Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
друже кажи ми дека не следиш шпански фудбал.:pos2: Друже сериозно мислиш дека Кркич и Бензема се достојна замена за Алекса?:nesvest:
1 од тиа двајца да се земе е супер поточно бензема исто разбира колку џеко ама е двојно поефти т .е џонсон и бензема за тиа пари .Ако се зеат Џеко и Бензема (што лично јас сака само тешко остварливо е) ќе ни треба едно екстремно брзо лево крило како Џуџак и еден добар десен бек и ќе палат момците![]()
друже кажи ми дека не следиш шпански фудбал.
Не ги пуштаат многу ама кога ке влезат дават голеви
п.с сети се како беше игуаин пред 2 сезони не го пуштаа ама кога ке влезеше даваше голеви,верува сега го гледаш и него што праве .
--- надополнето ---
1 од тиа двајца да се земе е супер поточно бензема исто разбира колку џеко ама е двојно поефти т .е џонсон и бензема за тиа пари .
кој и да се донеси од бензема или џеко би бил покреативен од амаури
Да, пратам Шпанско,немам пропуштено меч на Барса и Реал. Но Не ми е поентата во тоа дали дават голови или не, поентата е што Дел Пиеро не е истурен шпиц како овие двајца,и има милион карактеристики кој овие децава кој ги наброја не ги поседуваат...Инаку Бојан Кркич е најпреценетиот млад играч на денешницата.Ако го гледаше последниот натпревар во купит на Шпанија,со кој играа со некој ниско лигаш, цел натпревар го форсираа Кркич,сите му подаваа,овој од 20 шанси едвај 1 гол постигна. едвај. Толку нпрецизен напаѓач нема ни во македонската лига....друже кажи ми дека не следиш шпански фудбал.
Не ги пуштаат многу ама кога ке влезат дават голеви
п.с сети се како беше игуаин пред 2 сезони не го пуштаа ама кога ке влезеше даваше голеви,верува сега го гледаш и него што праве
.
Bale :smir:Ако се зеат Џеко и Бензема (што лично јас сака само тешко остварливо е) ќе ни треба едно екстремно брзо лево крило како Џуџак и еден добар десен бек и ќе палат момците![]()
Повиканите за против Џенова:
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traore
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
39 Camilleri
43 Sorensen
Красич се враќа од повредата,но неговиот настап на натпреварот со Џенова не е сигурен,како што изјави Дел Нери „Ако постои и најмал ризик да ја обнови повредата Красич нема да игра против Џенова“, што е и правилна одлука.
Не се согласувам со тебе,бојан кркич е супер фудбалер вреде 20 милиони евра и ке праве лом ама не му се дава шанса.Во купот никој не го гледа како играе.нас ни треба играч од типот на трезеге иако мислам дека и бензема и кркич се и дриблери + тоа.Јувентус играе на крила работа му е на красич и на маркисиожпепе да му местат топки на спицевите.Од квањарела сум воодусевен иако не се ни соменвавм во него.Да, пратам Шпанско,немам пропуштено меч на Барса и Реал. Но Не ми е поентата во тоа дали дават голови или не, поентата е што Дел Пиеро не е истурен шпиц како овие двајца,и има милион карактеристики кој овие децава кој ги наброја не ги поседуваат...Инаку Бојан Кркич е најпреценетиот млад играч на денешницата.Ако го гледаше последниот натпревар во купит на Шпанија,со кој играа со некој ниско лигаш, цел натпревар го форсираа Кркич,сите му подаваа,овој од 20 шанси едвај 1 гол постигна. едвај. Толку нпрецизен напаѓач нема ни во македонската лига....![]()
ако се додаде и диего ...Не се согласувам со тебе,бојан кркич е супер фудбалер вреде 20 милиони евра и ке праве лом ама не му се дава шанса.Во купот никој не го гледа како играе.нас ни треба играч од типот на трезеге иако мислам дека и бензема и кркич се и дриблери + тоа.Јувентус играе на крила работа му е на красич и на маркисиожпепе да му местат топки на спицевите.Од квањарела сум воодусевен иако не се ни соменвавм во него.
п.с 40 милиони за џеко лоллллллллллллл,не вреде толку далеку е од тоа а играе и во германија.Џеко имаше минатата година како и оваа исто голови со графите ама го форсираат џеко за разллика од графите.
ако се додаде и диего ...Не се согласувам со тебе,бојан кркич е супер фудбалер вреде 20 милиони евра и ке праве лом ама не му се дава шанса.Во купот никој не го гледа како играе.нас ни треба играч од типот на трезеге иако мислам дека и бензема и кркич се и дриблери + тоа.Јувентус играе на крила работа му е на красич и на маркисиожпепе да му местат топки на спицевите.Од квањарела сум воодусевен иако не се ни соменвавм во него.
п.с 40 милиони за џеко лоллллллллллллл,не вреде толку далеку е од тоа а играе и во германија.Џеко имаше минатата година како и оваа исто голови со графите ама го форсираат џеко за разллика од графите.
Ок друже, не мора да се согласуваме, сто људи сто чуди,така?:smir: .Арно ама ти си го вртиш муабетот во друга насока,колку пари вреди овој или оној не спомнав и не ме интересира. Туку смешно ми е како кажа дека Кркич/Бензема, се замена за Дел Пиеро, прво си мислев си мислел на едно а си пишал друго, си се збунил или слично.Сериозно....али твое мислење,јебига...:salut:Не се согласувам со тебе,бојан кркич е супер фудбалер вреде 20 милиони евра и ке праве лом ама не му се дава шанса.Во купот никој не го гледа како играе.нас ни треба играч од типот на трезеге иако мислам дека и бензема и кркич се и дриблери + тоа.Јувентус играе на крила работа му е на красич и на маркисиожпепе да му местат топки на спицевите.Од квањарела сум воодусевен иако не се ни соменвавм во него.
како да не ги мешаш парите се шпекулира дека нема јувенутс ну 16 милиона а камоли 40 милиона за џеко во зимскиот преоден рок,не смее деа се земе матри тој ке биде како палоски минатата година.Ок друже, не мора да се согласуваме, сто људи сто чуди,така?:smir: .Арно ама ти си го вртиш муабетот во друга насока,колку пари вреди овој или оној не спомнав и не ме интересира. Туку смешно ми е како кажа дека Кркич/Бензема, се замена за Дел Пиеро, прво си мислев си мислел на едно а си пишал друго, си се збунил или слично.Сериозно....али твое мислење,јебига...:salut:
Bale :smir:
како да не ги мешаш парите се шпекулира дека нема јувенутс ну 16 милиона а камоли 40 милиона за џеко во зимскиот преоден рок,не смее деа се земе матри тој ке биде како палоски минатата година.
п.с Џабе ке ти објаснувам кога не пратиш шпански фудбал и не разбираш,сакам да ти одјаснам реалноста и најдоброто решение за јувенутс оваа година да подигне некој трофеј.Дел пиеро го почитувам многу и не сакам никој да споредувам со него ама ке му биде многу мило ако некој од овие двајца + нијмар дојде за разлика од твојте лити мислења небаре навиваш за лече .