Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е по кејф Тонка ама се надевам дека ќе биде корисен.
Цел ден сум отсутен и само разбрав дека Тони не е замена за Ква, значит ќе се купит играч кој ќе игра зад Тони.

Шо пари беше Тони ?
0 , Зеро , и плата од 4 м во Џенова,намалена на 1.5 во Јуве...

Добро де, до толку не сум:pos:

Не ми е јасно како го зедоја за џабе. :)
Аха, јас па озбилно те сватив:kesa: ...Инаку Марота и сее можно...мада сигурно има нешто крушум ,имаме добар однос со Џенова,трампаме играчи,има некоја зделка ваљда....:toe:

Добро де, до толку не сум:pos:

Не ми е јасно како го зедоја за џабе. :)
Мараота треба да го прогласат за економист на годината во италија! :pos:

--- надополнето ---

И убавиот кеш 9м * 5 години = 45м:smir:
9M По сезона?:tapp: Ова не е фудбал веќе...:tapp:

http://mcfc.co.uk/News/Team-news/2011/January/Top-striker-Dzeko-signs-for-City Еве ја првата изјава што ја даде Џеко.Прво нешто што очекував да каже е - Не отидов за пари во Сити :pos: Втората работа што ја очекував и ја кажа т.е истото што го кажаа и другте играчи што ги купуваа -Среќен сум што сум во клуб со голема амбиција ...:tapp:

Со среќа му е на Тони во нашиов тим се надевам дека ке има каков таков допинес до крајов на годинава.

Џеко не отишол во сити за пари...ДА, ова може да конкурира за виц на годината

0 , Зеро , и плата од 4 м во Џенова,намалена на 1.5 во Јуве...

Мараота треба да го прогласат за економист на годината во италија! :pos:

3.5 земаше во Џенова.

Па има она награди за најдобар генерален директор,не видов да е номиниран Марота.

Ај јас да му посакам добредојде на Тони во Јуве па да изненади полусезонава и во најмала рака да го замени достојно Кваљарела. Дека ќа биде подобар од Амаури, во тоа не се сомневам.

--- надополнето ---

Тони е поим за Амаури. 4 пати повеќе голови има постигнато, што донекаде е добро.
Во просек, Тони давал по 1 гол на секој 2 натпревари. 457натпревари 225голови.
Додека нашата 11-ка не заслужува статистика да се гледа. 1/7,8 има просек.
Тони е кока кола за Амаури:pos2:

а да не се повредеше Ква и да го донесеа Тони во ваков тим би биле одличен тандем.....Тони да му спушта високи топки и да му мести а Ква само да забива како во повеќето случаи досега...........ееееееееее

Ај јас да му посакам добредојде на Тони во Јуве па да изненади полусезонава и во најмала рака да го замени достојно Кваљарела. Дека ќа биде подобар од Амаури, во тоа не се сомневам.

--- надополнето ---

Тони е кока кола за Амаури:pos2:

Малку не сум активен на вашиов фан клуб и гледам промени... може освен Тони да ме известите кои играчи се дојдени кои се продадени... што е со Кваљарела?
И дали се опорави Буфон?
ПС: Честито засилување :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom