Манти има во Рамстор, позади на пакувањето пишува како се приготвува.Јас сакам мантија, некој да не знае каде се прави за по дома.
Се е поубаво од Скопско,што е поубаво од скопско ако може да ме информирате х)
Тоа исто како да кажам PEPSI е подобро од Скопско. Споредуваш баби и жаби (во случајов Скопско со Златен даб)Се е поубаво од Скопско,
Како прво да не одиме далеку Златен Даб е многу попитко, повкусно пиво и со многу поубав мирис ако ништо друго.
Скопското е газирано до немајкаде а башка и не чекаат да преврие колку треба овие месеци го вадат побрзо , и после 2 исппиени мислиш дека имаш топка од цемент у желудник, толку тешко е.
Според мене ( од Скопје сум, да нема забуна) Дабот е далеку подобро пиво од Скопско.
Што се однесува за увозни, ме бендисува Bavaria која има и пристапна цена , Becks, и Данските пива Carlsberg , Тuborg.
Paulаner-от е стварно супер пиво, многу убаво.
Абе ајде, среќа што и двете не се македонски пива.Баби и жаби жими долниов.За мене лично дабот е потапа од скопското, али и двете се пива.Тоа исто како да кажам PEPSI е подобро од Скопско. Споредуваш баби и жаби (во случајов Скопско со Златен даб)
Па тоа де, само не мислев на тооолку буквално. За мене дабот е најчкарт од пивата (заедно со крали марко...) т.е. не го ни рачунам за пиво.Абе ајде, среќа што и двете не се македонски пива.Баби и жаби жими долниов.За мене лично дабот е потапа од скопското, али и двете се пива.
Кога Дабот ќе биде подобро пиво од Скопското ја секундарно ќе се откажам од пиво. Никогаш нема да го стигне. Погрд вкус има многу.Се е поубаво од Скопско,
Како прво да не одиме далеку Златен Даб е многу попитко, повкусно пиво и со многу поубав мирис ако ништо друго.
Скопското е газирано до немајкаде а башка и не чекаат да преврие колку треба овие месеци го вадат побрзо , и после 2 исппиени мислиш дека имаш топка од цемент у желудник, толку тешко е.
Според мене ( од Скопје сум, да нема забуна) Дабот е далеку подобро пиво од Скопско.
Што се однесува за увозни, ме бендисува Bavaria која има и пристапна цена , Becks, и Данските пива Carlsberg , Тuborg.
Paulаner-от е стварно супер пиво, многу убаво.