Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
------------------------------Амаури----------------------
-----------------Кваљарела-------------------------------
-------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------Красич---
-----Маркизио--------Аквилани-------------------------
------------------------------Мело-------------------------
---Де Чеље-----Бонучи-----Киелини------Григера---
------------------------------------------------------------
----------------------Сторари-----------------------------

На изглед вака нешто би дошла нашата формација што се трансформира од 4-4-2 во 4-3-3 ... Красич иде како крилен напач кога сме во напад, а Кваљарела игра во одбрана нешто поповлечено од Амаури лево (т.е Амаури е единствениот истурен играч напред што не се враќа у одбрана) исто така и Маркизио покрива лево малце подоле ...

Кој имат врски во Телма нека ургират за Јуве да ја давет, ако ја гледам на компјутер вратот ќе ме болит цел ден. :pos:

------------------------------Амаури----------------------
-----------------Кваљарела-------------------------------
--------------------------------------------------Красич---
-----Маркизио--------Аквилани-------------------------
------------------------------Мело-------------------------
---Де Чеље-----Бонучи-----Киелини------Григера---
------------------------------------------------------------
----------------------Сторари-----------------------------

...
Па нели Григера се повреди со Салзбург,2 недели пауза, или закрепна супер брзо? Нее толку битно де,ама супер ако се опоравил толку брзо,би било добра вест....

Кој имат врски во Телма нека ургират за Јуве да ја давет, ако ја гледам на компјутер вратот ќе ме болит цел ден. :pos:

На 1 мин ми се од дома
хахаха.

Би требало да ја даваат, пошо не гледам друг да иде.
А и не ни знам кои ќе идат.

На 1 мин ми се од дома
хахаха.

Лацио- Кајлари пишит на странана дека ќе ја давет. :tapp:
Ај жити све оди свикај им, речи им да ја давет Јуве. :pos:

На 1 мин ми се од дома
хахаха.

Дефинитиовно иде Лацио на Телма. Јебига само Јуве кога игра со ваков тим ко Болоња го нема на телевизија односно Телма си наоѓа некои си второкласни тимови ко Лацио и Каљари и нив ги дава. Да играа Интер со Болоња ќе си го прашав дали ќе даваа Лацио-Каљари. Ништо, на стримови ќе ја гледаме.

Нема шанси да ја сменат .. ако не ја даваат на кабловската програма ќе морам со стримови да се мачам :@

Штом ја пишале дека ке биде Лацио нема шанси да ја сменат.Сепак фала за мејловите Автокомандос:) ке притребаат некогаш...

Абе кој ги ебе телма.Ке си најдеме добри стримови ние.Јуве да тепа па сега дали јас ке гледам мање битно..ке видам после хајлајтс ако не..

А тутоспорт пак пишува дека Буфон заминува од јуве и дека ке оди во јунајтед.Еве сега и куќа барал...

--- надополнето ---

Tuttosport

znaci vaka da vi objasnam edna 2 raboti .... okolu ova ima nekoj so ne se zapoznaeni okolu tie igraci so bea vo seria b znaci mislam na bufon aleks trezege pavel i camora .... tie igraci vo dogovorite im imase klauza t.e ima ako igracot saka da si zamini ke odi vo bilo koe vreme dali e sred sezona ili bilo kako posle gigi izjavi deka e sreken vo juve toa pred 2 3 dena i deka ne planira da go napusti potoa marota izjavi deka gigi nee na transfer lista poradi gore navedenite pricini taka da ova e uste edna famozna spekulacija na mediumite makar so e i na tuttosport koj e blzok vesnik na timot koj navivame ..odnosno JUVENTUS

Од Амаури не очекувам ништо денес исто како без напагач да играме како може такво дрво да го игра у прв тим ни во македонска лига не би го пуштил

Па нели Григера се повреди со Салзбург,2 недели пауза, или закрепна супер брзо? Нее толку битно де,ама супер ако се опоравил толку брзо,би било добра вест....

Абе знам дека е повреден брат али тоа ни е првиот состав, најјакиот и затоа го ставив таму Григера ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom