Прво треба да се обеси јавно Латас, а може и Миленко!Не е баш импресивен, иако има материјал (а кога нема во МК?). Инаку, ќе го јаде најверојатно тогаш кога ќе го јадат Миленко и Бурекот. Сите пристрасни, обоени новинари се или сакани или мразени... така да, тука работата е црно-бело. Полека се надевам ќе се исчисти сцената и само реалните и неутралните новинари ќе опстанат. :tv:
Јак тајтл имаш.Прво треба да се обеси јавно Латас, а може и Миленко!
А ти не свати дека овде само тие што зборуваат против ДПБНЕ(демократска партија за бугарско национално единство) се патетични и неинтересни и слично! Сите што јадат гомна против другите партии од опозиција се најдобри новинари, непристрасни и слично!
Јофе не дека е некој шоумен ама барем емисијата му е од забавен карактер! Латас води вести, а уствари дава свое видување што е преседан! Тој треба да чита вести, а не да коментира. Ако сака да коментира нека викне некој во студио со поразлично убедување и нека дебатираат!
си ги гледал сите емисии за да го тврдиш ова?Се праи смешен а не е... ама лошо е то само чепка една партија, ако чепка... нека ги чепка сите партии, а не само против едни да иде.
Добро луѓе кај живеете? медиум не смеел да си дозволи да критикува влада? Па дали имате видено нешто повеќе од вашето село? Луѓе револуции дигаат, овде не смеело да се дозволи да се збори против актуелната власт, било која и да е.А1 падна на премногу ниско ниво, цела време иде против владата. Нешто што еден медиум не смее да си го дозволи тоа.
Епа немоеш да збори генерално ако си налетал на една две три пет емисии, од ччетириесет и кусур, и плус најлогично е да биде во центар на внимание тој што моментално те води така? А иначе за тоа за вестите се сложувам до негде се претерани, ама ти реплицирав за тоа демек како смеело да се збори против влада, па тие се влада(која и да е во моментот), нормално дека против нив ќе се збори, не против опозиција( која и да е)^ Ги немам сите гледано нормално, но сите што сум ги зафатил јас биле против Грујо и другарчињата.
Види, на А1 секоја вест им е против владата... незнам колку си пуштил и вести, ќе видиш дека снимаат семејства кој живеат моментално бедно и сиромашно и дека за сето тоа била крива владата.
Батали политика, не вреди да се замараме.Епа немоеш да збори генерално ако си налетал на една две три пет емисии, од ччетириесет и кусур, и плус најлогично е да биде во центар на внимание тој што моментално те води така? А иначе за тоа за вестите се сложувам до негде се претерани, ама ти реплицирав за тоа демек како смеело да се збори против влада, па тие се влада(која и да е во моментот), нормално дека против нив ќе се збори, не против опозиција( која и да е)
Со син скин сурфам, нормално, од портокаловиот ми се сере!Јак тајтл имаш.
Од шо си толку искомплексиран и форумов со син скин го сурфаш гарант. Или можда си Јофе.
Уствари заборајв, Чомбе јунајтед ти беше претходниот јузер.
Точно , ама со тоа отпаѓа неговиот борбен говор за „слобода на говорот“ . Особено кога не е баш слободен него ограничен од идеалите на телевизијата.Една од причините што тебе не ти даваат микрофон е оваа^, а другите се што не си новинар, немаш искуство и немаш некој човек за да те бутне во а1. Можеби си подобар од него, можеби имаш потенцијал, но го немаш тоа он што го има
Со син скин сурфам, нормално, од портокаловиот ми се сере!
Не сум искомплексиран, едноставно ми се сере кога ќе видам какви се прости луѓе гласаат за дпбне и какви се кадри влегуваат на работа(со основно, средно и вечерно), а тие со факултет седат дома!
И бегале луѓе од државава, оделе странство, барале азил! Е ќе бегаат, не ќе седат со Гујо пелтечарот!
Ајде да го начекаме некаде?Ми се тепа некој кретен ко Јофе :zlo:
И јас тоа се чудам и не можам да се доначудам.Ај нека го чепне некој ако смее... ај да ве видам,колку сте јаки :pishtoldz