Затоа што еден ден не се влучив за акција и не ми беше даден леб за тој ден. Со оглед на тоа дека веројатно уште многу пати ќе ми се случува да не се вклучувам за акции се откажав.А зошто те нема во АрМакедон?
Некои имаат и RLНикој не е крив што не сте добиле леб поготово не тие што делеја, значи на канал не треба да си уклучен само кога се дели леб, секогаш.
Незнам зошто РЖ споменуваш кога јас не реков да киснеш на канал и додека нема никој, зборам и кога има акции во други држави треба да се биде на канал, да се помага, не само дај лебот.Некои имаат и RL
3ца ѓупци ми се паднаа синоќа, сите 3ца ги убив!Паднаа и двата канали а некои испратија и по 20 линкови од човек.
Давав преку 400 леба... умрев... неможам повеќе не работи скриптата, рачно не бива...
Откако ќе се преселиш те прашувало дали сакаш да аплицираш за државјанство!Мене ме регистрира автоматски и сега сум на сад граѓанин и слично, како набрзака да средам ова за да се ставам кај нас?
Кликни на чатот и распрашај се! Штом си нов подобро да не се бориш туку, пари, храна и злато ако сакаш можеш да им префрлиш на појаките.Како да се преселам и да аплицирам и све то само што почнав сабајлево.