Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Јофе е од типот на луѓе кои кога ке ги видам цел ден ми иде у к...ац

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не е баш импресивен, иако има материјал (а кога нема во МК?). Инаку, ќе го јаде најверојатно тогаш кога ќе го јадат Миленко и Бурекот. Сите пристрасни, обоени новинари се или сакани или мразени... така да, тука работата е црно-бело. Полека се надевам ќе се исчисти сцената и само реалните и неутралните новинари ќе опстанат. :tv:
Прво треба да се обеси јавно Латас, а може и Миленко!

А ти не свати дека овде само тие што зборуваат против ДПБНЕ(демократска партија за бугарско национално единство) се патетични и неинтересни и слично! Сите што јадат гомна против другите партии од опозиција се најдобри новинари, непристрасни и слично!

Јофе не дека е некој шоумен ама барем емисијата му е од забавен карактер! Латас води вести, а уствари дава свое видување што е преседан! Тој треба да чита вести, а не да коментира. Ако сака да коментира нека викне некој во студио со поразлично убедување и нека дебатираат!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.257
Прво треба да се обеси јавно Латас, а може и Миленко!

А ти не свати дека овде само тие што зборуваат против ДПБНЕ(демократска партија за бугарско национално единство) се патетични и неинтересни и слично! Сите што јадат гомна против другите партии од опозиција се најдобри новинари, непристрасни и слично!

Јофе не дека е некој шоумен ама барем емисијата му е од забавен карактер! Латас води вести, а уствари дава свое видување што е преседан! Тој треба да чита вести, а не да коментира. Ако сака да коментира нека викне некој во студио со поразлично убедување и нека дебатираат!
Јак тајтл имаш.
Од шо си толку искомплексиран и форумов со син скин го сурфаш гарант. Или можда си Јофе.

Уствари заборајв, Чомбе јунајтед ти беше претходниот јузер.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Се праи смешен а не е... ама лошо е то само чепка една партија, ако чепка... нека ги чепка сите партии, а не само против едни да иде.
си ги гледал сите емисии за да го тврдиш ова?

А1 падна на премногу ниско ниво, цела време иде против владата. Нешто што еден медиум не смее да си го дозволи тоа.
Добро луѓе кај живеете? медиум не смеел да си дозволи да критикува влада? Па дали имате видено нешто повеќе од вашето село? Луѓе револуции дигаат, овде не смеело да се дозволи да се збори против актуелната власт, било која и да е.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
^ Ги немам сите гледано нормално, но сите што сум ги зафатил јас биле против Грујо и другарчињата.

Види, на А1 секоја вест им е против владата... незнам колку си пуштил и вести, ќе видиш дека снимаат семејства кој живеат моментално бедно и сиромашно и дека за сето тоа била крива владата.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
^ Ги немам сите гледано нормално, но сите што сум ги зафатил јас биле против Грујо и другарчињата.

Види, на А1 секоја вест им е против владата... незнам колку си пуштил и вести, ќе видиш дека снимаат семејства кој живеат моментално бедно и сиромашно и дека за сето тоа била крива владата.
Епа немоеш да збори генерално ако си налетал на една две три пет емисии, од ччетириесет и кусур, и плус најлогично е да биде во центар на внимание тој што моментално те води така? А иначе за тоа за вестите се сложувам до негде се претерани, ама ти реплицирав за тоа демек како смеело да се збори против влада, па тие се влада(која и да е во моментот), нормално дека против нив ќе се збори, не против опозиција( која и да е)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Епа немоеш да збори генерално ако си налетал на една две три пет емисии, од ччетириесет и кусур, и плус најлогично е да биде во центар на внимание тој што моментално те води така? А иначе за тоа за вестите се сложувам до негде се претерани, ама ти реплицирав за тоа демек како смеело да се збори против влада, па тие се влада(која и да е во моментот), нормално дека против нив ќе се збори, не против опозиција( која и да е)
Батали политика, не вреди да се замараме.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Јак тајтл имаш.
Од шо си толку искомплексиран и форумов со син скин го сурфаш гарант. Или можда си Јофе.

Уствари заборајв, Чомбе јунајтед ти беше претходниот јузер.
Со син скин сурфам, нормално, од портокаловиот ми се сере!

Не сум искомплексиран, едноставно ми се сере кога ќе видам какви се прости луѓе гласаат за дпбне и какви се кадри влегуваат на работа(со основно, средно и вечерно), а тие со факултет седат дома!
И бегале луѓе од државава, оделе странство, барале азил! Е ќе бегаат, не ќе седат со Гујо пелтечарот!

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Една од причините што тебе не ти даваат микрофон е оваа^, а другите се што не си новинар, немаш искуство и немаш некој човек за да те бутне во а1. Можеби си подобар од него, можеби имаш потенцијал, но го немаш тоа он што го има :)
Точно , ама со тоа отпаѓа неговиот борбен говор за „слобода на говорот“ . Особено кога не е баш слободен него ограничен од идеалите на телевизијата.
Јебига , некој луѓе се родени да нервираат други - некој луѓе се платени за истото.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Со син скин сурфам, нормално, од портокаловиот ми се сере!

Не сум искомплексиран, едноставно ми се сере кога ќе видам какви се прости луѓе гласаат за дпбне и какви се кадри влегуваат на работа(со основно, средно и вечерно), а тие со факултет седат дома!
И бегале луѓе од државава, оделе странство, барале азил! Е ќе бегаат, не ќе седат со Гујо пелтечарот!

Видиш на исто сме. На повеќето ни смета што на телевизија се појавуваат типчиња кои не ги бива, со хумор интересен само на Чомбе, Велија и БЦ. Или поточно кажано антивладини емисии по наредба на оној во ќелија

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.899
Ми се тепа некој кретен ко Јофе :zlo:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Е ова е ненападно рендање.И не паничете одма сега сите љубители на А1 ,вакви пародии Марко им скоцка и на Неделко Миленковски ,Станко и Таско Хефтов :zver::aplauz:

С

Спенсер

Гостин
Ај нека го чепне некој ако смее... ај да ве видам,колку сте јаки :pishtoldz

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај нека го чепне некој ако смее... ај да ве видам,колку сте јаки :pishtoldz
И јас тоа се чудам и не можам да се доначудам.

Триесет и пет страници изнапишавте како Јофе ќе јадел ќотек, одел жо нерви, ако сте го виделе ќе сте го масакрирале итн, итн, но ништо не се случува. Веќе досадна стана темава искрено, не дека го бранам него, туку само се потврдува заклучокот you on the internet > you in real life.

Kajgana Shop

На врв Bottom