Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Јас со антена си фаќам сигнал и се е ок :D

Леле уште не завршиле серииве -.- Кај и да е ќе почне ваљда.

Конечно завршија. Почнува!!! :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.345
Поени од реакции
2.237
Пуштете ОБН бе.
Заврши борбата, Бојана отиде по тајни имунитет, а безбедни се: Андреј, Никола, Тони, Катарина и Александра. Другите се загрозени и можат да бидат изгласани на племенскиот совет. :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Пуштете ОБН бе.
Заврши борбата, Бојана отиде по тајни имунитет, а безбедни се: Андреј, Никола, Тони, Катарина и Александра. Другите се загрозени и можат да бидат изгласани на племенскиот совет. :)
А спојлер бе?

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Пуштете ОБН бе.
Ми го расипа меракот сеа за глеање -.- Споилери другпат!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добра е што не ја отворив темава порано :)
Бојана среќа невидена е човече :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Оној Един е одвратен!!!
Која проѕирна, лицемерна насмевка ја има сега по обединувањето.
Се труди онака да е позитивен, расположен, а му се плаче што знае дека другово племе не го поднесува.
Одвај чекам утре да лета!!!!

В

Вори

Гостин
Игриве се многу глупи,некако безвезе.Со калта веќе претераа.
Иначе мило ми е што Тони не е загрозен,а на племенскиот сакам да лета оној пропаднатиот одбојкар Един,зашто не можам да го поднесам.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Не е можно колку ги тинтрат овие,ту Вита Нова,ту скара ту медени срциња:tv:
И аман од тие реклами,претераа :mad:

P

PewDiePie

Гостин
Валтер го брани Сараево? хахахахахахахахаах Андреј да му се напушиш ти на Тони од тулето а ? Ти ебам фацата пропадната.
Един само Господ може да го одбрани утре да не испадне. :tv:.........или ВАЛТЕР евентуално :salut: :pos2:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Значи Александра и Един не можам повеке да ги гледам,не не не :nene:Поодвратни личности жими школото јас немам видено.Само пренесува оваа грдата што се случувало што кажала Гоца,што кажала Катарина,бре,тужибаба...
За играта нема што да коментирам...колку ленави беа тие од светло плавата група...
Кај Тони таму и Катарина :tv:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Мене некако по обединувањето ми е многу подосадно од порано...

Z

Zoza

Гостин
sreka imase sitel bas koga trebase...igrava dobra Edineeee kaj i da ides luzer si brate :pos2: on takticar ama nemoze so Goca be....gledas kakov plan demek ke glasat za Bojana ovo ono da dojde do na Aleksandra usi oni ko i obicno kurir e i edin ke udre relax i op :helou: edin :pos2:
Ali ja se si mislam deka jelena ke ja isfrlat gledas Andrej sto iskomentira za nea demek na sreka e stignala do uedinuvanje....definitivno Toni kaj i e da pobeduva taa grupa :wink: milo mi e so bojana ne go najde imunitetot.....samo decki moguce li e plemensko vece da isfrla kako moze tolku da gi informirat nikogas ne e bilo taka...a vcera Milos kaza deka oni ke isfrlat (Daj Boze da e taka ) mnogu raboti smenija do sea moze i glasanjeto na plemenski da se smeni ne e problem za produkcijata

se izvinuvam za latinica nemam kirilica :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom