Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би сакал да ја изгубиме утакмицава или нерешено да заврши , да испаднемо од ова купов гаден па и би им ги поклонил бодовиве на Салзбург ама под услов да испадне и сити ... најдобар расплет би било тоа според мене.

Не ми се верува што суштество ќе беше овој Амаури. Никогаш не е на местото каде оди нафрлената топка. Било кој од улица да земеа макар еднаш случајно ќе се најдеше на вистинското место. Цццц, каков напаѓач имаме, може секој да ни завидува.

Дали пак мислите да местите и да вадите Х ?? АМАН -.-

Скор 0-4-0 :O ?

--- надополнето ---

Абе во Сериа Ц1/Б да ве преместа само треба, и збор да не речите. ПРОСТ ТИМ!!!!!

--- надополнето ---

Абе во Сериа Ц1/Б да ве преместа само треба, и збор да не речите. ПРОСТ ТИМ!!!!!
Ај бркај работа глеаш дека играчите не се замараат пола беа младинци.Еве од следно коло идеме во Ц1 дека ти кажа и дека ве заебале на спортска да ви ебам коцкарите прости што го играте тогаш?

--- надополнето ---

Да бе, Серија Д 2 за тебе специјално. Те заебаа на ливче и одма местена, а што имаа 4 младинци во состав тоа нема врска. Прост народ бе по форумов, од каде излегуваат само...

Јао , со оглед дека и ова е нерешен исход , дали до крај ќе успее Јуве сите мечеви нерешено да ги заврши , би бил интересен биланс , нема можеби да се пласира понатаму што е лошо( но гледам тука луѓе сакаат така...) сепак ќе биде без ниеден пораз од 6 меча , и со точно 6 поена!

Слаба утакмица,нерешениот резултат е реален епилог за обаа утакмица.Фудбалерите со сигурност се откажуваат од Лига Европа и цел им е да отпаднат и да ги насочат силите кон Серија А. Без разлика што Лех победи ние имаме и натаму шанси за пласман, но времето ќе каже дали ќе се пласираме или не.

п.с.Ќе заборавев, Фризурата треба да си оди во Јануари.

Очекуван резултат,бар за мене,прв пат да ми е мило што мојот омилен тим не победи.Сега со сите сили во Сериа А. А за тие што не гледаат дека Јуве се откажал од купот предвреме, се едноставно слепци.

Мило ми е што заебаа заради глупите коцкари кои доаѓаат тука со теории на заговор. Местена била како да не. И јас ја имав кец на ливче ама не бладам тука дека е местена. Нормално, нема да бладам кога не сум коцкариште изгорено ко некои тука. Како што реков, прост народ.

--- надополнето ---

i krasic igrase prv tim
ne e samo vtor tim

tapa se salzburg koj ve znae so vaka igrate tapa
Ајде бе гитла во вашите фан клубови, само да се провоцирало значи :uvo:

--- надополнето ---

Прост си ти бе,оди паси овците таму во друг фан клуб.

Да бе, Серија Д 2 за тебе специјално. Те заебаа на ливче и одма местена, а што имаа 4 младинци во состав тоа нема врска. Прост народ бе по форумов, од каде излегуваат само...

Не проверуваат кога ке играат спортска кого играат и кои состави ке излезат па сега оф леле мајко...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom