karlovic
имам срце ама имам и фрижидер
- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 616
- Поени од реакции
- 161
Прво што сакам е да се извинам!Убаво ќе биде Јофе да го стигне нивото на Јанко, ама треба мнооогу фурни леб да изеде.
Како прво Јанко беше колумнист во 100% Мултимедија на времето кога Јофе уште пишувал само со молив. Како Второ Јанко има стаж во радија подолг од животот на Јофе. Јанко летово кога коментираше светско првенство во футбал избегнуваше политика. Ако тоа Јофе го направи јас пак ќе станам христијанин. Ама пак нема да му текне да пушти некоја техно трака од времето пред техното да стане геј музика.
Е сега една вистина. Не ја гледам емисијата Јади бурек. Не гледам политички емисии воопшто. Политиката ги расипува луѓето.
Некако постот твој многу ми делува комунистички...не е пртебен стаж за некој да биди подобар во својата бранша,во модерно време се бара креатвиност,ентизијазам,позитивна енергија(не дека јове исполнува овие критериуми).Иако во повеќето ситуации политочкиот начин на живот појќе се исплати.Тончи јас мислам дека на Јанко треба да апстинира од бурек,бар некое време...инаку што се однесува за коментаторските способности е добар