Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе знам дека е повреден брат али тоа ни е првиот состав, најјакиот и затоа го ставив таму Григера ...

Ако не ти смета би те корегирал само за Амаури , мислим дека ни под разно не заслужуе Амаури да биде стаен и прв состав односно моментално најјак на Јувентус. Ако више и повредени сметаш Јакинта секогаш кај мене би имал предност пред Амаури. Човекот се труди шутира а и постигнува голови (колку толку) што е најбитно, а овја другиов НИШТО ама буквално НИШТО не прае на утакмица освен што паѓа, дава аплаузи и прае контра фаули.

Абе браќа да не ја даваат на некоја од кабелскиве ? Пример Б92, еуроспорт ... ?

--- надополнето ---

Ако не ти смета би те корегирал само за Амаури , мислим дека ни под разно не заслужуе Амаури да биде стаен и прв состав односно моментално најјак на Јувентус. Ако више и повредени сметаш Јакинта секогаш кај мене би имал предност пред Амаури. Човекот се труди шутира а и постигнува голови (колку толку) што е најбитно, а овја другиов НИШТО ама буквално НИШТО не прае на утакмица освен што паѓа и прае контра фаули.

Епа знам, али јас ти кажувам филозофијата на Дел Нери он го игра Амаури прва постава да е до мене и ја би го ставил Јакинта прв состав ...

Нема проблем , ја реков ако си најдеш некоја од туе што ја фаќаш на кабловска па да се гледа. Ќе морам и ја на стрим да гледам па ќе постам нешто ако најдем после поасално ...

Bologna (4-1-4-1): Viviano; Garics, Portanova, Britos,Cherubin;Radovanovic; Buscé, Ekdal, Mudingayi,Paponi;Di Vaio.

A disp: Lupatelli, Moras, Cherubin, Radovanovic, Siligardi, Gimenez, Meggiorini.

Juventus (4-4-2): Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella,Amauri.

A disp: Manninger, Legrottaglie, Sissoko, Pepe, Martinez J., Del Piero,Iaquinta.

Според Тутоспорт.

Forza Juve.....

Мораме да ја тепаме Болоња, шампион се станува со победи против малите екипи. Добро е што Дел Нери игра со најсилниот состав без разлика кој е противникот. Очекувам тврд и тежок натпревар бидејќи Болоња знае да изигра мотивирано со поголемите екипи и може да ни создаде проблеми. Како и претходните утакмици највеќе очекувам од средниот ред и Кваљарела кој според мене е одличен голгетер против помали екипи.

Juventus (4-4-2): Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella,Amauri.

A disp: Manninger, Legrottaglie, Sissoko, Pepe, Martinez J., Del Piero,Iaquinta.[/I]

Според Тутоспорт.
И официјално е таа формација:

• 30
    Storari Marco
  • 2
    Motta Marco
  • 19
    Bonucci Leonardo
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 29
    De Ceglie Paolo
  • 27
    Krasic Milos
  • 4
    Melo Felipe
  • 14
    Aquilani Alberto
  • 8
    Marchisio Claudio
  • 11
    Amauri
  • 18
    Quagliarella Fabio

Koj ќе најде добри стримови али стварно што нема да сецкаат одма нека сподели со нас нека не биде циција хахахаха (мала шала)

Амаури денеска ако не даде гол незнам кога ќе даде ајде идеме на победа

Две убави шанси со глава упропасти Амаури .... Ајде да се надеваме третата ќе ја претвори во гол ...

--- надополнето ---

Хахахаха 22 минута Амаури е изваден од игра .. Заслужи

Едит .. Се повредил дечкото (сто посто сам се повреди)

Коментаторот спомна некаква повреда на Амаури затоа бил изваден ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom