Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно можеме да се фокусираме само за скудетото, кој к***Р беше тоа лига европа нека играат таму Лех Сити и други како нив ние освојуваме сериа А

Конечно можеме да се фокусираме само за скудетото, кој к***Р беше тоа лига европа нека играат таму Лех Сити и други како нив ние освојуваме сериа А

Богами со ваков Интер греота е да не освоите

Во ред ќе беше ако Јувентус излезеше со младите и речеше оваа сезона не се бориме во ЛЕ, вака испаѓа првиот тим да не може да ги победи еден Салзбург и Познан.Стварно е срамота, ги игра Красич, Киелини,Бонучи,Дел Пиеро и неможат да победат.Оваа сезона изгледа ќе бутнеме нов рекорд во нерешени натпревари, со Катанија сега што да очекуваме 1-1, 0-0 или?
И дај не се расправајте без причина со овие од Милан кога човекот ништо лошо не рече и кривицата и грешките треба да ги бараме кај карикатурана од тренер пред се.

Ај наброј молим те од првиот тим кој играше со салзбург????али да не с емачиш еве јас ќе ти постирам подоле.
13 A. Manninger
21 Z. Grygera
SO.gif

19 L. Bonucci
3 G. Chiellini
29 P. De Ceglie
5 M. Sissoko
23 S. Pepe
SO.gif

25 J. Martínez
SO.gif
YC.gif
57' 8 C. Marchisio
10 A. Del PieroКој од тука е првотимец цело време?????

Како прво ги нема Аквилани и Кваљарела и сите ние знаеме колку се тие важни сезонава за тимот.Не зборете напразно само.Факт беше уште при првите три кола дека ова натпреварување ни е во втор план,така да не се замарам многу (као некој шо се замара толку и од другите фан клубови)..

Ај наброј молим те од првиот тим кој играше со салзбург????али да не с емачиш еве јас ќе ти постирам подоле.
13 A. Manninger
21 Z. Grygera
SO.gif

19 L. Bonucci
3 G. Chiellini
29 P. De Ceglie
5 M. Sissoko
23 S. Pepe
SO.gif

25 J. Martínez
SO.gif
YC.gif
57' 8 C. Marchisio
10 A. Del PieroКој од тука е првотимец цело време?????

--- надополнето ---

Како прво ги нема Аквилани и Кваљарела и сите ние знаеме колку се тие важни сезонава за тимот.Не зборете напразно само.Факт беше уште при првите три кола дека ова натпреварување ни е во втор план,така да не се замарам многу (као некој шо се замара толку и од другите фан клубови)..
Друже сега пак ми спомињаш само Салзбур, само Лех па као овај онај играл.Еве ти статистика види си кој колку играл на сите натпревари во овај "невреден" куп за поголем број од тука.На 7ма страна имаш се : http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/uefacup/2011/e/e_2003010_pk.pdf напомена: до натпреварот со Лех е статистиката и види убаво дали прва постава не сме играле.Па може и да не се разбираме што се подразбира под прв тим, прва постава, резерви и младински погон?

Или еве и ти да не се мачиш да бараш само ќе спомнам :Киелини,Бонучи, Мело на 4н., Маркизио,Пепе,Красич,Дел Пиеро на 5н. И сега да те прашам за која постава играат овие?

Не ми е жал што испаднавме, жал ми е што дале максимум како што вели Дел Нери.Е, ако ова ни е максимум тогаш :pop:

Друже сега пак ми спомињаш само Салзбур, само Лех па као овај онај играл.Еве ти статистика види си кој колку играл на сите натпревари во овај "невреден" куп за поголем број од тука.На 7ма страна имаш се : http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/uefacup/2011/e/e_2003010_pk.pdf напомена: до натпреварот со Лех е статистиката и види убаво дали прва постава не сме играле.Па може и да не се разбираме што се подразбира под прв тим, прва постава, резерви и младински погон?

Ти изгледа не си гледал ниедна утакмица од групава па сеа ми даваш документи тука да глеам.Ајде дај ми состав на прв тим на Јуве да видам според тебе кој е првиот тим,па после види кој играл од ПОЧЕТОК (ЧИТАЈ УБАВО) во европа лига.Или коа влегоа оние у пубертет шо се уште против Салзбург со бубулици на лицето ти ги рачунаш за првотимци?????

Абе и да не сака човек не може да не искоментира. Значи Јувентус си ги намести утакмиците со Салзбург ( сега ќе срипаат 18 годишниците - тврдокорни навивачи на Јуве) и за тоа се надевам барем зема некоја пара. Значи повеќето овде најдоа утеха - демек купот не бил важен , сме немале екипа.... како и да е ЈУВЕНТУС не го тепаше Сазбург, не го тепаше Лех П.... и не знам како на верниве навивачи ова им е добредојдено и сеедно.... Иначе тим за титула нема Јувентус нема и нема ни да има за 1-2 сезони.... Така да стручните коментари на шизициве паѓатт во вода..... а зашто Јувентус играше лежерно со погореспоментиве екипи и не се замараше - тоа господинот Марота знае и се разбира маскотата Дел Нери.... Не верувам дека Липи да беше тренер ќе дозволеше Јувентус да се избламира вака....... !!! како и да е да се надеваме на Скудето ( читај лига на шампиони ).

Ти изгледа не си гледал ниедна утакмица од групава па сеа ми даваш документи тука да глеам.Ајде дај ми состав на прв тим на Јуве да видам според тебе кој е првиот тим,па после види кој играл од ПОЧЕТОК (ЧИТАЈ УБАВО) во европа лига.Или коа влегоа оние у пубертет шо се уште против Салзбург со бубулици на лицето ти ги рачунаш за првотимци?????
Не ,не сум гледал.Ти како што ќе кажеш така, вчера купивте интернет и одма по форуми почнавте да продавате муда за трактори.Уживај си јас само си дадов свое мислење и ти понудив статистика а за тоа дали сум гледал натпревари или не само ќе речам хехехе:pos2:уживај си.....

И пак ќе напоменам: Игравме со прв тим(а не прва постава) скоро сите натпревари, децата беа ставани заради што бевме приморани не дека Нерчо сакаше така, тој и сами прочитавте во изјавата дал максимум од тимот, значи не чувал и не калкулирал играчи.АЈ ПОЗДРАВ :smir:

Абе и да не сака човек не може да не искоментира. Значи Јувентус си ги намести утакмиците со Салзбург ( сега ќе срипаат 18 годишниците - тврдокорни навивачи на Јуве) и за тоа се надевам барем зема некоја пара. Значи повеќето овде најдоа утеха - демек купот не бил важен , сме немале екипа.... како и да е ЈУВЕНТУС не го тепаше Сазбург, не го тепаше Лех П.... и не знам како на верниве навивачи ова им е добредојдено и сеедно.... Иначе тим за титула нема Јувентус нема и нема ни да има за 1-2 сезони.... Така да стручните коментари на шизициве паѓатт во вода..... а зашто Јувентус играше лежерно со погореспоментиве екипи и не се замараше - тоа господинот Марота знае и се разбира маскотата Дел Нери.... Не верувам дека Липи да беше тренер ќе дозволеше Јувентус да се избламира вака....... !!! како и да е да се надеваме на Скудето ( читај лига на шампиони ).

Значи немаш право никого да критикуваш.За тоа колку го сакам и колку ми значи Јувентус само ЈАС си знам.Ако Дел Нери ти е маскота,да не го сакаш раниери,ферара,закерони повторно????И дека Липи ќе седне повторно на клупата на Јуве тоа никад нема да се деси (помири се со тоа).Муабетов ти е ДА БЕШЕ БАБА МУШКО,ЌЕ СЕ ВИКАШЕ ДУШКО!!!!!
И платини да беше во напад 0-4 ќе тепавме денес.:smir:

--- надополнето ---

Не ,не сум гледал.Ти како што ќе кажеш така, вчера купивте интернет и одма по форуми почнавте да продавате муда за трактори.Уживај си јас само си дадов свое мислење и ти понудив статистика а за тоа дали сум гледал натпревари или не само ќе речам хехехе:pos2:уживај си.....

Епа пошто се правиш паметен и бегаш од прашањето шо ти го поставив погоре за првиот тим,глеам колку си гледал.И глеам у исто време сме регистрирани а имам делаку повеќе постови од тебе,шо значи активно пишувам на темава пошо имам шо да пишам (сум ги гледал сите утакмици сезонава).И уше еднаш дај кажи го првиот состав на Јуве за сезонава????

--- надополнето ---

И пак ќе напоменам: Игравме со прв тим(а не прва постава) скоро сите натпревари, децата беа ставани заради што бевме приморани не дека Нерчо сакаше така, тој и сами прочитавте во изјавата дал максимум од тимот, значи не чувал и не калкулирал играчи.АЈ ПОЗДРАВ :smir:
Многу си контрадикторен.прв тим или прва постава?????Ја не познавам екипа шо не игра со "прв тим "?!Ако е за тоа знаеш колку тренираат со прв тим?????36 играчи.
И можеш да збориш до задутре и да плукаш по Јуве (шо и правиш во случајов) ама меѓу редови требаше да сватиш дека не ни е приоритет ова натпреварување.

Ке се потрудам да смирам тензија значи на првиот натпревар јуве излегол со Лех
Alexander Manninger
Zdeněk Grygera Nicola Legrottaglie Giorgio Chiellini Paolo De Ceglie
Miloš Krasić Felipe Melo Mohamed Sissoko Davide Lanzafame
Alessandro Del Piero Vincenzo Iaquinta
замени Marco Motta 45' за Paolo De Ceglie Simone Pepe 55 'за Davide Lanzafame 79 'Claudio Marchisio за Vincenzo Iaquinta

овај подолу со сити

Alexander Manninger
Zdeněk Grygera Leonardo Bonucci Giorgio Chiellini Paolo De Ceglie
Miloš Krasić Mohamed Sissoko Claudio Marchisio Jorge Martinez
Vincenzo Iaquinta Alessandro Del Piero

замени Simone Pepe за Jorge Martinez 54' Marco Motta 72' за Paolo De Ceglie Felipe Melo за Miloš Krasić 75 мин
салзбург

Alexander Manninger
Zdeněk Grygera Leonardo Bonucci Giorgio Chiellini Paolo De Ceglie
Jorge Martinez Claudio Marchisio Mohamed Sissoko Simone Pepe
Amauri Alessandro Del Pierо

замени Miloš Krasić за Simone Pepe 46' Felipe Melo за Felipe Melo Jorge Marinez 64' Marco Motta за Zdeněk Grygera 80'
Marco Storari
Marco Motta Leonardo Bonucci Nicola Legrottaglie Simone Pepe
Miloš Krasić Manuel Giandonato Mohamed Sissoko Claudio Marchisio
Amauri Alessandro Del Piero

замени Matteo Liviero за Manuel Giandonato 51' Marcel Büchel за Miloš Krasić 63' Niccolò Giannetti за Simone Pepe 83'

Alexander Manninger
Vincenzo Camilleri Leonardo Bonucci Giorgio Chiellini Armand Traoré
Miloš Krasić Mohamed Sissoko Claudio Marchisio Simone Pepe
Alessandro Del Piero Vincenzo Iaquinta

замени Davide Lanzafame за Simone Pepe 67' Felipe Melo за Mohamed Sissoko 75' Alberto Libertazzi за Armand Traoré 80' еве ви па прегледајте ги стартните 11 а исто во можете да го проверите на од уефа страницата

Бобо нема шо да се прегледува.јасно е шо беше целта и не планирам веќе да објаснувам.првиот голман не брани на сите утакмици,плејмејкерот и главниот стрелец немаат право на настап,се пуштаат некои деца од младински погон за замени,така да јасно е се.И нека кажат сега дали составот на сите утакмици е постојан??????НЕ!!!!

Треба да се напомене дека првите 2 утакмици тимот не беше уигран , нема за што да се карате кој колку е навивач или кој колку го сака тимот секој си знај по себе си .....за тоа дека одпаднавме никој не ни е крив туку ние самите .....и плус несреќа се случи првите 2 како што кажав не бевме уиграни како тим не се познаваја играчите плус ги немавме Aquilani (нашиот најдобар плејмејкер ) , Quagliarella ( нашиот 1 стрелец во тимот) , Немаме нашиот генерал назад Буфон , еден опасен дриблер како Мартинез...па на крај уште на хокејско игралиште игравме ..... па можевме во знак на протест сите играчи во 2рото полувреме кога излегуваа на центарот еден огромен снешко да направат :)

Бобо нема шо да се прегледува.јасно е шо беше целта и не планирам веќе да објаснувам.првиот голман не брани на сите утакмици,плејмејкерот и главниот стрелец немаат право на настап,се пуштаат некои деца од младински погон за замени,така да јасно е се.И нека кажат сега дали составот на сите утакмици е постојан??????НЕ!!!!

ххх брат очигледно не ме свати ти али ајде нема веза несакам да се расправаме мегу себе само помогнав во некој работи кој биле први 11 и замени нишо повеке :smir:

ххх брат очигледно не ме свати ти али ајде нема веза несакам да се расправаме мегу себе само помогнав во некој работи кој биле први 11 и замени нишо повеке :smir:
море мислев дека на мене ми е јасно се за составот.Тие шо викаа дека гледале се убаво им даде почетни состави па нека видат шо сме играле и со кој состав сме играле и нека си споредат големи и возрасни луѓе се.:smir:

море мислев дека на мене ми е јасно се за составот.Тие шо викаа дека гледале се убаво им даде почетни состави па нека видат шо сме играле и со кој состав сме играле и нека си споредат големи и возрасни луѓе се.:smir:
општо не сакам да се расправаме навивачи на јуве :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom