Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Повредата на Киелини е посериозна и ќе отсуствува оклу 30 дена,што значи дека цел Април ќе играме без Киелини во одбрана линк :nesvest:

И Дел Пиеро,се повредил на тренинг денеска,па ни тој не се сигурен за дуелот со Рома.Утре ќе се знае за сериозноста на повредата.Без Дел Пиеро и Киелини тешко дека ќе се вратиме со бодови од Рим :kesa:

какви се овие повреди на тренинг што му се случуваат на Јуве секоја втора недела не можам да разберам

Мислам дека овој Бастос е точно тоа што ви треба,кај и да игра,реално лев бек немате(како и ние)или како крило со Красиќ ќе кинат,добар потег.

Да не ме сватите погрешно, можеби и добро ќе му дојде на Келини малку да ја олади главата, зашто очигледно имаше пад во формата, многу пати беше минет како мало дете и фатен надвор од позиција.

Пасторе, Кавани и Санчез ПОТПИША ЗА ЈУВЕНТУС...

:baeh: априлилилилиилили

не знам кој Врач го употребил Морати,после Фарсополи и враќањето во Серија А клубот е опкружен само од вакви малери :pop:

не знам кој Врач го употребил Морати,после Фарсополи и враќањето во Серија А клубот е опкружен само од вакви малери :pop:
БРАТ ТИ ВЕРУВАШ ВО ОВА АБЕ ЛАГА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХ ФОТОМОНТАЖА :pos2:

БРАТ ТИ ВЕРУВАШ ВО ОВА АБЕ ЛАГА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХ ФОТОМОНТАЖА :pos2:
тешко да поверувам во позитивно нешто поврзано со клубов последните години,за вакви работи не ме чуди........Mr.47 добро ме излажа хехехехе

Први април е денес ама очекував со добри вести априлилили а не со рушење на стадионот хахха.Ама нема везе финтата им помина.Срцето ке ми пукнеше додека не ја видов сликата...фејк е

Белј и Бастос се играчи кои можат да играат по цела лева страна...незнам дали сте гледале Лион-Реал првата каде што Бастос игра полушпиц!

ок е Баштош само што повеќе ќеиф му е да игра понапред,лево крило кое не го поседува овој тим

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom