Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно можеме да се фокусираме само за скудетото, кој к***Р беше тоа лига европа нека играат таму Лех Сити и други како нив ние освојуваме сериа А
одморете малку а милан доста се зајебавалиБогами со ваков Интер греота е да не освоите
Во ред ќе беше ако Јувентус излезеше со младите и речеше оваа сезона не се бориме во ЛЕ, вака испаѓа првиот тим да не може да ги победи еден Салзбург и Познан.Стварно е срамота, ги игра Красич, Киелини,Бонучи,Дел Пиеро и неможат да победат.Оваа сезона изгледа ќе бутнеме нов рекорд во нерешени натпревари, со Катанија сега што да очекуваме 1-1, 0-0 или?
И дај не се расправајте без причина со овие од Милан кога човекот ништо лошо не рече и кривицата и грешките треба да ги бараме кај карикатурана од тренер пред се.
Друже сега пак ми спомињаш само Салзбур, само Лех па као овај онај играл.Еве ти статистика види си кој колку играл на сите натпревари во овај "невреден" куп за поголем број од тука.На 7ма страна имаш се : http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/uefacup/2011/e/e_2003010_pk.pdf напомена: до натпреварот со Лех е статистиката и види убаво дали прва постава не сме играле.Па може и да не се разбираме што се подразбира под прв тим, прва постава, резерви и младински погон?Ај наброј молим те од првиот тим кој играше со салзбург????али да не с емачиш еве јас ќе ти постирам подоле.
13 A. Manninger
21 Z. Grygera![]()
19 L. Bonucci
3 G. Chiellini
29 P. De Ceglie
5 M. Sissoko
23 S. Pepe![]()
25 J. Martínez
57' 8 C. Marchisio![]()
10 A. Del PieroКој од тука е првотимец цело време?????
--- надополнето ---
Како прво ги нема Аквилани и Кваљарела и сите ние знаеме колку се тие важни сезонава за тимот.Не зборете напразно само.Факт беше уште при првите три кола дека ова натпреварување ни е во втор план,така да не се замарам многу (као некој шо се замара толку и од другите фан клубови)..
Друже сега пак ми спомињаш само Салзбур, само Лех па као овај онај играл.Еве ти статистика види си кој колку играл на сите натпревари во овај "невреден" куп за поголем број од тука.На 7ма страна имаш се : http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/uefacup/2011/e/e_2003010_pk.pdf напомена: до натпреварот со Лех е статистиката и види убаво дали прва постава не сме играле.Па може и да не се разбираме што се подразбира под прв тим, прва постава, резерви и младински погон?
Не ,не сум гледал.Ти како што ќе кажеш така, вчера купивте интернет и одма по форуми почнавте да продавате муда за трактори.Уживај си јас само си дадов свое мислење и ти понудив статистика а за тоа дали сум гледал натпревари или не само ќе речам хехехе:pos2:уживај си.....Ти изгледа не си гледал ниедна утакмица од групава па сеа ми даваш документи тука да глеам.Ајде дај ми состав на прв тим на Јуве да видам според тебе кој е првиот тим,па после види кој играл од ПОЧЕТОК (ЧИТАЈ УБАВО) во европа лига.Или коа влегоа оние у пубертет шо се уште против Салзбург со бубулици на лицето ти ги рачунаш за првотимци?????
Абе и да не сака човек не може да не искоментира. Значи Јувентус си ги намести утакмиците со Салзбург ( сега ќе срипаат 18 годишниците - тврдокорни навивачи на Јуве) и за тоа се надевам барем зема некоја пара. Значи повеќето овде најдоа утеха - демек купот не бил важен , сме немале екипа.... како и да е ЈУВЕНТУС не го тепаше Сазбург, не го тепаше Лех П.... и не знам како на верниве навивачи ова им е добредојдено и сеедно.... Иначе тим за титула нема Јувентус нема и нема ни да има за 1-2 сезони.... Така да стручните коментари на шизициве паѓатт во вода..... а зашто Јувентус играше лежерно со погореспоментиве екипи и не се замараше - тоа господинот Марота знае и се разбира маскотата Дел Нери.... Не верувам дека Липи да беше тренер ќе дозволеше Јувентус да се избламира вака....... !!! како и да е да се надеваме на Скудето ( читај лига на шампиони ).
Не ,не сум гледал.Ти како што ќе кажеш така, вчера купивте интернет и одма по форуми почнавте да продавате муда за трактори.Уживај си јас само си дадов свое мислење и ти понудив статистика а за тоа дали сум гледал натпревари или не само ќе речам хехехе:pos2:уживај си.....
Многу си контрадикторен.прв тим или прва постава?????Ја не познавам екипа шо не игра со "прв тим "?!Ако е за тоа знаеш колку тренираат со прв тим?????36 играчи.Не ,не сум гледал.Ти како што ќе кажеш така, вчера купивте интернет и одма по форуми почнавте да продавате муда за трактори.Уживај си јас само си дадов свое мислење и ти понудив статистика а за тоа дали сум гледал натпревари или не само ќе речам хехехе:pos2:уживај си.....
И пак ќе напоменам: Игравме со прв тим(а не прва постава) скоро сите натпревари, децата беа ставани заради што бевме приморани не дека Нерчо сакаше така, тој и сами прочитавте во изјавата дал максимум од тимот, значи не чувал и не калкулирал играчи.АЈ ПОЗДРАВ :smir:
Бобо нема шо да се прегледува.јасно е шо беше целта и не планирам веќе да објаснувам.првиот голман не брани на сите утакмици,плејмејкерот и главниот стрелец немаат право на настап,се пуштаат некои деца од младински погон за замени,така да јасно е се.И нека кажат сега дали составот на сите утакмици е постојан??????НЕ!!!!
море мислев дека на мене ми е јасно се за составот.Тие шо викаа дека гледале се убаво им даде почетни состави па нека видат шо сме играле и со кој состав сме играле и нека си споредат големи и возрасни луѓе се.:smir:ххх брат очигледно не ме свати ти али ајде нема веза несакам да се расправаме мегу себе само помогнав во некој работи кој биле први 11 и замени нишо повеке :smir:
општо не сакам да се расправаме навивачи на јуве :smir:море мислев дека на мене ми е јасно се за составот.Тие шо викаа дека гледале се убаво им даде почетни состави па нека видат шо сме играле и со кој состав сме играле и нека си споредат големи и возрасни луѓе се.:smir: