Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одсекогаш сум го ценел Момо ама ова што го направил е EPIC FAIL!ццццц папак еден па коа некој игра лошо ти го фалиш бе??????али као шо некој погоре кажа 1-2 :bip:
од 11 секунда коа ќе се ували мело запазете го како се радуе :pos2:
:pos2: Kako go akna na markizio i pocna neso da mu zbori glea nemze da go sopre oti se raduva ko LUD i pocna so nego da ripa :pos2: KOMEDIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!ццццц папак еден па коа некој игра лошо ти го фалиш бе??????али као шо некој погоре кажа 1-2 :bip:
од 11 секунда коа ќе се ували мело запазете го како се радуе :pos2:
А што треба да ги фалиме коа играат лошо?Истиот муабет како со Сторари,првин го плукавте после го фалите,истово и со Мело е. Сега го величите следната ќе го пцуете. :wink:
Честито победа ,плескање сред Милано!! значи ги поминавме најтешките гостувања ,4 бода од Интер и Милан на гости,не е лошо ,Дел Нери одлично ги постави играчите,знае да извади максимум од одбраната,со Николче позади и Де Чеље но си ја завршија работата,Де Чеље ја имаше и најважната улога,асистенција до Кваљарела и после си се повреди на наша среќа да не праи киксови тамувлезе Пепе како бек и изигра солидно но и Легротаље беше добар,сите си ја вршеа работата,од Сторари до Дел Пиеро,Мело мен оф д меч
ме радува и играта на Мартинез и Сисоко,он ја заврши најголемата работа при вториот гол а Милан немаше некои 100% шанси така да нека не се палат многу
штета што не играше Красич ,Антонини уште толку ќе го збркаше
и Киелини,да играше он носот немаше да мрде камоли да даде гол.
п.с слушнав дека против Интер,навивачите на Интер кога скандирале интер навивачите на јуве враќале со МЕРДАААА хах,точно ли е ова?ја мислам дека го слушнав тоа,малце каснам со ова али немав нет подолго време.да не има некој клип?тоа е епик и мора да се види и слушне пак,такво ребрање немало до сеа хахах
Него повредиве не скинаа.....Де Чеље таман почна да влегува у посакувана форма,лекарите денес предвидуваат 3 месеци пауза,Мартинез исто лека полека почна да оправдува дел од средствата вложени во него оп повреда 2 месеци пауза,Манингер исто месец дена ке отуствувал од терените,единствена добра вест е што повредата на Џорџо не е сериозна и ке му треба некој 2-3 дена одмор само до тренинзи.линк