Фан Клуб: Јувентус

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
тешко да поверувам во позитивно нешто поврзано со клубов последните години,за вакви работи не ме чуди........Mr.47 добро ме излажа хехехехе
Да ти кажам искрено, во право си. Не е тешко да се поверува во некоја лоша вест за Јувентус. Па 80% се такви вестите за клубов.
Ретко некоја добра да има....

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
.....а најновата е дека Трезеге најверојатно се враќа во Серија А наредната сезона,ама не во Јувентус.....една од Ѕвездите на Јувентус последната декада ќе носи спротивен дрес,наводно Рома,Фиорентина и Наполи најзагреани

С

сашенко

Гостин
Абе кажете ми дека ДЕЛ ПИЕРО НАДВОР ОД ТЕРЕНИТЕ 15 ДЕНА е априлска шега? Ве молам...:nerv::nerv::nerv:

С

сашенко

Гостин
Априлска шега е. :)
Сериозно? Го прочитав како наслов а не отворив.После гледам на другите страни нема само на едно место има и се зачудив.Искрено тоа со стадионот не ме исплаши толку колку ова сега.Само ова не

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Сериозно? Го прочитав како наслов а не отворив.После гледам на другите страни нема само на едно место има и се зачудив.Искрено тоа со стадионот не ме исплаши толку колку ова сега.Само ова не
Не е прво априлска шега.Дел Пиеро стварно е повреден и ќе отсуствува 15 дена,што значи дека ќе ги пропушти мечевите со Рома и Џенова.

Еве ти линкови football-italia , tuttojuve ,а еве ја и листата на повикани играчи за дуелот со Рома.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Мало загревање :zlo:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.008
Поени од реакции
5.624
Според Тутоспорт:

Буфон

Соренсен--Бонучи--Барзаљи--Гросо

Красич--Мело--Аквилани--Маркизио

Лука Тони -- Матри

Според Тутојуве:
Буфон

Григера--Бонучи--Барзаљи--Гросо

Лука Тони--Матри

Скај ја најавува истата формација од Тутојуве,освен на местото на Григера според Скај ќе стартува Мота.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
ЕКСИК

LIVE VINOVO - The finish also stop Marchisio and Bonucci!
02/04/2011 15:50 by editing TuttoJuve article read 2646 times

New problems for Gigi Delneri ahead of trip to Rome. In the session that ended finishing in these minutes, they stopped Claudio Marchisio and Leonardo Bonucci. The Juventus midfielder has left the session prematurely for a blow to the shoulder, just below the neck, in the left. The defender returned early in the locker room after receiving a blow to the ankle. During pomerggio surely something will emerge about the extent of these injuries. And right from the squad that will tell me about an hour we will know whether or not Bonucci and Marchisio start for Rome.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=45804

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
на тренинг крв паѓа-на натпревар нигде ги нема....

барем нека се исповредат сите нека излезат со пола младинци да ќариме в кладилница нешто на сингл...

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
И на крај ќе испадне дека е точно тврдењето на Капело кој веднаш по заминувањето изјави дека Виново е лош тренинг центар бидејќи е на голема надморска височина,па заради тоа се повредувале играчи на тренинг :(

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Виново може да една од причините за повредиве во последниве 2 години,али мислам дека не е се до тренинг центарот.Факт е дека куртониве не можат еден тренинг да го одработат без да се повреди некој.Тука пред се кривицата треба да ја сносат тренерите,па после играчите кој очигледно се помотивирани и даваат се од себе на тренинзи,одколку на официјални натпревари.Да се повредуваат на терен,нема да ми е жал,играат даваат се од себе и нормално е да има некоја повреда.Али кај нас 90% од повредите се на тренинг.:tapp:

F

FuckYouAll

Гостин
Според Тутоспорт:

Буфон

Соренсен--Бонучи--Барзаљи--Гросо

Лука Тони -- Матри

Според Тутојуве:
Буфон

Григера--Бонучи--Барзаљи--Гросо

Лука Тони--Матри

Скај ја најавува истата формација од Тутојуве,освен на местото на Григера според Скај ќе стартува Мота.

Кај е сеа 4-3-3 !?
Цела недела со 4-3-3 тренират сега никаде го немат.-_-

Kajgana Shop

На врв Bottom