Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
браво А1 најдовте и кловнови на телевизија да пуштате свака ви част!!!!!:tapp:

Од Миленко поголем кловн нема...уствари и не е кловн туку нешто толку патетично што уште нема име измислено за него. Јофе не е најдобар ама е далеку од кловн...

Од Миленко поголем кловн нема...уствари и не е кловн туку нешто толку патетично што уште нема име измислено за него. Јофе не е најдобар ама е далеку од кловн...

и двајцата се за во иста тава! :)

јофе, миленко, и лапас играат иста игра, ама за различни тимови. така да, и навивачите нормално да ги делат нивните симпатии. ко барселона и челси.

финтата е само што јофе тоа го прави на некако сатирично смешен начин, а другиве двајца на дибечки начин.

иначе исти се сите тројца

Подобрен е троа, го глеав пред некој ден.

Ајде, ваљда никој не свати дека поентата на текстот не беше колку лош водител е Јофе и дали заслужвел ќотек или не. Битно сите се искењаја. Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук. Не дека го гледам Јофе и дека го бранам, али се нафрливте сите ко муви на лајно.

јофе, миленко, и лапас играат иста игра, ама за различни тимови. така да, и навивачите нормално да ги делат нивните симпатии. ко барселона и челси.

финтата е само што јофе тоа го прави на некако сатирично смешен начин, а другиве двајца на дибечки начин.

иначе исти се сите тројца

јофе бил смешен... можда не викам не - со шушкањето негово... со друго искрено не ми е а овие двајцава може да се натпреваруваат кој од кој поголем дибек е

Не е бре тоа ме боли таквото што ги брани цело време комуњарите а ја напаѓа владата,туку тоа што е не талентиран максимално досаден и не инвентивен е лошо за гледање,пече очи. Еднооки на пример беа смешни кога ги ругаа и бранџе и грујо.

Не е бре тоа ме боли таквото што ги брани цело време комуњарите а ја напаѓа владата,туку тоа што е не талентиран максимално досаден и не инвентивен е лошо за гледање,пече очи. Еднооки на пример беа смешни кога ги ругаа и бранџе и грујо.
пфффф јове со еднооки не се споредува во никој случај.. јове искрено е напорен без разлика за кој и да збори или за што и да збори... порано за да влезеш во телевизија да бидеш спикер или лице кое се појавува пред екраните и треба да чита нешто предуслов покрај доброто течно читање било да немаш никакви говорни мани!!! а сега се чудам кога ке видам некој на телевизија дури и што дтка...

Колку само фалат еднооки во ова предизборие :)
Тие се Кока Кола за сите овие како Јофе со тапа хумор

Ајде, ваљда никој не свати дека поентата на текстот не беше колку лош водител е Јофе и дали заслужвел ќотек или не. Битно сите се искењаја. Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук. Не дека го гледам Јофе и дека го бранам, али се нафрливте сите ко муви на лајно.

А извини зошто па баш на новинар? Што, тој господ да не е?
И на мене не смее никој да ми се закани зошто ругам дебили кои имаат дебилни емисии, па што.Тоа си е мое мислење.Ако е за тоа тој колку прилози има давано кај што понижува некој граѓанин кој што ништо не му згрешил само кажува свое мислење, и пошто на него не му се свиѓало тоа мислење тој лупета глупости ко баба на пазар. И што праиме сега?
Не се однесува само за на јофе емисијата ова.
Не оправдувам закана за физичка повреда но што па толку на новинарите им давате на значење. И тие работат за некого исто како што и оние работници работат во некоја фабрика, и таа фирма во која работат треба да подлежи на инспекции и проверки за правилно работење исто како што и на некој му ја проверуваат трафиката, дуќанот за тексил, сендвичарата и сл.
Итие и другите по мене се исти и имаат исти права.
Ако со закон е различно од ова што јас го пишувам тогаш јас не се согласувам со законот, затоа што тоа не е во ред.

Да ги споредуваш Еднооки со Јофе е исто како да го споредуваш Ајнштајн со Боки13....

За комуњарите да сфатат.. Еднооки = Ајнштајн... :P

баш сега има најмногу материјал за еднооки
јофе е мало бебенце за еднооки.....цело езеро да го испие.......нема да ги стаса ЕднООки

--- надополнето ---

...Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук.

а новинарот да си треси што сака во колумни, вести што и да е, само да има поголема гледаност и читаност........

Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук.

епа ајде тогаш сите да станеме новинари, да тресеме глупости и лаги и згора на се да се пуниме со пари

епа ајде тогаш сите да станеме новинари, да тресеме глупости и лаги и згора на се да се пуниме со пари

сите места се пополнети :) се е под напон (политички) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom