Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дали пак мислите да местите и да вадите Х ?? АМАН -.-

Скор 0-4-0 :O ?

--- надополнето ---

Абе во Сериа Ц1/Б да ве преместа само треба, и збор да не речите. ПРОСТ ТИМ!!!!!

брат ако не разбираш не се нервирај за џабе стварно немаме тим за 2 фронта и нема шо да бараме во лига европа

Слаб натпревар за Јуве но се гледаат какви се амбициите не е сомнено тоа. ЛЕ е понижување за Јуве и би требало да ги пуштат Лех да одат понатаму а ние да се фокусираме само на Сериа А и да атакуваме ако не за тронот барем за пласман во првите 4 и догодина се разбира ЛШ а не овој глуп куп :)П.С. како информација и јас само на Јуве паднав па пак ништо едноставно ја изиграв така навивачки а знаев дека нема да тепат :)

Немам зборови за Амаури се полошо игра не златна канта златен контејнер нека му дадат ни на салзбург неможе гол да му дае деген

одличен резултат-се надевав на 0-1 но и вака е добро.....следниот натпревар само младинците на терен,се друго по мотели и хотели НА ОПУШТАЊЕ !!!:pos:

^ Значи вака, да не ве цитирам сите, и не ни мислам да се расправам. То си е само мое мислење, премногу редите а после цацко ви е крив. И немој со тоа дека игравте со втор тим.. го гледав почетоко, Дел пиеро, красич и кој таму друг незнам ама играја.. А уствари за шо се чувавте ? За Чезена ??? Само ете Леч го тепа Сити, па сеа можите слободно да се насочите во првенството, целосно.

:pos:

ПС. Овај Дел Пиеро членов шо ми дал црвено, мн ме исплаши и ме повреди, нема да можам да спијам вечер. :)

^ Значи вака, да не ве цитирам сите, и не ни мислам да се расправам. То си е само мое мислење, премногу редите а после цацко ви е крив. И немој со тоа дека игравте со втор тим.. го гледав почетоко, Дел пиеро, красич и кој таму друг незнам ама играја.. А уствари за шо се чувавте ? За Чезена ??? Само ете Леч го тепа Сити, па сеа можите слободно да се насочите во првенството, целосно.

Фала што ни кажа кај да се насочиме сеа ти насочисе надвор од фан клубов и друг пат пак играј го јуве и стави го кец со милан поззз

ПС. Овај Дел Пиеро членов шо ми дал црвено, мн ме исплаши и ме повреди, нема да можам да спијам вечер. :)
Батали ти кој со каков состав играл, мотивација е клучниот збор, ако не ти е јасно,не коментирај овде,оди во подфорум Поплаки и плачи си таму,како Јуве те турнал за 500д или колку и да е...

Дали пак мислите да местите и да вадите Х ?? АМАН -.-

Скор 0-4-0 :O ?

--- надополнето ---

Абе во Сериа Ц1/Б да ве преместа само треба, и збор да не речите. ПРОСТ ТИМ!!!!!

Искрено, свесноста на луѓево во фан клубов за твоето постоење е некаде околу (не ме фаќај за збор) 0.0002%. Свесноста пак, за твоето губење на пари е 400 пати помало во однос на процентот со твоето постоење.
Тоа што си изгубил пари е резултат на твоето (не) познавање на фудбалот. Постот е само потврда на мојата теорија.

Јувентус. . . .

Нормално и очекувано. Што од замор, што од потрошња со Милан, што од повредени, што од „мотивација“ . Повеќе се чуваа од повреди него што играа. Реков претходно, фали тандемот Мело - Аквилани, а токму овој вториов е главната причина за серијата нерешни резултати, без победа. Јувентус нема мотив да го игра овој Куп. Ниту престижот во ова натпреварување ниту парите, не можат да ги мотивираат фудбалерите да играат како што играат дома (читај против Милан). Едноставно Европа Лига и Јувентус не се на иста бранова должина.

Немам ништо против да испаднат од купов. Тоа ке значи повеке време за подготвување во домашното првенство и најверојатно и најбитно во овој момент - помалку повреди. Ионака првата цел на клубот е Топ 4 места во Серија А.
Единствено ми е, само испаѓањето да не влијае негативно на психолошки план кај играчите. Ма да, не би требало да има таков блок ако јасно се стави до знаење дека Европа Лига е само разонода на тимот и место каде што ке можат младите да се истрчаат.

Искрено, свесноста на луѓево во фан клубов за твоето постоење е некаде околу (не ме фаќај за збор) 0.0002%. Свесноста пак, за твоето губење на пари е 400 пати помало во однос на процентот со твоето постоење.
Тоа што си изгубил пари е резултат на твоето (не) познавање на фудбалот. Постот е само потврда на мојата теорија.

Јувентус. . . .

Нормално и очекувано. Што од замор, што од потрошња со Милан, што од повредени, што од „мотивација“ . Повеќе се чуваа од повреди него што играа. Реков претходно, фали тандемот Мело - Аквилани, а токму овој вториов е главната причина за серијата нерешни резултати, без победа. Јувентус нема мотив да го игра овој Куп. Ниту престижот во ова натпреварување ниту парите, не можат да ги мотивираат фудбалерите да играат како што играат дома (читај против Милан). Едноставно Европа Лига и Јувентус не се на иста бранова должина.

Немам ништо против да испаднат од купов. Тоа ке значи повеке време за подготвување во домашното првенство и најверојатно и најбитно во овој момент - помалку повреди. Ионака првата цел на клубот е Топ 4 места во Серија А.
Единствено ми е, само испаѓањето да не влијае негативно на психолошки план кај играчите. Ма да, не би требало да има таков блок ако јасно се стави до знаење дека Европа Лига е само разонода на клубот.
Се слагам ако сакаа да го тепаат салзбург ќе го тепаа очигледно со сите сили одат на што подобар пласман во првенство и подобро така следен противник Чезена

Браво за пресметките..

Fossil За претседател !! :pos:

Толку, ве напуштам засекогаш, сега имате доволно време да се припремате за дербито кое ви претстој, против силната екипа на Чезена! :))))

Чао кисче.

Браво за пресметките..

Fossil За претседател !! :pos:

Толку, ве напуштам засекогаш, сега имате доволно време да се припремате за дербито кое ви претстој, против силната екипа на Чезена! :))))

Чао кисче.

Иди и не врачај се!

^ Абе гони се,нашол кој да збори одвај со Милан изиграја нерешено, а ми се прават некои гиганти.Помисли со таа тиквата,го имате Роналдо,Игуаин,Озил,Чави Алонсо,Бензема и да не ги набројувам другите,со ваква постава треба да се унакаже Милан а не во 94 мин на среќа да постигнете гол,за разлика од Јувентус кој има посалба прва постава а ги победи Милан на домашен терен.

^ Абе гони се,нашол кој да збори одвај Милан го тепаја вчера а ми се прават некои гиганти.Помисли со таа тиквата,го имате Роналдо,Игуаин,Озил,Чави Алонсо,Бензема и да не ги набројувам другите,со ваква постава треба да се унакаже Милан а не во 94 мин на среќа да постигнете гол,за разлика од Јувентус кој има посалба прва постава а ги победи Милан на домашен терен.

Едвај до бод дојдоа, не ѓи победија.:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom