Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
А од кога тоа е проблем на Јувентус ?

ке биде проблем за вас брат ако завршите 4 ти во Италија,место квалификации во ЛШ па ке си играте тука со Лех и Левски ...искрено не сум против Јуве али би сакал да ви се врати како бумеранг.

навивав за вас бе дебилче,доста се фали со победата во Милано 1-2 има реванш , лани беше 0-3 и 3-0 вкупно 6-0 за милан. Стрпи се во напролет па ке прајме муабет. А иначе навива за вас како италјански тим оти ке ми лапнат место германците . Акао кажувате дека не ви се игра уште на почеток откажи се и нека игра Каљари а не вака да се резилиш и да бараш алиби.

Прва ствар пази шо зборуваш, се гледа колку си интелигентен со тоа што вреѓаш.

Друга ствар, твојата иритација од мене и спомнувањето на ланските резултати се последица на нервоза и фрустрација

Трета и последна ствар, баш ме боли мене дали Италија ќе има 3 или 4 места. За тоа требаше од ФИГЦ да мислат порано. Плус тоа ние сме сигурни дека, ќе бидеме во топ. Вие не сте, па се плашите??

ке биде проблем за вас брат ако завршите 4 ти во Италија,место квалификации во ЛШ па ке си играте тука со Лех и Левски ...искрено не сум против Јуве али би сакал да ви се врати како бумеранг.

Дури и ХД, да ти се гледа поубаво.

Прва ствар пази шо зборуваш, се гледа колку си интелигентен со тоа што вреѓаш.

Друга ствар, твојата иритација од мене и спомнувањето на ланските резултати се последица на нервоза и фрустрација

Трета и последна ствар, баш ме боли мене дали Италија ќе има 3 или 4 места. За тоа требаше од ФИГЦ да мислат порано. Плус тоа ние сме сигурни дека, ќе бидеме во топ. Вие не сте, па се плашите??

последново ти е пост на годината:pos2:

тоа е више сигурно дека ке ви лапнеме место за лига шампиони бидете сигурни :)))

kaj i da e ke ima italija tri pretstavnika u liga na sampioni za zal :(
a eden od najkrivite za toa e juventus
Јувентус е најмалку крив за ова другар. Од 2006тата па наваму се расипа цел фудбал во Италија така да Јуве е најмалку крив за ова со тоа што тие несакаат да го играт тој куп :)

тоа е више сигурно дека ке ви лапнеме место за лига шампиони бидете сигурни :)))

така е ама кажи им го тоа не дебилчињава 16 годишни,али ги свакам на дијазепан се од лани уште и ги држи како тешка дрога и се им е хај:pos2:

Здравје, но освен Баерн дали некој заслужува да игра ЛШ, т.е. дали некој друг освен Баерн стига далеку?
Според поени може ќе го заслужат, но според игра во ЛШ, НЕ.

Италијаните скоро сите и скоро секоја година сите идат во 1/8, освен случајот лани, и пред тоа не ми текнува.

И затоа треба посебно да си бидат поените за ЛШ и ЛЕ, па ако треба и 0 да имаат италијаните у ЛШ.

така е ама кажи им го тоа не дебилчињава 16 годишни,али ги свакам на дијазепан се од лани уште и ги држи како тешка дрога и се им е хај:pos2:
Добро да провоцира некој од Бари или Палермо и така и така ќе го сватам ама ти кај влезе тука во едносмерна да те праша човек?....И доста со тоа дали Италија ќе има 1-2-3-4-5 или 20 претставника во ЛШ ич не ме боли ние моментално сме 3то место и после оваа елиминација од ЕЛ сигурно ќе напредуваме уште нагоре така да мене ич не ме занима тоа губење на место од ЛШ за Италијанците тие си го заебаа фудбалот тие неко го оправат :)

Абе не ти беше доста серење,18 поста за 6 минути,едвај во 1 пост напиша нешто логично...никој не ти брани,ама оди на ЛЕ подфорум,кењај колку сакаш.Не боли стапот дали Италија ке има 3-4 или 9 места во ЛШ

Јас искрено очекував да заврши нерешено за да можиме да се фокусираме во сериа а :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom