Пинк 15 - Македонија

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.981
Поени од реакции
7.122
Премиер Лига нема ама срање (читај Пинк) има. Пууу мајката.

Член од
14 август 2010
Мислења
818
Поени од реакции
547
ne bre taman rabota nema sranje nego super programa najdobra vo makedonija.....:)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
Резил,Брука,Срам! Други зборови не ми одат на памет.
брука за тебе,каде зивееше твојот татко и со бесе он прасај го,па така има и од нас кој посакуваат таков канал.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
ако пинк плус ја има на бум тв тогаш би требало да направат замена и конечно да ја нема пинк плус и на нејзино место да пуштат пинк македонија која гледајки ја програмата што ја имаат во србија не мислам за плусот се надевам дека ке дават добри амекрикански серии и филмови

Член од
14 август 2010
Мислења
818
Поени од реакции
547
i ke davaat mnogu dobra program odlicna so filmovi serii mozda i sport... se na se top televizija ke bide edvaj cekam da pocne..

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Времето ќе покажи. ;)

Дополнето:

со КУПУВАЊЕ НА ТЕЛЕВИЗИЈА К-15
ТВ Пинк влегува во Македонија
Газдата на ТВ Пинк Жељко Митровиќ вчера изјави дека ја купил македонската телевизија "К-15", а оттаму велат дека не можат да ја потврдат информацијата

Популарниот српски сателитски ТВ-канал "Пинк" наскоро отвора своја телевизија и во Македонија. Сопственикот на "Пинк" Жељко Митровиќ, за белградскиот портал "Прес онлајн" потврди дека "Пинк" ја купила македонската телевизија "К-15".
"Точно е дека неодамна купивме една телевизија во Македонија, но тоа сe уште е деловна тајна. Но веќе гледам дека знаете за што станува збор и, еве, признавам, ја купивме телевизијата 'К-15' од Скопје", вели Митровиќ во интервјуто за "Прес онлајн".
Од "К-15" велат дека не можат да ја потврдат информацијата за купувањето на нивната телевизија.
"Не можеме да ја потврдиме информацијата. Преговараме со повеќе заинтересирани телевизии за продажба", ни рекоа од "К-15".
"Пинк", освен во Србија, веќе се емитува и во Босна и Херцеговина, во Црна Гора, а од минатата недела влезе и во Словенија. Со голема забава и огномет, во средата во центарот на Љубљана, Словенците го прославија влегувањето на "Пинк" кај нив.
Интернационалната "Пинк" компанија е најголема балканска медиумска корпорација, составена од комерцијална телевизија, радиостаница и филмска продукција. Основана е во 1993 година. Според претставувањето од нивниот веб сајт, основната филозофија е: забава, информација и едукација. Од 1998 година доминира по гледаноста и остварува 40-45 проценти од вкупниот приход на маркетинг пазарот во Србија.
М. Џаровска

Извор: ВЕСТ

Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
катастрофа !!! и така ги немам пинк и дм сат на тв...оваа ке ја бришам под итно ако ми се појави на било кој тв дома.....да се плукнам во музиката што ја имат и во филмовите !!! Абе земајте гледајте discovery или History !!!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
катастрофа !!! и така ги немам пинк и дм сат на тв...оваа ке ја бришам под итно ако ми се појави на било кој тв дома.....да се плукнам во музиката што ја имат и во филмовите !!! Абе земајте гледајте discovery или History !!!

Гледај ти тоа, јас ќе си чекам Пинк Македонија :vozbud: Ајде нека почне

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.934
Поени од реакции
8.292
Aбе разберите дека тотално ќе биде подобра од Пинк Плус ,сега почнаа и во Словенија со Пинк словенска верзија и даваат таму Симпсонови и некои американски серии
http://www.tvpink.si/
може ќе даваат и Гранд шоу ама тоа ќе биде многу малку за разлика од Шинк Шлус кој секоја вечер даваат тоа

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
верувам дека ќе имаат доста солидна програма,не ќе бидат ништо полоши од другите наши телевизии(ако може да се каже дека се добри)

Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
срамота е да се гледат кич и шунд,навистина срамота !!! И после нема да сме 100 години назад !! Со вакви телевизии !!!

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
срамота е да се гледат кич и шунд,навистина срамота !!! И после нема да сме 100 години назад !! Со вакви телевизии !!!
за програмската шема уште е рано да се критизира,почекај малку со критиката (негативна),прво нека почнат да емитуваат програма,можда бидеме и позитивно изненадени...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ke ja gledam televizijata samo ako prenesuvaat Germansko fudbalsko prvenstvo i pod uslov da pustaat navecer rock koncerti da gledame i nikogas da ne se pusta Grand Show i ostali sranja , ako NE togas nema mesto na mojot TV za taa selska programa :) ali dzabe mi e so zboram sea koga nekoj ropak ili kopac edvaj ke ceka da mu pocnat seljackive pesni i showa .

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Ke ja gledam televizijata samo ako prenesuvaat Germansko fudbalsko prvenstvo i pod uslov da pustaat navecer rock koncerti da gledame i nikogas da ne se pusta Grand Show i ostali sranja , ako NE togas nema mesto na mojot TV za taa selska programa :) ali dzabe mi e so zboram sea koga nekoj ropak ili kopac edvaj ke ceka da mu pocnat seljackive pesni i showa .
мислам како фан на Баерн знаеш дека Евроспорт 2 ги држи правата за Будеслигата на балканов,или?

Kajgana Shop

На врв Bottom