Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
И јас тоа се чудам и не можам да се доначудам.

Триесет и пет страници изнапишавте како Јофе ќе јадел ќотек, одел жо нерви, ако сте го виделе ќе сте го масакрирале итн, итн, но ништо не се случува. Веќе досадна стана темава искрено, не дека го бранам него, туку само се потврдува заклучокот you on the internet > you in real life.
Потполно се согласувам со тебе Џену!

Работава е што за хумор никој никаде не треба да јаде ќотек! Ако беше така оние од Топ листа надреалиста требаше да се мртви до сега, какви мајтапи правеа на сметка на државата(СФРЈ) и пак беа најгледани!

Цела работа е што Гујо го подели народов, народот се мрази меѓу себе до тие граници што браќа и сестри не прават муабет заради посраната политика!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Разбирам да сте политички субјективни, али да го браните овој или Весна Бејби е out of mind !!! :)

Мене ми е Јофе ептен одбивен, нема никакв харизма, понашањето пред камера му е катастрофа... не го бива за вакво шоу. Дури некогаш има и случка од која може да се направи јака пародија, тој го тупи со тоа „премиере, премиере“ или други глупи фрази... И колку што сум приметил, ги врти истите клипови постојано... секогаш кога сум го глеал (едно 5-6 пати сигурно) го врти клипот со еден министер (не е битно кој)... апла идиотски е тоа!

не планирам да го тепам фала Богу, али ме иритира повеќе од Драган Вучиќ! :icon_lol:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.154
Поени од реакции
18.178

Работава е што за хумор никој никаде не треба да јаде ќотек! Ако беше така оние од Топ листа надреалиста требаше да се мртви до сега, какви мајтапи правеа на сметка на државата(СФРЈ) и пак беа најгледани!

Цела работа е што Гујо го подели народов, народот се мрази меѓу себе до тие граници што браќа и сестри не прават муабет заради посраната политика!
Гујо го поделил народот?Ок.
А кај е тука врската со Јофе?
Вака или онака Јофе е една многуте иритирачки појави на македонските квазителевизии (А1,Сител и доста други).Ама НАЈИРИТИРАЧКА!

T

Torchyrus

Гостин

Дај бре ццц доста со пропагандиве темава е за Јофе не за Грујо дека го поделил народот од коа читам тука се посра од пишување против Вмро , и сеа шо ако не прават муабет браќа и сестри Бранко коа ќе дое на власт ( ако дојде :uvo:) ќе ја управи работата и сите среќно ќе си живеат ко во прикаските ??

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.467
Поени од реакции
7.909
Чекај малку чедо божје. Каде со таа компарација. Па дали ти знаеш дека Топ Листа Надреалиста на времето беа многу смешни, додека Јофе никогаш не бил смешен.

Јас кога гледам ТВ сакам да се насмеам. Не е битна темата, идејата. Битна е реализацијата. Драганче од Лескоец е повеќе пејач отколку што Јофе е шоумен.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891

Tреба да си идиот за да дозволиш Грујо или Б.Ц. да те скараат со фамилија или сестра брат. Народов уште од 90-та е поделен, не е од пред 5 години,него тебе уште комунистите те лажат,жално

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.544
Поени од реакции
5.855

http://forum.kajgana.com/showthread.php?58958-Избори-2011-правила-на-игра

Eric оди си

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.543
Поени од реакции
167
тешко клошариште,само со груевски се занимава,па и го ставиле на ударно време у сред вести,најава-премиерот си чепкал по телефонот:tapp:

П

Пепси_

Гостин
Зима прилично добра пара а јаде гомна кој друг го прави тоа бе ?

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Зима прилично добра пара а јаде гомна кој друг го прави тоа бе ?
20:00 на Илиндеска почнува еден таков фестивал ..не знам како се вика ...можеби ЈОФЕФЕСТ 2011

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Гледав неколку негови емисии.Jon Stewart wannabe,што нормално не му успева.Поинтересен ми е Марко како имитира новинари.:)

П

Пепси_

Гостин
20:00 на Илиндеска почнува еден таков фестивал ..не знам како се вика ...можеби ЈОФЕФЕСТ 2011
Не ги познавам кој се муабетот ми беше за јадење гомна зима добра пара а некој црнче ни пола не зима а ние ѓабе плукаме овде е тоа е тоа македонија !

Kajgana Shop

На врв Bottom