Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Траоре играше лев бек со Лех ... Камилери си играше десно ...

море брат знамдека си играше така али гледаш дека траоре има смтен случај од фамилија и дека нее повикан зато тка ги стаив :smir:

како е распоредот,Катанија-гости,лацио -дома и последната со кого?

како е распоредот,Катанија-гости,лацио -дома и последната со кого?

Catania - Juventus 12/5/10 7:45 PM GMT
Juventus - Lazio 12/12/10 7:45 PM GMT
Chievo - Juventus 12/19/10 2:00 PM GMT
Napoli - Juventus 1/9/11 2:00 PM GMT
Juventus - Bari 1/16/11 2:00 PM GMT
Juventus - Parma 1/19/11 7:45 PM GMT

--- надополнето ---

Inter Trezegol away: "I want to stay all'Hercules"
The former Juventus striker David Trezeguet, accasatosi all'Hercules last summer in Alicante, denies his possible return to Italy and swept away the rumors in recent days they have even approached the interaction of Benitez: "I want to stay here. The company has an image now very beautiful, and sull'Hercules only focused on our goals. Entries are only a motivation, not a reason for devolution, " said the Franco-Argentine striker.

А мислите ли дека утре Дел Нери може да изнанади и бекови да ги игра Камилиери и Соренсен а Траоре крило? Или пак не :)
Траоре не игра, имал смртен случај во семејството и не е меѓу повиканите...

А да пуштите титула заради стриптизот?:pos2: И да не ја заслужиме, онака ради реда:toe:
Абе немора да ја пуштат ние и така ќе си ја освоиме :pos:...Што се однесува до денешниот меч мислам дека ќе биде стварно тешко за да победиме но сепак како навивач се надевам и убеден сум дека ќе ги добиеме Катанија! Абе потежок распоред од овој не сме имале...Лацио, Киево и Наполи за крај на првиот дел :)

Мене се нешто ме влече дека во двобојот со Катанија имаме сигурни 6 бода :D ради Мартинезз трансферот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom