
Мислења
45
Поени од реакции
2
bese interesna 28 ta epizoda ama vo 29 ke se.......
edin ke ispadne posto marko na borba ke dobie crn glas i ke go dade na edin i glasovite ke se
5 za edin i 4 za elena taka da bojana mu kazuva na edin nemala imunitet a edin kazue na goca i toj leta

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Един испадна,на племенскиот имаа игра за освојување на црниот односно дуплиот глас и победи Марко кој му ја даде огрлицата на Един и на крај заврши 5:4, 4 гласа имаше Јелена.
Ова го имаше на Прва Српска вечерва зашто утре не ќе го има таму поради онаа Шехерезад.

Rifle

E da beee!!!!!!!
Член од
25 ноември 2010
Мислења
45
Поени од реакции
2
Един испадна,
на племенскиот имаа игра за освојување на црниот односно дуплиот глас и победи Марко кој му ја даде огрлицата на Един и на крај заврши 5:4, 4 гласа имаше Јелена.
Ова го имаше на Прва Српска вечерва зашто утре не ќе го има таму поради онаа Шехерезад.
neli vide deka ovaa so koj ke leta nadvor se stava u spojler :mist: posto nekoj mozebi nesaka da znae :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom