Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво треба да се обеси јавно Латас, а може и Миленко!Не е баш импресивен, иако има материјал (а кога нема во МК?). Инаку, ќе го јаде најверојатно тогаш кога ќе го јадат Миленко и Бурекот. Сите пристрасни, обоени новинари се или сакани или мразени... така да, тука работата е црно-бело. Полека се надевам ќе се исчисти сцената и само реалните и неутралните новинари ќе опстанат. :tv:
Јак тајтл имаш.Прво треба да се обеси јавно Латас, а може и Миленко!
А ти не свати дека овде само тие што зборуваат против ДПБНЕ(демократска партија за бугарско национално единство) се патетични и неинтересни и слично! Сите што јадат гомна против другите партии од опозиција се најдобри новинари, непристрасни и слично!
Јофе не дека е некој шоумен ама барем емисијата му е од забавен карактер! Латас води вести, а уствари дава свое видување што е преседан! Тој треба да чита вести, а не да коментира. Ако сака да коментира нека викне некој во студио со поразлично убедување и нека дебатираат!
Се праи смешен а не е... ама лошо е то само чепка една партија, ако чепка... нека ги чепка сите партии, а не само против едни да иде.
А1 падна на премногу ниско ниво, цела време иде против владата. Нешто што еден медиум не смее да си го дозволи тоа.
^ Ги немам сите гледано нормално, но сите што сум ги зафатил јас биле против Грујо и другарчињата.
Види, на А1 секоја вест им е против владата... незнам колку си пуштил и вести, ќе видиш дека снимаат семејства кој живеат моментално бедно и сиромашно и дека за сето тоа била крива владата.
Батали политика, не вреди да се замараме.Епа немоеш да збори генерално ако си налетал на една две три пет емисии, од ччетириесет и кусур, и плус најлогично е да биде во центар на внимание тој што моментално те води така? А иначе за тоа за вестите се сложувам до негде се претерани, ама ти реплицирав за тоа демек како смеело да се збори против влада, па тие се влада(која и да е во моментот), нормално дека против нив ќе се збори, не против опозиција( која и да е)
Со син скин сурфам, нормално, од портокаловиот ми се сере!Јак тајтл имаш.
Од шо си толку искомплексиран и форумов со син скин го сурфаш гарант. Или можда си Јофе.
Уствари заборајв, Чомбе јунајтед ти беше претходниот јузер.
Една од причините што тебе не ти даваат микрофон е оваа^, а другите се што не си новинар, немаш искуство и немаш некој човек за да те бутне во а1. Можеби си подобар од него, можеби имаш потенцијал, но го немаш тоа он што го има![]()
Со син скин сурфам, нормално, од портокаловиот ми се сере!
Не сум искомплексиран, едноставно ми се сере кога ќе видам какви се прости луѓе гласаат за дпбне и какви се кадри влегуваат на работа(со основно, средно и вечерно), а тие со факултет седат дома!
И бегале луѓе од државава, оделе странство, барале азил! Е ќе бегаат, не ќе седат со Гујо пелтечарот!
Ми се тепа некој кретен ко Јофе :zlo:
Ај нека го чепне некој ако смее... ај да ве видам,колку сте јаки :pishtoldz