Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Абе да ама мурињо? Сигурен си? Како прво не би дошол во јуве, барем така изјавува сега....Дури и да го кикнат од реал има опции каде да оди.Мислам дека ке го замени фергусон во манчестер јунајтед, тоа е најреална опција за него.Ептен ако не биде ништо од тоа и да дојде до негово враќање во италија мислам дека тука интер ке биде неговиот прв избор а и морати нема да се мисли многу и ке го врати во интер.Ние имаме многу мали шанси за него а и мислам дека управата не ни размислува на такво нешто.Јас не би сакал да го видам во јувентус, имал успех до сега кај и да одел ама не ми се свиѓа идејата мурињо-јувентус...Може Дел Нери да добие шанса и во новата сезона, мислам дека нема да се менува тренер летово, само да се пополнат уште неколку позиции во тимот со квалитетни играчи и некоја нова звезда во тимот да дојде летово и тоа е тоа.Се надевам новиот стадион ке донесе среќа зашто е на местото на деле алпи.Откако го напуштиме во 2008 се изгубивме.Џабе играме во торино кога на олимпико ние не играме ДОМА ние играме како на гости.....на туѓ стадион.Дома ни е Деле Алпи или Јувентус Арена којзнае како ке биде сега, ама се надевам со враќањето дома ке се вратат и некои работи кои како да ги оставивме таму кога се сруши стадионот....ТИТУЛИТЕ
ЕЕЕЕј знајш од кога до кога играше Јуве на ДелеАлпи? Научи пред да кажваш вакви приказни, цела историја на Јуве е на комунале (олимпико).

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Абе да ама мурињо? Сигурен си? Како прво не би дошол во јуве, барем така изјавува сега....Дури и да го кикнат од реал има опции каде да оди.Мислам дека ке го замени фергусон во манчестер јунајтед, тоа е најреална опција за него.Ептен ако не биде ништо од тоа и да дојде до негово враќање во италија мислам дека тука интер ке биде неговиот прв избор а и морати нема да се мисли многу и ке го врати во интер.Ние имаме многу мали шанси за него а и мислам дека управата не ни размислува на такво нешто.Јас не би сакал да го видам во јувентус, имал успех до сега кај и да одел ама не ми се свиѓа идејата мурињо-јувентус...Може Дел Нери да добие шанса и во новата сезона, мислам дека нема да се менува тренер летово, само да се пополнат уште неколку позиции во тимот со квалитетни играчи и некоја нова звезда во тимот да дојде летово и тоа е тоа.Се надевам новиот стадион ке донесе среќа зашто е на местото на деле алпи.Откако го напуштиме во 2008 се изгубивме.Џабе играме во торино кога на олимпико ние не играме ДОМА ние играме како на гости.....на туѓ стадион.Дома ни е Деле Алпи или Јувентус Арена којзнае како ке биде сега, ама се надевам со враќањето дома ке се вратат и некои работи кои како да ги оставивме таму кога се сруши стадионот....ТИТУЛИТЕ
ако одиме така имаше и опција да се врати во челзи ,да отиде во манчестер јунајтед ама прашање е дали оваа сезона ке се пензионира ферусон . Интер и да го мења теренот незнам дали пак би се вратиле на мурињо бијдки ги изигра и му замина во реал мадрид .
Ако не освое ништо во оваа сезона има големи можности да не освое ништо тогаш не верувам дека му е толку сигуно тоа столче .

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
најдобар трансфер ќе биди ако Мурињо дојди во Јувентус...
нема проблем не го сакам!

--- надополнето ---

да , мора управата да мисле да ангажира тренер со голема плата и големо искуство и голема стратегија доста е од нпроверени тренери кој 1 сезона се горе благодарение на некој талент и после никаде ги нема .
21 година имаш а кои муабети ги правиш...:tapp:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
нема проблем не го сакам!

--- надополнето ---

21 година имаш а кои муабети ги правиш...:tapp:
море ај седи си мирен ноб еден .Кој не би сакал да дојде некој добар тренер .Се лудиме зошто давама 60 милиона евра секое летоа а сме 6-7 позади слаби екипи
п.с си се запрашал ли зошто е така чедо ?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
сакал или не на Јувентус под итно му е потребен врвен стручњак-Мурињо е еден од Топ 5 на светот-сигурно ! секако ова останува на чамче-муабет за жал...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
сакал или не на Јувентус под итно му е потребен врвен стручњак-Мурињо е еден од Топ 5 на светот-сигурно ! секако ова останува на чамче-муабет за жал...
Прво за најголем стручњак во светот е Фергусон, порво да прокоментираме оклу стручњаците за мене Капело е подобар од Мурињо, Капело ем е стручњак ем, мотиватор, Мирињо е јак на психологија и мотивирање на екипата, држи јака дисицплина во екипата и со тоа добива резултати кога има тимска игра, кога сите играчи се мотивриани да дадат се од себе не терне за тоа Мурињо е број 1 али за стручњаци има поглеми од Мурињо така да за мене најдобро решение за јувентус е да се врати Капело, мада и Мурињо не би била лоша идеја барем ќе имаме дисциплинирана и мотивирана екипа.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Прво за најголем стручњак во светот е Фергусон, порво да прокоментираме оклу стручњаците за мене Капело е подобар од Мурињо, Капело ем е стручњак ем, мотиватор, Мирињо е јак на психологија и мотивирање на екипата, држи јака дисицплина во екипата и со тоа добива резултати кога има тимска игра, кога сите играчи се мотивриани да дадат се од себе не терне за тоа Мурињо е број 1 али за стручњаци има поглеми од Мурињо така да за мене најдобро решение за јувентус е да се врати Капело, мада и Мурињо не би била лоша идеја барем ќе имаме дисциплинирана и мотивирана екипа.
Гледаме сите до кај ги дотера Ангија така да не треба да ги споредуваш Капело и Мурињо, како да споредуваш фиќо и мерцедес

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Гледаме сите до кај ги дотера Ангија така да не треба да ги споредуваш Капело и Мурињо, како да споредуваш фиќо и мерцедес
капело ко освој све, мурињо беше помошник и преведувач во барселона :smir:

мурињо оти не ја зеде португалија ко му нудеа?
оти е слаб со репрезентаци, а знај само со звезди да игра

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Од Интер, тим кој знаеше да освои само Сериа А и купот направи тим кој ќе биде запишан во историјата.
Капело БИЛ ама БИЛ најдобар, сега не е ни меѓу најдобрите 20

Мурињо изјави дека последна дестинација како тренер ќе биде на Португалија

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571

Кога Трезеге даваше голови, Меси уште учеше да џонглира, дали тоа го прави Трезеге подобар од Меси?

Мурињо изјави дека на крајот од својата кариера ќе ја земе Португалија.

Иначе еве што изјави Мурињо во врска со Јувентус - клик

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Кога Трезеге даваше голови, Меси уште учеше да џонглира, дали тоа го прави Трезеге подобар од Меси?

Мурињо изјави дека на крајот од својата кариера ќе ја земе Португалија.

Иначе еве што изјави Мурињо во врска со Јувентус - клик
јас го некам да дојди тој шо сака можи да изјавува.
има и други стручњаци кој можат да дојдат во јуве и да бидат успешни.
можи и дел нери е таков ке видиме до крајот на сезоната

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Точно,

Фичото Мурињо има уште многу работа за да се споредва со Мерцедесот Капело.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Прво да водиш репрезентација, и клуб се две различни работи мислам дека се разбираме. Е вака да збориме реално мене играта на Лео повеќе ми се свиѓа него играта на Мурињо јас никаде не го нападнав на Мурињо дека е слаб тренер реков дека за тактика за фудбал има и поголеми стручњаци и имам добро објаснето зашто Мурињо има резултат каде што го води клубовите, Мурињо на 1:0 со интер тотално ја умартвуваше играта се играше затворено, ама Лео имат офанзивна тактитка и фудбал да гледаш за око.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Според Sky, Јуве против Лече ќе настапи со:

Buffon