Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би сакал да го донесеме Рудневс покажа добри игри против нас бар на позајмица...Може ке ни биде како Кагава на Дортмунд може не но би ризикувал со него + млад е.Би сакал да заигра за Јуве!!!
Вечер Лацио-Интер очекувам X да ни почне добро викендов :)

Зашто Х кога може и подобро (изгуби) :pos2:

--- надополнето ---

Играат многу подобро во дефанзива, ама офанзива се 0 што е нормално за ЦБ, сМОТАнион барем пробвит нешо во офанзива.

Aма што ќе ни е во офанзива ... Зарем немаме во офанзива јаки играчи ? Ете Красич е на таа страна ноќна мора им е на противниците ... Ни треба нас дефанзива да не примаме голови ...

Aма што ќе ни е во офанзива ... Зарем немаме во офанзива јаки играчи ? Ете Красич е на таа страна ноќна мора им е на противниците ... Ни треба нас дефанзива да не примаме голови ...

Ако игра сам Красич на таа страна по 3-4 ќе му одат него, а вака сМОТАниов ќе влечи играчи и ќе отвара простор за Красич.

Што стана со Грирера нели он требаше да се врати до сега дали има некој информации.?

Ако игра сам Красич на таа страна по 3-4 ќе му одат него, а вака сМОТАниов ќе влечи играчи и ќе отвара простор за Красич.

За ова си во право ... Затоа треба да се земе БЕК што ќе може напред и назад ... Али според мене во моментов подобро е да се фокусираме позади да не примаме голови и така и така ги имаме расположени Мело Аквилани и Кваљарела каде што можат да повлечат, да освојуваат простор и да прават акции ... Ипак, Красич не е "цел тим" за да зависиме само од неговата игра...

За ова си во право ... Затоа треба да се земе БЕК што ќе може напред и назад ... Али според мене во моментов подобро е да се фокусираме позади да не примаме голови и така и така ги имаме расположени Мело Аквилани и Кваљарела каде што можат да повлечат, да освојуваат простор и да прават акции ... Ипак, Красич не е "цел тим" за да зависиме само од неговата игра...

Да ама кога Красич има повеќе простор по опасни сме, бидејќи кога ќе остане красич еден на еден сигурно му бега и ствара голема опасност во притивничкиот шеснаесетник.

П.с А во секој случај мора да се бара асален бек бидејќи со смотанив секогаш ќе примеме ефтини голови како со фиорентина.

Пошто се збори за Красич, еве едно клипче мое производство :)

Мислам дека ќе биде правилна одлуката да почне соренсен, отколку смотаниов, а исто така наместо гросо да го нареди траоре се гледа играчот дека има доста брзина, а за техника да не коментирам пошто не го имаме гледано многу

Пошто се збори за Красич, еве едно клипче мое производство :)

ххх сепак крајот е најак бип бип

--- надополнето ---

Here are the 20 squad:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
9 Iaquinta
Del Piero 10
13 Manninger
Aquilani 14
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
Krasic 27
30 Storari
31 Constantine
33 Legrottaglie
39 Camilleri
43 Sorensen повиканите за катаниа траоре нее повикан поради смртен случај во фамилијата според мене овај состав треба да излези
сторари
соренсен бонучи киелини камилери
красич аквилани мело пепе
кваљрела дел пиеро
знам камилери дека е централен дефанзивец играше со лех лев бек добро се снајде на левата бековска позијца мислам дека треба да се проба на десната бековска позиција

Абе Траоре играше лев бек со Лех ... Камилери си играше десно ...

Vche presents:pos2::pos2: браво Влатче добро клипче а и музичето е топ,него батали Красич глеј го ова:):)
http://video.gazzetta.it/altri-mondi/news/index.shtml?videoid=30f86f58-fed4-11df-b9b3-00144f02aabc

:pos:

Оваа им ветила дека ако освојат Скудето ќе се соблече и ќе им игра стриптиз у соблекувална. Абе срцка... :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom