Erepublik - помогнете на еМакедонија

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.494
Поени од реакции
6.919
така така лебот поскапе за 0.15

а инаку кога ќе се пратат пари, леб за сила? оставив линк до профил пред пола саат, уште нема ништо. стојам на 18 сила, дајте барем да си ја вратам силата да можам да си работам со стотка утре, и веќе не ви се борам оти ни леб ни пари давате како што глеам..

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
така така лебот поскапе за 0.15

а инаку кога ќе се пратат пари, леб за сила? оставив линк до профил пред пола саат, уште нема ништо. стојам на 18 сила, дајте барем да си ја вратам силата да можам да си работам со стотка утре, и веќе не ви се борам оти ни леб ни пари давате како што глеам..
Имало некој проблем на #udar

<Demigod_mk> АЈДЕ МАЛО ОБЈАСНУВАЊЕ #udar КАНАЛОТ СЕ ЗАЕБА И НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ НА СИТЕ ДА ПОДЕЛИМЕ ЛЕБ ОТКАКО ЌЕ ЗАВРШИ МИНИ БИТКАТА/РУНДА СИТЕ КОИ НЕ ДОБИЛЕ ЛЕБ СЕГА ЌЕ ОСТАВИТЕ ПОВТОРНО ЛИНК НА #udar2

:toe:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136

<Demigod_mk> АЈДЕ МАЛО ОБЈАСНУВАЊЕ #udar КАНАЛОТ СЕ ЗАЕБА И НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ НА СИТЕ ДА ПОДЕЛИМЕ ЛЕБ ОТКАКО ЌЕ ЗАВРШИ МИНИ БИТКАТА/РУНДА СИТЕ КОИ НЕ ДОБИЛЕ ЛЕБ СЕГА ЌЕ ОСТАВИТЕ ПОВТОРНО ЛИНК НА #udar2

Јас си добив леб на удар2 уште пред половина час.

--- надополнето ---

Не али ке преземат иницијатива и ќе не нападнат во источна.
Слободно нека нападнат во Источна Македонија, мислам дека таму имаме над 10 одбрамбени системи и незнам колку болници :pos:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.494
Поени од реакции
6.919

се заебавате си играте мајтап... на 18 сила сум неам ни пари ни леб, секоја ден активен на сите битки и сега кога дојде нашата на нубци шо праат 20 демиџ сте им давале леб ја 400 демиџ ништо. кажете поарно ќе си се преселам на некоја неутрална земја и ќе си ја полнам сметката, не да се замарам.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
се заебавате си играте мајтап... на 18 сила сум неам ни пари ни леб, секоја ден активен на сите битки и сега кога дојде нашата на нубци шо праат 20 демиџ сте им давале леб ја 400 демиџ ништо. кажете поарно ќе си се преселам на некоја неутрална земја и ќе си ја полнам сметката, не да се замарам.
Абе неам везе ја со тоа, така прочитав на еМКД... и ја сум голтар ко тебе. :) Затоа и сум во АРМ, ме хранат, ми дават оружје, пари за бустери исто почнаа, само треба да си активен. Или во некоја паравоена орг.
Ке си останеш голтар, ама барем ке се јачаш. :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Паднаа и двата канали а некои испратија и по 20 линкови од човек.

Давав преку 400 леба... умрев... неможам повеќе не работи скриптата, рачно не бива...

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Никој не е крив што не сте добиле леб поготово не тие што делеја, значи на канал не треба да си уклучен само кога се дели леб, секогаш.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
И 2тора победа. Овој пат потесно беше.
идеме натаму xD

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Ја потрошив цела сила, ова со лебов не чини вака ги кренале цените сите, без пари останав:(

Kajgana Shop

На врв Bottom