Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Убаво ќе биде Јофе да го стигне нивото на Јанко, ама треба мнооогу фурни леб да изеде.
Како прво Јанко беше колумнист во 100% Мултимедија на времето кога Јофе уште пишувал само со молив. Како Второ Јанко има стаж во радија подолг од животот на Јофе. Јанко летово кога коментираше светско првенство во футбал избегнуваше политика. Ако тоа Јофе го направи јас пак ќе станам христијанин. Ама пак нема да му текне да пушти некоја техно трака од времето пред техното да стане геј музика.

Е сега една вистина. Не ја гледам емисијата Јади бурек. Не гледам политички емисии воопшто. Политиката ги расипува луѓето.
Прво што сакам е да се извинам!

Некако постот твој многу ми делува комунистички...не е пртебен стаж за некој да биди подобар во својата бранша,во модерно време се бара креатвиност,ентизијазам,позитивна енергија(не дека јове исполнува овие критериуми).Иако во повеќето ситуации политочкиот начин на живот појќе се исплати.Тончи јас мислам дека на Јанко треба да апстинира од бурек,бар некое време...инаку што се однесува за коментаторските способности е добар:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Хепа добро Магде, више не ти праам друштво на автобуска. Иако тоа беше во време кога се каравме за футбалот у Форца.

Првиот албум е од прмоцијата на www.mn.mk Македонска Нација, онлајн весник со ПАТРИОТСКА содржина. Јас како антиглобалист се одзвав на повикот да им ја чкрапнам промоцијата.

Втората фотка е она што пола форум го знае, кампањата за локални избори 2009та.

Јофе пред камера вришти и пишти во корист на Велија и неговите другарчиња. Јас позади камера чкрапав во корист на ВМРО.

Сега, после 2 курса за фотографија сметам дека сум пристојно добар фотограф. Јове првин нека заврши на ФДУ насока актер, па МОЖЕБИ ќе го биде за на ТВ.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
A

Auditore

Гостин
Многу ме нервира ликов, ептен исфорсиран е, што е уште потрагично мисли дека е смешен, едноставно не го поднасам.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
75
Поени од реакции
3
Како Зоки од Фаци, така и овој, ќотекот си доаѓа сам по себе, тоа е дел од шоу бизнисот, доколку сакаат да останат во шоу бизнисот.. :) Ако организирате нешо за ќотеци ќе дојдам и јас :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Како Зоки од Фаци, така и овој, ќотекот си доаѓа сам по себе, тоа е дел од шоу бизнисот, доколку сакаат да останат во шоу бизнисот.. :) Ако организирате нешо за ќотеци ќе дојдам и јас :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.555
Поени од реакции
11.534
а зашто ќотек? заради тоа што кажува невистини или зашто на некој не му се допаѓаат кажаните вистини???????????????????????????????

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.249
Не разбирам зошто се глупира на тв за пари? :uvo:
јас стварно не верувам дека овој зема пари... Озбилно не знам кој и за што би му платил повеќе од патни трошкови и баничка .

Овој и додека смрдеше овде имаше само една амбиција- да биде смешен. Мислам дека само ради трипот кој го живее, трип на забавна особа го прави ова.

M

MacedoniaGirl

Гостин
а зашто ќотек? заради тоа што кажува невистини или зашто на некој не му се допаѓаат кажаните вистини???????????????????????????????
Всушност, не станува збор за никаков ќотек. Добил закана (?) на фејсбук, па што? И онака сите се силни на интернет, а и нема право да пријави некакви глупости од фејсбук. Типот се однесува како мамино галениче.
Тој е навиен (наивен) часовник од газда Велија (во ќелија :icon_lol:) и тресе глупости (се глупира) на тв. Кучињата си лаат, караванот си врви. Никого не го погодуваат неговите невистини, бидејќи нормално се невистини :)
Кажани вистини никаде нема. Ајде посочи една вистина да видиме?

Kajgana Shop

На врв Bottom