Eric Prydz @ Club Colosseum 21.10.2010

• Креатор на темата Креатор на темата POS-51
  • Време на започнување Време на започнување
Дали Колосеум пак ќе кукаат ради непосетеност?! Све живо со обврски у петок, и овие со цел памет ги лупаат ДЈите у четврток! :)

браво за колосеум , што значи бени ке биде во петок и сабота што ? хип хоп ? :nenene:
секоја чест за бени али не е за у колосеум ( барем не за зимскиов ) ако планираат да го стаат него

иии некој да не има линк од активна група од фејсбук на колосеум ( зашто ме блокираа од профилот кога им јадев гомна за ерик :) )

Дали Колосеум пак ќе кукаат ради непосетеност?! Све живо со обврски у петок, и овие со цел памет ги лупаат ДЈите у четврток! :)

Баш така. Али ваљгда потешко е да се букираат за петок или сабота.

Вие двајца од кога одите на журки во Колосеум?! Од пред година-две? Четврток е оддамна ден за журки во Колосеум и баш добро избран ден, имаат носено и петок/сабота диџеи Колосеум како експеримент, но викенд за журка = fail.

Баш така. Али ваљгда потешко е да се букираат за петок или сабота.

Поскапо е, не е потешко. :)

Вие двајца од кога одите на журки во Колосеум?! Од пред година-две? Четврток е оддамна ден за журки во Колосеум и баш добро избран ден, имаат носено и петок/сабота диџеи Колосеум како експеримент, но викенд за журка = fail.

Одам по журки 3 години, и знам дека порано се праеле најдобрите журки у четврток, али генерациите се сменети. Се пошабани цела нација така да тешко е да напуниш клуб со вакво има у четврток. Да беше Цеца, ќе беше гз преку глава, а вака не знам баш. Затоа и според мене поубаво е да се напраат журките за викенд, ем повеќе народ, ем сите што сакаат ќе бидат во можност да отидат. :)

Одам на журки оддавна па отприлика некои 8 - 9 години, периоди поинтензивно некогаш помалце, во Колосеум од кога се префрли на оваа локација одам на журките од почеток. Не на секоја ама у глобала на тоа што ми се свиѓа и онака некад да се чуе нешто ново.

Али работата е што на журки сакаат да идат и луѓе кои почнале да работат ама баш поради тоа што се во четврток не секогаш идат. Некад ќе идеш ама не е тоа тоа и плус рачунај ако е у петок или сабота и повеќето од таквите луѓе ке дојдат. А шо знам по некоја логика според мене тие што работат и повеќе трошат. :)

Супер си е у четврток, нема да има изгубена раја што нема попаметно место за праење гужва кои што патем врска немаат кој пушта музика вечерта. А тој што навистина сака да присуствува работа/факс нема да го спречи :)

Супер,таман петок ми е слободен ден на факултет,така да Ерик хир ај ком...се надевам нема пак Вендета да се појави,не дека направи лоша журка но јас си платив да го слушам Прајда а не Вендета

Ја мислам дека е топ четворток за журка у Колосеум,имам често пати идено и супер сум си поминувал..Све зависи каков Дј гостува,па и Понеделник да е сите ќе отидат..Мислам дека не треба да се менува денот,океј си е..Само добри Дј-и и све ќе биде фантастично..Среќно и оваа Сезона Колосеум..

Само да не биде ко прошли пат...да го најавуваат Eric, а да излезе David Vendetta.....и плус народот не примети (сите се палеа ко да е Eric и ја чекаа Call on me хахахахах).

ќе биде типична лаичка вечер ! Хејтам на ваквите кисинг асс подвизи на колосеум. Недошол, кој го ебе никад нека неиде.

Да беше настанов на Метрополис, темава ќе имаше 20 страни до сеа :D Иначе Југотон уште немаат карти а за 3 дена доаѓа еден од најпознатите диџеји во светот -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom