Не ти отвара ништо од форумот ?? Пиши му на exlexmk од тука, он е админот.не работи линкот, а на форумот пишува дека денеска ќе има надградба..........
фала, средив.Не ти отвара ништо од форумот ?? Пиши му на exlexmk од тука, он е админот.
236 претплати ..може некој да ми каже колку претплати имам на frodo news?
Овој еНего играчов Ivffan на форумов има ли акаунт мислам дека беше тука член ама не сум сигурен, ако има некој било каков контакт со него (мсн, профил тука и сл) нека ми испрати приватна порака хитно!
Има али не играат голема улога во светот.Brolliance и ONE.Од овие Бугариве поголеми замарачи нема ејјјј.Забегаа нејќеле да влеземе во Феникс,Гоце делчев бил Блгарин,ќе се здружеле се нашиот јужен сосед за да не окупираат...па нека идат у П.М. веќе мислат дека светот се врти околу нив.
Иначе ај веќе кога го исфрлив бесот да си пишам тоа што го мислев,што праиме за војната со гејовите??Повеќе сме ама они се помоќни така да...Турците се 100% со нас 80% од србите и другиве феникс држави ама затоа и гејците имаат многу јака подршка така да ќе биде крваво.
И има ли некоја друга алијанса освен ЕДЕН и ФЕНИКС?
Како ќе кажеш ти, гласано!http://www.erepublik.com/en/elections/country-79-election-president-date-2010-11/1
Гласајте за United Macedonia