Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

Член од
9 мај 2005
Мислења
100
Поени од реакции
13
Playboy Македонија (декември 2010) со сликите во висок квалитет (82 MB).

Код:
http://rs610tl.rapidshare.com/files/436095606/Playboy_Macedonia_2010-12.pdf

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Александра Накова - првата Македонка која се сликаше за Playboy без гаќиќки.
Мило ми е што темава вроди со плод :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Море се некои шмизли никако да погода, куров не рипа на овие.

V

Viktor g

Гостин
Во знак за поддршка на Александра, купи го списанието. :)
Патем само така можеме да очекуваме во иднина повеќе девојки да прават вака
Хм го купив и воопшто невреди за парите календарот е ок ама што поѓаволите бара интервју на Борјан јовановски и тоа на 4 страни?! Или пак кому му е гајле што има да каже првиот човек на аволон и тоа да фаќа 5 страни?! За Aleksandra i нејзината фотосесија исто е речиси катастрофа само на една фотографија и се гледат градите и на една задникот така што со вакви со содржини нема голема иднина

--- надополнето ---

Александра Накова - првата Македонка која се сликаше за Playboy без гаќиќки.
Мило ми е што темава вроди со плод :)
Да без гаќички ама само задникот ќе и го видиш од предниот дел ништо брат го крие со раце

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мала обрачуница:

Пијачка во град - 100 денари
Пијачка за цура - 100-150 денари (што понедостижна толку поскапа пијачка ;))
Кондоми - 70-100 денари (во зависност од марката)

За 270 - 350 денари имаш шанси да се омрсиш. За 250 денари... ако успее да ти се дигне само на цицки, сигурно ќе ти се спуши на Борјан. ;)

Така да додека не видам македонско дунде (во секоја смисла на зборот дунде) и додека не тргнат тоа политиката од списанието, не давам 250 денари. ;)

V

Viktor g

Гостин
Мала обрачуница:

Пијачка во град - 100 денари
Пијачка за цура - 100-150 денари (што понедостижна толку поскапа пијачка ;))
Кондоми - 70-100 денари (во зависност од марката)

За 270 - 350 денари имаш шанси да се омрсиш. За 250 денари... ако успее да ти се дигне само на цицки, сигурно ќе ти се спуши на Борјан. ;)

Така да додека не видам македонско дунде (во секоја смисла на зборот дунде) и додека не тргнат тоа политиката од списанието, не давам 250 денари. ;)
Апсолутно макар што би дала јас пак само да ја видиме Suzana_Gavazova11103.jpg ova pa i polugola

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Е не е баш така, се гледа дека нема влакна... на јазикот :)

Плејбој е познат по своите долги интервјуа. Мене посебно ми праи ќејф со Бобо Авалон, баш ме заинтригира, да се приберам дома ќе го читам на раат. Другите содржини, се мање више ОК.

Туку, интересна ми беше жената од која купувам весници. Ми вика, скапо е пустото, ама се троши, и тоа се господа го купуваат, нема да видиш обичен човек да купи. И и вика, па како прво 250 денари е... заборавив да и кажам дека содржините се за фенси-шменси народ :) Ја пошто сум шменси, само пола списание ми е интересно :pos:

Патем многу е добар пикторијалот со титовата пионерка. Се надевам ќе стигне и македонскиот плејбој на тоа ниво.

--- надополнето ---

Таруно, политиката е заштитен знак на Плејбој како бренд. А бидејќи се работи за франшиза секогаш мора да има барем едно политичко интервју, и со колку е можно поконтроверзна личност. Борјан како најгласен за време на #opsada секако дека заслужува 4 страници.

Како и да е. Финален суд за брендот македонски плејбој, може да се даде после година дена. Тогаш ќе легнат сите работи на брашно и ќе може да се даде оценка дали е добар или не овој производ.

V

Viktor g

Гостин
Е не е баш така, се гледа дека нема влакна... на јазикот :)

Плејбој е познат по своите долги интервјуа. Мене посебно ми праи ќејф со Бобо Авалон, баш ме заинтригира, да се приберам дома ќе го читам на раат. Другите содржини, се мање више ОК.

Туку, интересна ми беше жената од која купувам весници. Ми вика, скапо е пустото, ама се троши, и тоа се господа го купуваат, нема да видиш обичен човек да купи. И и вика, па како прво 250 денари е... заборавив да и кажам дека содржините се за фенси-шменси народ :) Ја пошто сум шменси, само пола списание ми е интересно :pos:

Патем многу е добар пикторијалот со титовата пионерка. Се надевам ќе стигне и македонскиот плејбој на тоа ниво.

--- надополнето ---

Таруно, политиката е заштитен знак на Плејбој како бренд. А бидејќи се работи за франшиза секогаш мора да има барем едно политичко интервју, и со колку е можно поконтроверзна личност. Борјан како најгласен за време на #opsada секако дека заслужува 4 страници.

Како и да е. Финален суд за брендот македонски плејбој, може да се даде после година дена. Тогаш ќе легнат сите работи на брашно и ќе може да се даде оценка дали е добар или не овој производ.
по една година нема да постои:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom