Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
брат ние ги собравме, ама еден сељак ги украде...
затоа не верувам дека ќе се нафати некој сега да дава пари пак...

Па кој е тој не му го знајте акаунтот? Како се викаше?
Инаку и јас сум да се организираме за мисијава да се изврши.
Подршка за еМакедонија и добра промоција на дечките на сител. Уште подобро на бекстејџ да ја претстават :)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Некој да ми прати тикет за источна македонија?9ти левел сум неможам да мењам пари ништо ...

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
А бе шо е ова цело време читам за Американците, сакале да дојдат на Европа преку Иран и Турција? Конкретно нешо со Србите сакале да се тепаат?!

Шо е фората? Зашо баш со Србите? Вистина е ова?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ако сакаш да бидеш најдобар, мора да го победиш најдобриот. :) Плус имаат комплекси од Србите од порано. А и златото прашина им фатило, мора негде да се потроши.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
А бе шо е ова цело време читам за Американците, сакале да дојдат на Европа преку Иран и Турција? Конкретно нешо со Србите сакале да се тепаат?!

Шо е фората? Зашо баш со Србите? Вистина е ова?
да брат вистина е!сакаат америве да дојдат низ Турција па потоа низ Бугарија и да мавнат на Србија!
ама тогаш Македонија се става во незгодна ситуација, ќе мораме да одбереме страна, или со Турција или со Србија!
А за неутрални да сме тешко...

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.427
Поени од реакции
5.107
За новава мисија, True Patriot, одкога ќе истепам 30 мина, кај треба да се пријавам за да добијам оружја? Веднаш ќе ги вратам. :)

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
а за ел дорадо да се собереме и секој да даде по еден тикет или пушка?

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
За Елдорадо мисијата пишете ми порака ќе ви пратам што ви треба. Успеав да соберам се. Некој карта за 3 зони да не продава? Сега следна мисија ми е да го најдам Елдорадо

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.983
Дечки, ае печалката у бугарија е многу тиња. Еве да видите една порака што ми прати менаџерот на фирмата каде што работев денес.
(no subject)

98x0.10 = 9,8bgn

9,8-9,1=0.7 печалба

хахах
Така да... боље да се преселиме на наша територија... слабо иде штетењево врз татарстан.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки дајте да се собериме за мисијава Ел Долорадо. Еве на пример јас ќе купам 5 Q1 пушки, уште да се најдат двајца да купат по 4 тикети.

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Јас веќе го направив тоа ама заборавив дека треба да пројдат 3 дена за да му напуштам на татарот :)

BlackMk

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
татаров секоја ден ми ја намалува платата..дај некој пари нека ми прати да се излечам и да работам за наша фирма..иам 50лева ама 14 левел до пола сум и неможам да сменам/пратам..дај пратете ми одма враќам до утре најкасно..specanz

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
За Елдорадо мисијата пишете ми порака ќе ви пратам што ви треба. Успеав да соберам се. Некој карта за 3 зони да не продава? Сега следна мисија ми е да го најдам Елдорадо
фала многу!
инаку има некој што игра Virtual Nations?
слична на оваа е!

Kajgana Shop

На врв Bottom