- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
... Македонијо, Ти го ставаш в гроб!Кој душман влегол жив нема да излезе
:icon_mrgr
... Македонијо, Ти го ставаш в гроб!Кој душман влегол жив нема да излезе
Имало некој проблем на #udarтака така лебот поскапе за 0.15
а инаку кога ќе се пратат пари, леб за сила? оставив линк до профил пред пола саат, уште нема ништо. стојам на 18 сила, дајте барем да си ја вратам силата да можам да си работам со стотка утре, и веќе не ви се борам оти ни леб ни пари давате како што глеам..
Јас си добив леб на удар2 уште пред половина час.Имало некој проблем на #udar
<Demigod_mk> АЈДЕ МАЛО ОБЈАСНУВАЊЕ #udar КАНАЛОТ СЕ ЗАЕБА И НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ НА СИТЕ ДА ПОДЕЛИМЕ ЛЕБ ОТКАКО ЌЕ ЗАВРШИ МИНИ БИТКАТА/РУНДА СИТЕ КОИ НЕ ДОБИЛЕ ЛЕБ СЕГА ЌЕ ОСТАВИТЕ ПОВТОРНО ЛИНК НА #udar2
Слободно нека нападнат во Источна Македонија, мислам дека таму имаме над 10 одбрамбени системи и незнам колку болнициНе али ке преземат иницијатива и ќе не нападнат во источна.
се заебавате си играте мајтап... на 18 сила сум неам ни пари ни леб, секоја ден активен на сите битки и сега кога дојде нашата на нубци шо праат 20 демиџ сте им давале леб ја 400 демиџ ништо. кажете поарно ќе си се преселам на некоја неутрална земја и ќе си ја полнам сметката, не да се замарам.Имало некој проблем на #udar
<Demigod_mk> АЈДЕ МАЛО ОБЈАСНУВАЊЕ #udar КАНАЛОТ СЕ ЗАЕБА И НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ НА СИТЕ ДА ПОДЕЛИМЕ ЛЕБ ОТКАКО ЌЕ ЗАВРШИ МИНИ БИТКАТА/РУНДА СИТЕ КОИ НЕ ДОБИЛЕ ЛЕБ СЕГА ЌЕ ОСТАВИТЕ ПОВТОРНО ЛИНК НА #udar2
Абе неам везе ја со тоа, така прочитав на еМКД... и ја сум голтар ко тебе. Затоа и сум во АРМ, ме хранат, ми дават оружје, пари за бустери исто почнаа, само треба да си активен. Или во некоја паравоена орг.се заебавате си играте мајтап... на 18 сила сум неам ни пари ни леб, секоја ден активен на сите битки и сега кога дојде нашата на нубци шо праат 20 демиџ сте им давале леб ја 400 демиџ ништо. кажете поарно ќе си се преселам на некоја неутрална земја и ќе си ја полнам сметката, не да се замарам.
А зошто те нема во АрМакедон?И леб се делело? Јас саде од мој трошев
Сум го пукал до крај со тенкович на ќу5И 2тора победа. Овој пат потесно беше.
идеме натаму xD