Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
еве вечер ќе видиме дали ќе имаме место во ЛЕ или не!
зборот ми е дека и лани во ова време вика добро, остајте ја оваа сезона летоска ќе правиме ремонт со нови играчи и нов тренер а годинава пак се зборува истото, нови играчи и тренер. кој гарантира дека нема истото да се зборува и наредната сезона :smir:
Ќе видиме според буџетот каков ќе биде ремонтот.Ако биде минимален како минатата,каде крпевме тим со позајмици и ако остане Дел Нери, и другата сезона ќе завршиме од 5 место надоле,со 2 бода појше од оваа:kesa:
Нов тренер и буџет од 100-150 милиони можат да ветат резултати,се друго ќе биде Дежаву на претходниве 2 сезони :toe:

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Ова што го одигра Јувентус е истиот натпревар од неделата Порто-Пакос Фереира, прво полувреме водат 2-0 а можеа да дадат 5, второто грешки на одбраната на Порто ,судиите и на крај со играч помалку Фереира израмнува 3-3.Буквално истиот натпревар како да го гледав и вчера.Многу чудно и колку да сакаме да веруваме дека не е местено некако натпревариве стануваат како клише.
За Дел Нери немам повеќе зборови кажано е се, со Мота удира ѕид и гајле си нема, измена Красич-Тони 80та мин. Нека завршува оваа мачна сезона за нас и да видеме што ќе се случи за нареднава иако бомбастичниве најави мислам дека се само шпекулации а во Јувентус реално е голема криза од која тешко дека се свесни како да излезат.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Kaтастрофа.Кога последно бил Јувентус во ситуација да е на 6-7-8 место??? Овие сите од управа заедно со Делнери се ко мали дечиња во малски фудбал.Пари да се фрлат,не со позајмици и недоделкани играчи пред крај на кариера :uvo:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Kaтастрофа.Кога последно бил Јувентус во ситуација да е на 6-7-8 место??? Овие сите од управа заедно со Делнери се ко мали дечиња во малски фудбал.Пари да се фрлат,не со позајмици и недоделкани играчи пред крај на кариера :uvo:
Лани, значи годинава е дежаву од лани!!! Разликата е во тоа што годинава ќе освоиме повеќе бодови од минатата и тоа не зошто Јувентус е подобар туку зошто другите се послаби:toe:

С

сашенко

Гостин
Вашите очекувања од летниот трансфер период? Јас Бастос и Бек ги чекам со раширени раце а поголеми засилувања од нив не верувам да има.Можеби ке искористиме нешто од Сампдорија да земеме доколку паднат во серија Б, или доколку некој реши да си замине од таму и да оди во некој клуб со поголеми амбиции иако не знам колку се покажавме ние со амбициозноста последните неколку години.
Браќата од бразил што ги земавме се надевам ке добиваат шанси следната година и добро би било уште некој млад играч да се земе.Од овие што се на позајмица Матри и Кваљарела и Соренсен би сакал да ги задржиме и можеби Пепе.Другото вклучувајки го и Аквилани не.А би сакал да го напуштат тимот Јакинта и Амаури обавезно.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Лани, значи годинава е дежаву од лани!!! Разликата е во тоа што годинава ќе освоиме повеќе бодови од минатата и тоа не зошто Јувентус е подобар туку зошто другите се послаби:toe:
не значи ако сме освоиле повеке бодови дека сме подобри т.е минатата беше 7 ми и оваа (да сочекаме ако биде 6 ти или повеке ке биде подобра од лани ако остане 7 ми нема да биде подобра т.е полоша од минатата затоа што се инвестираа дополнителни пари а нема резултати .
се спомнува чаби алонсо очигледно марота знае дека без јака средина нема резултати какви што би посакувале .
ШТО Е МНОГУ МНОГУ Е 7 МО МЕСТО Е РАМНО НА ЦУНАМИТО ВО ЈАПОНИЈА .

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Дали ќе играме Лига Европа ако Палермо загуби во финалето на купот или тие ќе одат во ЛЕ поради тоа што стигнале до финалето?

С

сашенко

Гостин
Одлична вест, бар за мене.
Исто.Ако не играме лига на шампиони тогаш ни лига европа да не играме подобро.Ама колку толку пари стигаа од тоа.Сега следната година повторно од нула почнуваме.

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Дали ќе играме Лига Европа ако Палермо загуби во финалето на купот или тие ќе одат во ЛЕ поради тоа што стигнале до финалето?
Палермо оди ЛЕ, ние ако сакаме да играме таму ќе треба да се избориме за 5-то или 6-то место. (За ЛШ не се надевам повеќе)

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Лично јас Јуве нејќам да играат во ЛЕ...сепак тоа е ЈУВЕ најтрофејниот италијански клуб,знаеме дека местото му е во ЛШ но тоа е тешко остварување во моментов,но ако играат во ЛЕ тоа ќе биде само срам за ЈУВЕ,а доколку не играат ни во ЛШ и ЛЕ двоен срам!

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Лично јас Јуве нејќам да играат во ЛЕ...сепак тоа е ЈУВЕ најтрофејниот италијански клуб,знаеме дека местото му е во ЛШ но тоа е тешко остварување во моментов,но ако играат во ЛЕ тоа ќе биде само срам за ЈУВЕ,а доколку не играат ни во ЛШ и ЛЕ двоен срам!
јас не гледам ништо лошо во тоа да се игра во лигата на европа да се освое тиа трофеј е супер нешто а конкуренцијата и не е така јака .

Kajgana Shop

На врв Bottom