Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Eве уште едно од мене :)

Вечерашната утакмица е прилика што не смее да се пропушти. Со оглед на другите резултати, имаме златна шанса да се одлепиме од Рома и Интер!

Eве уште едно од мене :)

Вечерашната утакмица е прилика што не смее да се пропушти. Со оглед на другите резултати, имаме златна шанса да се одлепиме од Рома и Интер!

:vozbud::pos: клипчево е лудница :D а за вечерашната утакмица мора да се победи дека конкурентите имаа киксој мислам на интер ин а рома и ти како што кажа да се одлепиме малце!

--- надополнето ---

Storari
Sorensen Bonucci Chielini Grosso
Krasic Aquliani Melo Pepe
Quaglarella Iaquinta​
можен состав за вечер според газета дело спорт
Storari
Sorensen Bonucci Chielini Camilleri
Krasic Aquliani Melo Pepe
Quaglarella Iaquinta​
јас овај состав го сакам

Ајде вечер да ја издишеме Катанија очекувам висока победа!!!Ми прави мерак составот,а некако повеќе ми се свиѓа Гросо да игра а камилери подобро на клупа поради тоа што е класичен лев бек и далеку по искусен.

Вечерва е според мене најзначајната утакмица на полусезонава. Доколку победиме ќе се одлепиме од Рома и Интер и ќе фатиме чекор со водечкиот Милан и затоа не смеат да си дозволат кикс. :)

Вечерва е според мене најзначајната утакмица на полусезонава. Доколку победиме ќе се одлепиме од Рома и Интер и ќе фатиме чекор со водечкиот Милан и затоа не смеат да си дозволат кикс. :)

Лани на сите вакви утакмици, оние важните, кикснавме. -_-

Значи нема простор за кикс оваа уткамица по секоја цена мора да е добиеме, едно што ќе се одлепиме од интер и рома, исто така ке останиме на чекор блиску до лацио и милан.

Имаме добар состав за вечер,имаме добри резултати од конкурентите , Победа вечер ке значи многу. Мислам дека имаме се што е потребно за победа,само се надевам ке имаме и малку повеќе среќа во нападот.... Форца Гранде Јувеее

Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Iaquinta, Quagliarella.

море брат знамдека си играше така али гледаш дека траоре има смтен случај од фамилија и дека нее повикан зато тка ги стаив :smir:

Ама ти рече Камилиери играше лево и добро се снајде .. Ја те поправив дека десно играше Камилиери ...

сторари
соренсен бонучи киелини камилери
красич аквилани мело пепе
кваљрела дел пиеро
знам камилери дека е централен дефанзивец играше со лех лев бек добро се снајде на левата бековска позијца мислам дека треба да се проба на десната бековска позиција

Alexander Manninger
Vincenzo Camilleri Leonardo Bonucci Giorgio Chiellini Armand Traore
Miloš Krasić Mohamed Sissoko Claudio Marchisio Simone Pepe
Alessandro Del Piero Vincenzo Iaquinta
еве го тимот со лех:smir:

--- надополнето ---

Ама ти рече Камилиери играше лево и добро се снајде .. Ја те поправив дека десно играше Камилиери ...

еве ти погоре кој состав сум го пишал и кој стартувал ;)

сторари
соренсен бонучи киелини камилери
красич аквилани мело пепе
кваљрела дел пиеро
знам камилери дека е централен дефанзивец играше со лех лев бек добро се снајде на левата бековска позијца мислам дека треба да се проба на десната бековска позиција

Alexander Manninger
Vincenzo Camilleri Leonardo Bonucci Giorgio Chiellini Armand Traore
Miloš Krasić Mohamed Sissoko Claudio Marchisio Simone Pepe
Alessandro Del Piero Vincenzo Iaquinta
еве го тимот со лех:smir:

--- надополнето ---

еве ти погоре кој состав сум го пишал и кој стартувал ;)

Епа не сме се сфатиле хахаха ајде нема везе битно вечер да тепаме ... 0-2 конечен и задоволен сум :)

Епа не сме се сфатиле хахаха ајде нема везе битно вечер да тепаме ... 0-2 конечен и задоволен сум :)

хехехе јас убо сум пишал дека сакам да го видам на десната бековска позиција иначе мора да се победи вечер да се продолжи низата без пораз која трае веке 14 15 утакмици :vozbud: не само то да се одлепиме од рома и интер :D

Мора вечер да победиме.
Уште Јуве го чекам на ливче за 436 денари. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom