Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Stile Juve ...

Најважната работа во историјата на Јувентус , Менталитетот, кој се изгуби во последниве 4 години се враќа назад ...

--- надополнето ---

348lkbs.jpg

:tv:

Менталитетот на Мело? Да ментален е хахахаххахаа....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

[/COLOR]
348lkbs.jpg

:tv:[/QUOTE]

Da ne imas video i koga se raduvase pred sesnaesetnik koga promasija milan :helou: Togas sum se smeel so solzi :)

Еј стварно ако може тоа некој да го најде...блесав е овој мело еј....

колку е најлуд мело значи ццццццц.барам сеа не можамд а најдам коа се накурчи у шеснаесетник.не знам шо кур носи NBA стегач на рука само :pos::pos::pos::pos:
За утакмицата неам зборови.Конечно и ние еднаш да покажеме дека не сме глупаци и дека знаеме да играме као пар други екипи шо играат т.е само резултатот дека е битен и нишо друго.Криво ми е за мартинез сигурно е некоја скршеница со отворена рана,имаше неколку јаки потези ги измеша 3-4 пути као бавча тие вампирите од милан.И најмило шо "старецот" им го збрчи со надворешна до јаја.ALESSANDRO DEL PIEROOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХАХАХА ХАХАХАХ
ГО НАЈДОВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ

--- надополнето ---

И УШЕ нешо шо ме смееше многу деновиве ама цел клип да се глеа треба.:pos2:

Истиот муабет како со Сторари,првин го плукавте после го фалите,истово и со Мело е. Сега го величите следната ќе го пцуете. :wink:

Истиот муабет како со Сторари,првин го плукавте после го фалите,истово и со Мело е. Сега го величите следната ќе го пцуете. :wink:

ццццц папак еден па коа некој игра лошо ти го фалиш бе??????али као шо некој погоре кажа 1-2 :bip:

од 11 секунда коа ќе се ували мело запазете го како се радуе :pos2:

Само да кажам нешто ... Управата убаво направи кога го купи Мартинез а на позајмица го земавме Пепе .. До сега и двајцата беа лоши но Мартинез последните 2-3 утакмици се поправа но сеуште не го вади максиумот ... Браво за Марота се гледа дека знае како да си ја заврши работата ...

какво смеење бре кога промаси сисоко цела топка се слизна на неа за срека таму бесе ДЕЛ ПИЕРО.

Не,ама толку сте контрадиктори што изгледа патетично,тоа е работата. Еве ви и на вас еден :bip: :icon_lol:

ај бе жити се најди некој пост сезонава од септември навака кај шо некој го критикуе мело.А тоа шо ни го дае вчера го попивте у шупак :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom