Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Колку си смешен човече..или сакаш со ова да покажиш демек за интер не важат истите правила ид ека јувентус е оштетен??..дај преиспитајсе малце и ако си информиран ќе знаеш дека и Адриано кога настапуваше за интер беше казнет поради глумење а овие видеа ти се премногу смешни за да ги коментирам бидејќи кај едниот има каков таков контакт

Во врска со пеналот од Лусио сакаш да кажеш дека имало контакт ? ај видиго видеото пак па после дојди да глумиш паметен ...
За другиот клип не сакам да коментирам зош се сложуем дека нема врска глумењето на пола терен ....

Ќе се врати јачи него икад Милош после суспензијава, 200% сум сигурен! Човек со таков темперамент и посветеност ретко се раѓа. Се гледа дека срцето го остава на терен - и тоа за клуб во кој е член 2 месеца!

А ова нека им служи на чест на Италијанска Федерација. Доаѓаат таленти од странство кои им го подигаат квалитетот на лигата (кој моментално е ужасно низок), а тие им враќаат со безмислени суспензии кои се крајно нефер и за играчот и за самиот клуб.
Ми се допаѓа аргументот на Марота вика: "Ако забележи судијата - играчот добива жолт картон, а ако не види - играчот после тоа добива 2 меча суспензија, казна која е МНОГУ поригорозна."

Според Gazzetta Dello Sport:

Abbiati
Bonera - Sokratis - Nesta - Oddo
Pirlo - Gattuso - Boateng
Robinho
Pato - Ibra

Del Piero - Quagliarella
Marchisio - Aquilani - Melo - Pepe
De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Motta
Storari

Пиперот ич не ми прави ќеиф, подобро Мартинез на негово место!

Кај шупациве Роналдињо ќе игра? И што стана со овој од Арсенал?

Мслам дека шансата треба да се бара од затворена игра каде што целосно ќе се неутрализираат Робињо и Пато, кои според мене се најопасни играчи за нашата одбрана која има проблеми против мали, брзи и технички потковани играчи. Успехот во многу тоа ќе зависи од тоа како ќе изиграат Мело, Аквилани и Маркизио кои се можда и најбитните играчи во нашиот состав за натпреварот со Милан.

Да бе немам друга работа во вашиот фан клуб ќе влегвам...:tapp:..додуша со твоето реплицирање се гледа твоето ниво на дискусија и сега претпоставувам повторно твојата реплика ќе биди преполна со навреди бидејќи со тоа покажуваш каква ти е културата....и шт постигна со тоа сисај демек испадна попаметен или дека си во твој фан клуб си семоќен??..ако толку се разбираш врати ми со конкретни аргументи а не да навредуваш и да се глупираш(и не ти личи на годините)..и кој ќе ми забрани да влегувам во другите фан клубови??.од каде заклучи дека нон стоп претсојувам во овој фан клуб??..или така си бладваш од памет??..очигледно таквите компелксаши како тебе(кои ги има во голем број во овој форум) не знаат ништо друго освен да пишуваат детски и навредливи постови за фановите на ривалските тимови!..

Па глеам колку немаш друга работа,како така баш коа стаивме клипови за интер ти случајно баш тогаш влезе во наш фан клуб и креваш тензија????Не ти викам ниту забранувам кај да глеаш,ама не ми мрси муда тука дека имало пенал над лусио молим те.Комплекаш си ти а комплекс ти е јуве.Шо кур се замараш дали ни казниле играч или не?????Колку шо знам за шинтер си ти не за јуве.И иди порасни малце и кажуј кој има култура кој не.

Блан изјави дека Раниери имал опција да бира меѓу Поулсен и Чаби Алонсо,и дека Раниери го одбрал Поулсен:

'It was Ranieri decide - explains Blanc -. We went to him, saying both options are open. We will take the player best suited to his game. We told him take a few days to think about it. A few days after the coaching staff told us the decision. answer was clear: Poulsen.
„Тоа беше одлука на Раниери.Ние отидовме кај него,и му соопштивме дека ги има двете опции отворени(Чаби или Поулсен),и дека ќе го ангажираме оној играч кој најдобро би се прилагодил на неговата игра.Му кажавме дека има неколку дена да ни соопшти за неговата одлука,и неговиот одговор беше јасен:Поулсен“ линк

Истата оваа изјава ја даде и Алесио Секо после добивањето на отказот.

Блан изјави дека Раниери имал опција да бира меѓу Поулсен и Чаби Алонсо,и дека Раниери го одбрал Поулсен:

„Тоа беше одлука на Раниери.Ние отидовме кај него,и му соопштивме дека ги има двете опции отворени(Чаби или Поулсен),и дека ќе го ангажираме оној играч кој најдобро би се прилагодил на неговата игра.Му кажавме дека има неколку дена да ни соопшти за неговата одлука,и неговиот одговор беше јасен:Поулсен“ линк

Истата оваа изјава ја даде и Алесио Секо после добивањето на отказот.
е баш убава одлука донел :kesa:

Може тоа време кога ја правел одлуката Чаби не бил нешто посебно добар.

Може тоа време кога ја правел одлуката Чаби не бил нешто посебно добар.
беше многу добар за разлика од пулсен ,за тоа после таа година го родадија на реал мадрид за повеке од 30 милиона евра

Еве нешто интересно околу одлуката врз Красиќ.
Има повеќе различни ситуации, дел од вас можеби го виделе веќе, иако е вчера стаено.

Не ги сфаќам Италијаниве ... Толку се против странските фудбалери а им дозволија на Шинтер кој што нема ниеден италијанец во тим да освои 5 трофеи ...

Едит : Се извинувам имало Италијанец - Матераци (не знам дали да се смејам или да плачам за типацов)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom