Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Повредата на Киелини е посериозна и ќе отсуствува оклу 30 дена,што значи дека цел Април ќе играме без Киелини во одбрана линк :nesvest:

И Дел Пиеро,се повредил на тренинг денеска,па ни тој не се сигурен за дуелот со Рома.Утре ќе се знае за сериозноста на повредата.Без Дел Пиеро и Киелини тешко дека ќе се вратиме со бодови од Рим :kesa:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
какви се овие повреди на тренинг што му се случуваат на Јуве секоја втора недела не можам да разберам

P

PewDiePie

Гостин
Мислам дека овој Бастос е точно тоа што ви треба,кај и да игра,реално лев бек немате(како и ние)или како крило со Красиќ ќе кинат,добар потег.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Да не ме сватите погрешно, можеби и добро ќе му дојде на Келини малку да ја олади главата, зашто очигледно имаше пад во формата, многу пати беше минет како мало дете и фатен надвор од позиција.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Пасторе, Кавани и Санчез ПОТПИША ЗА ЈУВЕНТУС...

:baeh: априлилилилиилили

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
не знам кој Врач го употребил Морати,после Фарсополи и враќањето во Серија А клубот е опкружен само од вакви малери :pop:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
не знам кој Врач го употребил Морати,после Фарсополи и враќањето во Серија А клубот е опкружен само од вакви малери :pop:
БРАТ ТИ ВЕРУВАШ ВО ОВА АБЕ ЛАГА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХ ФОТОМОНТАЖА :pos2:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
БРАТ ТИ ВЕРУВАШ ВО ОВА АБЕ ЛАГА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХ ФОТОМОНТАЖА :pos2:
тешко да поверувам во позитивно нешто поврзано со клубов последните години,за вакви работи не ме чуди........Mr.47 добро ме излажа хехехехе

С

сашенко

Гостин
Први април е денес ама очекував со добри вести априлилили а не со рушење на стадионот хахха.Ама нема везе финтата им помина.Срцето ке ми пукнеше додека не ја видов сликата...фејк е

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Белј и Бастос се играчи кои можат да играат по цела лева страна...незнам дали сте гледале Лион-Реал првата каде што Бастос игра полушпиц!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ок е Баштош само што повеќе ќеиф му е да игра понапред,лево крило кое не го поседува овој тим

Kajgana Shop

На врв Bottom