Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Кога Трезеге даваше голови, Меси уште учеше да џонглира, дали тоа го прави Трезеге подобар од Меси?

Мурињо изјави дека на крајот од својата кариера ќе ја земе Португалија.

Иначе еве што изјави Мурињо во врска со Јувентус - клик
И Леонардо викаше така,само Милан му беше во срцето па на крај испадна најголем предавник али нема врска пошо го нејќам тој човек во јуве а и нема да се деси тоа за џабе праиме муабет за ова..

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=42104

Силва наводно сакал да си иде од Сити,како добро би дошол лево ..

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Ваков човек раѓање више никако!! :( Срамота што не му дозволија да ја заврши кариерата у Јуве како што посакуваше ама тоа е... Најголем голгетер според мене, а за тој момакот што ги спореди Трезеге со Меси :kesa:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Ваков човек раѓање више никако!! :( Срамота што не му дозволија да ја заврши кариерата у Јуве како што посакуваше ама тоа е... Најголем голгетер според мене, а за тој момакот што ги спореди Трезеге со Меси :kesa:
ај честито новиот ник:)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Трезеге сакаше да ја заврши кариерата во Јувентус,али управата имаше други планови...

Ова интервју е доказ повеќе дека Давид не си замина по своја желба,како што кажуваа некои на форумов,туку беше продаден од страна на клубот.Најмногу ми е криво што му дадоа доверба на дрвоно Амаури,а не на Трезеге кој е легенда на клубот и најдобар странски голгетер во историјата на Јувентус.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Прво за најголем стручњак во светот е Фергусон, порво да прокоментираме оклу стручњаците за мене Капело е подобар од Мурињо, Капело ем е стручњак ем, мотиватор, Мирињо е јак на психологија и мотивирање на екипата, држи јака дисицплина во екипата и со тоа добива резултати кога има тимска игра, кога сите играчи се мотивриани да дадат се од себе не терне за тоа Мурињо е број 1 али за стручњаци има поглеми од Мурињо така да за мене најдобро решение за јувентус е да се врати Капело, мада и Мурињо не би била лоша идеја барем ќе имаме дисциплинирана и мотивирана екипа.
абе марадона е најголем мотиватор во светот од тренерите ама ако се секаваш на Светско една изјава на коментаторот .БИТНА Е СТРАТЕГИЈАТА .Кој мисле дека не ни треба голем тренер .Капело е најдобар и најдостижен тренер исто и за гус хидинк (кога ке помислам за 2 милиона во платата - не го донесоме ах која управа беше .

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
И Леонардо викаше така,само Милан му беше во срцето па на крај испадна најголем предавник али нема врска пошо го нејќам тој човек во јуве а и нема да се деси тоа за џабе праиме муабет за ова..

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=42104

Силва наводно сакал да си иде од Сити,како добро би дошол лево ..
ееееееее не ми текна на него јако крило за 20-25 милиона евра .

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
абе марадона е најголем мотиватор во светот од тренерите ама ако се секаваш на Светско една изјава на коментаторот .БИТНА Е СТРАТЕГИЈАТА .Кој мисле дека не ни треба голем тренер .Капело е најдобар и најдостижен тренер исто и за гус хидинк (кога ке помислам за 2 милиона во платата - не го донесоме ах која управа беше .
Да ама не како Мурињо, Мурињо е најголем мотиватор тоа е факт али и Гус Хидинк би било одлично решение да седне на клупата на Јувентус.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Феноменално решение за по левата страна, уште да сака и да дојде
ех ти па каде ке оде во шпанија не го сакат барселона и реал мадрид во англија се проба останува италија ,милан не му треба ктило интер не знае од каде да почне да појачува а јувентус ако го сака може да го земем многу лесно сепак мој избор е бејл ама и многу поскап се најавува дека ке биде .

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
дискутабилни ситуации во фудбалот имало и ќе ги има-без нив нема да биде толку забавно....Интер се провлече со гол од офсајд,а на Јувентус му останува да го стори своето....Лече има казнети и повредени неколку поединци,додека кај Јувентус се вратија доста од болничката листа така да треба да се искористи можноста за повеќе тактички варијанти кои ги немаше во последно време. Време е да се покажи сила и карактер и да се однеси целиот плен од гостинскиот терен !

Kajgana Shop

На врв Bottom